To nie lepiej wpisać dane z paszportu albo skorzystać z opcji "Oddzwonimy do Ciebie"?ja juz 2 miesiąc czekam:razz:
trochę dziwne ponieważ ja list miałem po tygodniu z hakiem, spytaj może supportuZarejestrowałem się na Bet365 i dostałem automatycznie wygenerowaną wiadomość, iż muszę wpisać jakiś kod weryfikacyjny pocztowy, który otrzymam w powitalnym liście. Ktoś wie może jak szybko otrzymuje się od nich ten list?
A powiedź mi ziombel jakie informacje zawarte są w tym liście? Bo jeżeli firma wysyła list, a on nie dochodzi to znaczy, że gdzieś on musi się znajdować, a wtedy jest ryzyko, że wpadnie w niepowołane ręce... a potem to już sami wiecie co może się stać Oczywiście czysto hipotetycznie.po tygodniu
Nie różni się to raczej, od innych form weryfikacji.Ta opcja oddzwonienia na czym polega? Dzwonią do klienta i na jakiej zasadzie to wszystko trwa?
Z pewnością brak zameldowania na dowodzie raczej uniemożliwia korzystanie z internetowego buku?Nie różni się to raczej, od innych form weryfikacji.
Musisz pani przedyktować imię, nazwisko adres, numer dowodu bądź paszportu itd.
Pamiętam, że kiedyś dzwonili do mnie z Netellera i nie pasowało im, że jadę w autobusie w trakcie weryfikacji
Problemem może też być wymowa nazw/imion. Przygotuj się na wszelki wypadek na literowanie po angielsku ????
Absolutnie nie.Z pewnością brak zameldowania na dowodzie raczej uniemożliwia korzystanie z internetowego buku?