Cześć,
Gram ogólnie overy 0.5. Kilka w miesiącu, ale mnie już to męczy i pomyślałem, że może lepiej byłoby skleić jakiś kupon ako z łącznym kursem 3.00 i mieć spokój na cały rok, a nie grać kilka razy w miesiącu przez rok.
Tylko, że ja zawsze grałem overy 0.5 gola i innych nie. Czasami na jakieś zwycięstwo jak w meczu Polska v Gruzja. Ale to rzadko i za małą kwotę.
Jakie zdarzenia wrzucić do tego ako? Myślę, że jakbym tak dwa takie AKO w roku zagrał to by wystarczyło.
Właśnie mam kłopot ze sklejeniem takiego kuponu.
Może wybrać 4 zdarzenia ''brak rzutu karnego w meczu''? I może do tego jeszcze jeden over 0.5 gola. Wtedy wyszedłby kupon ako 3.00.
Co myślicie?
I czy któryś buk da możliwość zagrania ako 3.00 za 5000£?
Zawsze grałem na Betfair, ale tu nie ma AKO z tego co widzę.
Czy buki mają coś takiego, że kwotę wpłaconą trzeba najpierw obrócić?
Tak jak jest z bonusami.
Pozdrawiam - Paweł
Gram ogólnie overy 0.5. Kilka w miesiącu, ale mnie już to męczy i pomyślałem, że może lepiej byłoby skleić jakiś kupon ako z łącznym kursem 3.00 i mieć spokój na cały rok, a nie grać kilka razy w miesiącu przez rok.
Tylko, że ja zawsze grałem overy 0.5 gola i innych nie. Czasami na jakieś zwycięstwo jak w meczu Polska v Gruzja. Ale to rzadko i za małą kwotę.
Jakie zdarzenia wrzucić do tego ako? Myślę, że jakbym tak dwa takie AKO w roku zagrał to by wystarczyło.
Właśnie mam kłopot ze sklejeniem takiego kuponu.
Może wybrać 4 zdarzenia ''brak rzutu karnego w meczu''? I może do tego jeszcze jeden over 0.5 gola. Wtedy wyszedłby kupon ako 3.00.
Co myślicie?
I czy któryś buk da możliwość zagrania ako 3.00 za 5000£?
Zawsze grałem na Betfair, ale tu nie ma AKO z tego co widzę.
Czy buki mają coś takiego, że kwotę wpłaconą trzeba najpierw obrócić?
Tak jak jest z bonusami.
Pozdrawiam - Paweł