R 0 rydzuuu Użytkownik Marzec 13, 2008 #1 jak najszybciej wpłacić kase przez bank internetowy???? mam konto bzwbk do jakiego buka najszybciej ???
jak najszybciej wpłacić kase przez bank internetowy???? mam konto bzwbk do jakiego buka najszybciej ???
402 nikifor Forum VIP Marzec 13, 2008 #2 Rydzuuu zorientuj się czy Twój bank obsługuje przelewy24. Jeśli tak to w betgun i bodajże w sportingbet po zrobieniu depozytu z konta bankowego w/w metodą kasa jest od razu na koncie. W szczególnych przypadkach do 15 min
Rydzuuu zorientuj się czy Twój bank obsługuje przelewy24. Jeśli tak to w betgun i bodajże w sportingbet po zrobieniu depozytu z konta bankowego w/w metodą kasa jest od razu na koncie. W szczególnych przypadkach do 15 min
T 9 tosterkm Użytkownik Marzec 18, 2008 #4 te przelewy obsluguje tez betsson, unibet i sportingbet - pewnie jeszcze inne buki ale nie wiem ????
402 nikifor Forum VIP Marzec 18, 2008 #5 A jeśli dany bukmacher nie obsługuje przelewów24 można za tą samą pomocą wpłacić na MB a z MB do bukmachera. Proces ten również trwa kilka minut.
A jeśli dany bukmacher nie obsługuje przelewów24 można za tą samą pomocą wpłacić na MB a z MB do bukmachera. Proces ten również trwa kilka minut.
0 roni_10 Użytkownik Marzec 25, 2008 #6 A czy są jakieś dodatkowe koszta do MB, a później z MB do buka?
29K al_capone Gangster Marzec 26, 2008 #8 A czy są jakieś dodatkowe koszta do MB, a później z MB do buka? Kliknij aby rozwinąć... Z moneybookers do buka nie ma dodatkowych kosztów, ale z konta bankowego na moneybookers tak, bodajże 0,90% sumy wpłacanej.
A czy są jakieś dodatkowe koszta do MB, a później z MB do buka? Kliknij aby rozwinąć... Z moneybookers do buka nie ma dodatkowych kosztów, ale z konta bankowego na moneybookers tak, bodajże 0,90% sumy wpłacanej.