>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Jak NIE KORZYSTAĆ z Przelewy24 ?

jakub007 6,9K

jakub007

Użytkownik
Chcę zasilić konto. Opcje to
1. Karta
2. natychmiastowy przelew bankowy
-Trustly (przelewy24)
- mbank (mtransfer)
- pko bp (pko inteligo)
- bzwbk (przelewy24)
- ing bank śląski
- inne współpracujące banki
3. paysafecard
Wybierając mbank czy pkao i tak kierują na przelewy24...
Cytuję: &quot;Krok 2: określ kwotę i przejdź do Przelewy24&quot;.
Jedyny sposób aby WCALE nie korzystać z Przelewy24 to zwykły przelew bankowy?

rpg 1K

rpg

Użytkownik
Zwykły przelew bankowy, paysafecard...
A czemu nie chcesz korzystać z P24 skoro to najszybsza metoda?

jakub007 6,9K

jakub007

Użytkownik
Wiem, że najszybszy, korzystałem.
Po prostu pytam. Po co jest rozróżnienie na &quot;Trustly (P24)&quot; i banki, skoro wybierając mbank/pko/bzwbk/ing i tak trzeba skorzystać z P24...

M 4

matprze

Użytkownik
Możesz wybrać normlany przelew bankowy, wtedy otrzymasz dane do wpłaty bezpośrednio na konto bankowe Skrill (bez pośrednika). Taki przelew idzie ok. 3 dni więc P24 jest lepszą opcją

simons 646

simons

Forum VIP
Nie jestem pewien, bo nie wiem skąd to okienko i nie mam jak sprawdzić, ale chyba źle interpretujesz to co widać na załączonym przez Ciebie screenie.
Trustly to osobny operator.
Z kolei Przelewy24 tyczy się metod poniżej czyli mBank, PKO, WBK etc. Temu też na końcu jest napisane &quot;inne współpracujące banki&quot;, czyli takie które współpracują z P24.
Jak klikniesz na Trustly to zrobisz wpłate przez Trustly. Jak klikniesz np.: na WBK zrobisz transfer przez ich system bankowości internetowej, który zgodnie z informacją w nawiasie nazywa się Przelew24 (bez Y na końcu, nie mylić z P24) poprzez operatora płatności Przelewy24

jakub007 6,9K

jakub007

Użytkownik
Możesz wybrać normlany przelew bankowy, wtedy otrzymasz dane do wpłaty bezpośrednio na konto bankowe Skrill (bez pośrednika). Taki przelew idzie ok. 3 dni więc P24 jest lepszą opcją
Lepszą = szybszą. Ale czy poza tym lepszą? Nie wiem. W tych niepewnych czasach, gdybym chciał zasilić konto Skrill, wolałbym chyba poczekać do 3 dni i nie zostawiać śladów u następnego podmiotu (i to polskiego?).
Nie jestem pewien, bo nie wiem skąd to okienko i nie mam jak sprawdzić, ale chyba źle interpretujesz to co widać na załączonym przez Ciebie screenie.
Trustly to osobny operator.
Z kolei Przelewy24 tyczy się metod poniżej czyli mBank, PKO, WBK etc. Temu też na końcu jest napisane &quot;inne współpracujące banki&quot;, czyli takie które współpracują z P24.
Jak klikniesz na Trustly to zrobisz wpłate przez Trustly. Jak klikniesz np.: na WBK zrobisz transfer przez ich system bankowości internetowej, który zgodnie z informacją w nawiasie nazywa się Przelew24 (bez Y na końcu, nie mylić z P24) poprzez operatora płatności Przelewy24
Jak to nie masz jak sprawdzić? Nie posiadasz konta, a próbujesz zgadywać jaka jest odpowiedź na moje pytanie :grin: ? Screen jest ze strony która wchodzi po kliknięciu &quot;Zasil konto&quot;.
Rzeczywiście można spojrzeć inaczej (niż ja wcześniej) na tę tabelę. Trustly to nie P24. A poniższe banki to P24.
Wszystko jasne.

simons 646

simons

Forum VIP
Aaaaa, zle zrozumialem, myslalem ze ta opcja Ci wyskakuej u jakiegos buka a nie zauwazylem ze temat jest o Skrillu. Niemniej dawno nie wpłacałem, tylko wypłacam ????
No to i tak rozwiązanie Ci podałem

L 516

lipny

Użytkownik
W tych niepewnych czasach, gdybym chciał zasilić konto Skrill, wolałbym chyba poczekać do 3 dni i nie zostawiać śladów u następnego podmiotu (i to polskiego?).
A to nie wlasnie o Paysafecard Ci chodzi? Kupujesz karte i ładujesz nią Skrilla przy prowizji 5%? Nie korzystalem ale to nie tak działa?

M 4

matprze

Użytkownik
Lepszą = szybszą. Ale czy poza tym lepszą? Nie wiem. W tych niepewnych czasach, gdybym chciał zasilić konto Skrill, wolałbym chyba poczekać do 3 dni i nie zostawiać śladów u następnego podmiotu (i to polskiego?).
Udowodnienie czynności przelania pieniędzy na konto należące do firmy bukmacherskiej nie jest wystarczającym dowodem aby kogoś ukarać. Nie popadałbym w paranoje.

Do góry Bottom