>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Jak przerwać złą passę?

fcl_91 0

fcl_91

Użytkownik
Witam. Od września wznowiłem grę w bukmacherkę po półrocznej przerwie. W ciągu miesiąca byłem ok. 120 zł na plusie. W przeciągu ostatnich 7 dni straciłem 100 zł i teraz jestem tylko 20 zł na plusie. Kasę straciłem poprzez typowanie tylko dwóch, max trzech typów na kuponie. Jak myślicie, w jaki sposób teraz zagrać, żeby w miarę krótkim czasie odzyskać pieniądze, które straciłem? Zagrać za 20 zł z przemyślanymi 2 typami z ako lekko ponad 2.0? Czy może jednak kuponik za 5 zł z 4-5 meczami? Z racji, że nie jestem jeszcze pełnoletni ???? ???? to stałego dochodu nie mam, więc nie mam jak na stawkę uzbierać :-D Jak myślicie? Proszę o rady. pozdrawiam.

Z 65,8K

zwierzakus

Użytkownik
Na pewno nie grac na natychmiastowe &quot;odkucie&quot;.Ochłoń ze 3 dni (a może nawet tydzien) i dopiero wtedy zacznij znowu obstawiac.Bo jeżeli zaczniesz grac na jak najszybsze odrobienie strat to przegrasz na 90%.
A co do systemu gwarantującego zysk-takowego nie ma,każdy gra jak uważa...

radek03 90

radek03

Forum VIP
Po pierwsze to należy grać to na czym się znasz i jesteś dość pewny, a nie grać kupon za kuponem bo ktoś coś polecił, tu na forum w każdym dniu ktoś coś poleca ale to nie znaczy ze trzeba to grać. Jak upatrzysz sobie typ, który jest wg ciebie warty gry to poczekaj do tego spotkania chocby miało to oznaczać nawet tydzień bez gry. I tyle ot jest najważniejsza wg mnie zasada-nic na siłe, bo już nie raz mnie nieprzestrzeganie tej zasady zgubiło.

adi_krk 1

adi_krk

Użytkownik
Na pewno nie grac na natychmiastowe &quot;odkucie&quot;.Ochłoń ze 3 dni (a może nawet tydzien) i dopiero wtedy zacznij znowu obstawiac.Bo jeżeli zaczniesz grac na jak najszybsze odrobienie strat to przegrasz na 90%.
A co do systemu gwarantującego zysk-takowego nie ma,każdy gra jak uważa...
Jest taki system ???? I to bardzo znany i prosty ;] Grać cały czas na remis drużyny w lidze (wybrać ligę i drużynę gdzie jest dużo remisów), gdy nie remisuje to podwajać stawkę tzw. progresja, jak siądzie to progresja od początku. Zysk jest pewny, tylko trzeba mieć kapitał żeby być zabezpieczonym w razie serii meczów bez remisu.
Co do przerwania czarnej serii, to najlepiej jak kolega wspominał - ochłonąć. Najlepiej wybrać jakiś super pewny mecz, uprzednio doskonale go analizując.
ak myślicie, w jaki sposób teraz zagrać, żeby w miarę krótkim czasie odzyskać pieniądze, które straciłem?
Nie myśl takimi kategoriami ???? graj spokojnie, zapomnij o tym co było ????

Do góry Bottom