>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Jak rozumieć ten zakład?

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
HT/FT 1-1 ( wygra 1.połowę albo wygra mecz) @1.79
HT/FT 0-0 ( remis w 1.połowie albo remis w meczu) @1.68
HT/FT 2-2 ( przegra 1. połowę albo przegra w meczu) @2.3

.

typereks 866

typereks

Użytkownik
@edi8
źle
w HT/FT 2-2 to jest ,że drugi zespół wygra 1 połowę lub cały mecz.
Ile Ty masz lat,że Ty się bukmacherka zajmujesz? ????

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
@TyperekS, wcześniej czytane przeze mnie Twoje wpisy w kilku innych wątkach dały mi asump do podejrzewania, że jesteś krótkomajtkowcem, zaś ten wpis rozwiał już moje wszelkie w tym względzie podejrzenia - gdyż dał co tego pewność.

Udzielona przeze mnie w 1.wpisie odpowiedź:

przedstawia przecież możliwe scenariusze z punktu widzenia gospodarza meczu, czyli drużyny Team fur Wien - a zatem jest prawidłowa, gdyż cytując klasyka Kazmierza Górskiego &quot;mecz można wygrać, zremisować lub przegrać&quot; i to samo dotyczy 1/2 meczu, czyli HT.

typereks 866

typereks

Użytkownik
@TyperekS, wcześniej czytane przeze mnie Twoje wpisy w kilku innych wątkach dały mi asump do podejrzewania, że jesteś krótkomajtkowcem, zaś ten wpis rozwiał już moje wszelkie w tym względzie podejrzenia - gdyż dał co tego pewność.

Udzielona przeze mnie w 1.wpisie odpowiedź:

przedstawia przecież możliwe scenariusze z punktu widzenia gospodarza meczu, czyli drużyny Team fur Wien - a zatem jest prawidłowa, gdyż cytując klasyka Kazmierza Górskiego &quot;mecz można wygrać, zremisować lub przegrać&quot; i to samo dotyczy 1/2 meczu, czyli HT.
Czekaj czekaj.
To czemu kurs jest wyższy na ich porażkę jak na wygranie gospodarzy? Jesteś żałosny. Masz 10 lat i zajmujesz się bukmacherką? Zajmij się bawieniem klocków.

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
@TyperekS, czy naprawdę jesteś tak głupi jak głupio piszesz?

Bo od 5.08, po udzieleniu przeze mnie tej odpowiedzi, nikt z odwiedzjących ten wątek nie zglosił żadnych zastrzeżeń, gdyż tu wszystko jest oczywiste.

Aż pojawił się &quot;mądry inaczej&quot; @TyperekS i bzdury pisze...

Skoro napisałem:

to chyba logiczne jest, że - rozpatrując mecz z pozycji gospodarza -

jego ( gospodarza ) porażka staje się wygraną gości.

Typując 2-2 gramy tu siłą rzeczy przeciwko gospodarzowi, więc na jego przegraną w HT albo FT.

Tylko bukmacherski debil mógł zatem napisać:
&quot;To czemu kurs jest wyższy na ich porażkę jak na wygranie gospodarzy?&quot;

Bowiem kursy na faworytów zawsze są niższe od kursów na dogów!

..............

@TyperekS, jest mi przykro ale lojalnie uprzedzam Cię, że wobec tego co Ty sobą wniosłeś tu na Forum Bukmacherskie, czyli totalne lamerstwo w każdej dotąd zamieszczonej swojej wypowiedzi, zmuszony jestem wystąpić do Administracji FB o rozpatrzenie usunięcia Cię z grona użytkowników.

Nie przesądza to oczywiście o podzieleniu przez Administrację mojego punktu widzenia, lecz inaczej po prostu postąpić nie mogę, widząc te produkcje takiego bezgranicznego gamionia jak Ty.

typereks 866

typereks

Użytkownik
@TyperekS, czy naprawdę jesteś tak głupi jak głupio piszesz?

Bo od 5.08, po udzieleniu przeze mnie tej odpowiedzi, nikt z odwiedzjących ten wątek nie zglosił żadnych zastrzeżeń, gdyż tu wszystko jest oczywiste.

Aż pojawił się &quot;mądry inaczej&quot; @TyperekS i bzdury pisze...

Skoro napisałem:

to chyba logiczne jest, że - rozpatrując mecz z pozycji gospodarza -

jego ( gospodarza ) porażka staje się wygraną gości.

Typując 2-2 gramy tu siłą rzeczy przeciwko gospodarzowi, więc na jego przegraną w HT albo FT.

Tylko bukmacherski debil mógł zatem napisać:
&quot;To czemu kurs jest wyższy na ich porażkę jak na wygranie gospodarzy?&quot;

Bowiem kursy na faworytów zawsze są niższe od kursów na dogów!

..............

@TyperekS, jest mi przykro ale lojalnie uprzedzam Cię, że wobec tego co Ty sobą wniosłeś tu na Forum Bukmacherskie, czyli totalne lamerstwo w każdej dotąd zamieszczonej swojej wypowiedzi, zmuszony jestem wystąpić do Administracji FB o rozpatrzenie usunięcia Cię z grona użytkowników.

Nie przesądza to oczywiście o podzieleniu przez Administrację mojego punktu widzenia, lecz inaczej po prostu postąpić nie mogę, widząc te produkcje takiego bezgranicznego gamionia jak Ty.

Człowieku to pisz,że wygra lub remis drużyna gości,a nie przegrana i się domyślać trzeba ????

Pisałem Ci to ,ale Ty swoje i się uparłeś.

Po prostu PISZ JAŚNIEJ ,a NIE POTEM SZUKASZ ZACZEPEK.
Nie pozdrawiam.

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
@TyperekS, to Ty zacznij jaśniej myśleć - gdyż jak dotąd tym swoim przymulonym rozumkiem nie ogarniasz elementarnych kwestii i dla zaistnienia na FB, wchodzisz w wielu wątkach w jałowe dyskusje, wypisując totalne bzdury, zaświadczające jedynie o Twoim totalnym lamerstwie na gruncie bukmacherki.

Skoro napisałem:

to dla myślących jasnym jest, że skoro typowanie HT/FT 1-1 jest na wygraną gospodarzy , to typowanie
mówi o ich przegranej, więc jest przeciwko gospodarzom.

Typowanie opisane symbolami 1-x-2 , w bukmacherstwie oznacza:
1 - wygraną gospodarzy ( czyli porażkę gości )
x - remis
2 - przegraną gospodarzy ( czyli wygraną gości )

i czas abyś się tego dzieciaku nauczył i nie bił tu piany, bo w sporze ze mną możesz się jedynie boleśnie odbić od ściany...

K 128

konju1

Użytkownik
No właśnie napisał &quot;domyślać&quot;. W dzisiejszych czasach to ciężki kawałek chleba i każdy chciałby mieć wszystko podane na tacy :/ Po co używać czegoś co jest w głowie, a w tym wypadku u tego osobnika nie można nazwać mózgiem!

Otrzymane punkty reputacji: +18
ahmedinho 321

ahmedinho

Użytkownik
Człowieku to pisz,że wygra lub remis drużyna gości,a nie przegrana i się domyślać trzeba ????
Pisałem Ci to ,ale Ty swoje i się uparłeś.
Po prostu PISZ JAŚNIEJ ,a NIE POTEM SZUKASZ ZACZEPEK.
Nie pozdrawiam.
made my day... z głupkami nie da się logicznie dyskutować, milczenie jest złotem i powinieneś się trzymać tej maksymy. Mam wrażenie, żeś jakiś krewny dawczana...
Ile Ty masz lat,że Ty się bukmacherka zajmujesz?
tu w ogóle leżę i kwiczę ???? ????

Do góry Bottom