>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Jak się bardziej opłaca grać?????

himen1989 0

himen1989

Użytkownik
Siema
Mam takie pytanie jak się bardziej opłaca grać, czy na zakładach live, czy na normalnych zakładach??? Gdzie jest większe prawdopodobieństwo ze kupon wejdzie??? Na zakładach live jeszcze nie grałem, a bym chciał zacząć bo w typowaniu normalnym coś ostatnio mi nie wchodzą kupony i za długo się czeka na wynik. Znacie jakieś systemy na zakłady live???
Pozdr.

yamass 0

yamass

Użytkownik
Ale inteligenty temat założyłeś... Wszędzie można wygrać jeśli masz dobre typy, tak samo gdybym zapytał czy lepiej stawiać czarne czy czerwone na ruletce...

ramzi 0

ramzi

Użytkownik
System na zakłady live masz w dziale dla początkujących ... jeden z tematów przyklejonych i jest w tym temacie link &quot;Szkoła gry&quot; ... o ile się nie mylę post napisał Laha ...

A co do tego, który sposób grania, live czy nie...wybierz sam, bo jeśli będziesz miał słabą skuteczność w normalnym typowaniu, na life może być jeszcze gorzej... ????

Przyznam jednak, że lubię na live sytuację, kiedy 100% faworyt przegrywa minimalnie, wtedy drastycznie rosną kursy na niego ???? można łatwo zarobić tylko trzeba wiedzieć kiedy i na kogo...

Do góry Bottom