>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Jak nie iśc do wojska

T 9

tosterkm

Użytkownik
dla studentow sprawa jest posta, po II lub III roku (zalewzy jakie studia) mozna isc na 6 tygodni o woja, ja bylem w zezlym roku w Wyzszej Szkole Oficerskiej we Wroclawiu, bardzo dobrze wspominam tamte czasy, nie ma mowy o fali i tym podobnych, dla mnie byly to fajne 6tygodniowe wakacje podczas ktorych mozna bylo pobiegac w pelnym oporzadzeniu, postrzelac ostra i slepa amunicja, wykopac okop, nauczyc sie podkladania i rozbrajania min, maskowania, budowy fortyfikacji i tak dalej, moze nei jest mi to teraz potrzebne, ale wg mnie 6 tygodnie to nei duzo, warto isc i miec kaprala, a nie wymigiwac sie jakimis kategoriami D, dostalem troche w kosc, schudlem, nabralem kondycji, warto bylo!
pozdrawiam

T 9

tosterkm

Użytkownik
dla studentow sprawa jest prosta, po II lub III roku (zalewzy jakie studia) mozna isc na 6 tygodni o woja (wczesniej trzeba zdac egzamin z PO ale to formalnosc), ja bylem w zezlym roku w Wyzszej Szkole Oficerskiej we Wroclawiu, bardzo dobrze wspominam tamte czasy, nie ma mowy o fali i tym podobnych, dla mnie byly to fajne 6tygodniowe wakacje podczas ktorych mozna bylo pobiegac w pelnym oporzadzeniu, postrzelac ostra i slepa amunicja, wykopac okop, nauczyc sie podkladania i rozbrajania min, maskowania, budowy fortyfikacji i tak dalej, moze nei jest mi to teraz potrzebne, ale wg mnie 6 tygodnie to nei duzo, warto isc i miec kaprala, a nie wymigiwac sie jakimis kategoriami D, dostalem troche w kosc, schudlem, nabralem kondycji, warto bylo!
jest opcja ze po egzaminie z PO wojsko nie bedzie cie chcialo wziac na te 6 tygodni, wtedy masz fart, jestes w rezerwie ????
pozdrawiam

PS prosze o usuniecie mojego posta powyzej, net mi strasznie zamulil i stad takie nieporozumienie

iron77 2

iron77

Użytkownik
polecam szkole policealna COSINUS ktora zalatwila mi ten problem pol roku temu ???? http://www.cosinus.pl i UWAGA: PIERWSZY SEMESTR ZA FREE ???? , pozniej mozna sie odrazu wycofac, lub placic (a jest to podejrzewam ze jedna z najtanszych szkol ???? ). Dodatkowo dodam ze do tej szkoly NIE TRZEBA chodzic WOGOLE, nauczyciele mowia to na 1szych zajeciach ???? ????

kowalinho1910 0

kowalinho1910

Użytkownik
Alergia jest dobrym sposobem na uniknięcie wojska.Idź do lekarza i sprawdz czy nie masz zadnej alergii bo wiele osób ma i nawet o tym nie wie.

S 11

support75

Użytkownik
wystarczy wiecznie sie &quot;uczyc&quot; i po problemie. :mrgreen:
chodz nie ukrywam ze wolal bym D.
Byla okazja ale ktos zaspiewał tyle za to ze powiedzialem &quot;pierdol sie&quot;

Do góry Bottom