>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Jak Kuba Bogu, tak "buk" Kubie $

M 9

maye

Użytkownik
WS Woluwe v Oudenaarde @ 1,70 ( Wygrana, remis nie ma zakladu ) ⚽
Vise v Eupen @ 1,75 ( Wygrana, remis nie ma zakladu ) ⚽
Heist v Roeselare @ 2,00 ( Wygrana, remis nie ma zakladu ) ⚽

Stawka: 40,00 zł
Ew: 238,00 zł
✅ 198,00 zł
ps. Uwielbiam tą lige ????

M 9

maye

Użytkownik
Benfica v Newcastle United @ 1,45 ( Wygrana )
Tottenham v Basel @ 1,444 ( Wygrana )
Chelsea v Rubin Kazań @ 1,50 ( Wygrana )
Stawka: 100,00 zł
Ew: 314,17 zł
⛔ 100,00 zł
Wieczorem uzupelnie temat, jak nie o jutro, jestem zawalony robota ????

M 9

maye

Użytkownik
W nocy wczoraj zagralem koszykówke dodaje ten kupon. Dla wlasnej wiadomosci, podaje co zagralem i jaki byl tego rezultat, w dupie mam hejtów wiec nawet mi tu nie spamowac ???? jak ktos nie wierzy to niech nie korzysta z tego tematu prowadze go dla siebie i dla ludzi którzy są normalni i nie węszą wszędzie spisku ???? czyli dla ludzi ktorzy nie sa zazdrosni ????
New York v Atlanta @ 2,05 ( Wygrana )
Stawka: 100,00 zł
Ew: 205,00 zł
✅ 105,00 zł
ZALEGLY KUPON !!!

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
w dupie mam hejtów wiec nawet mi tu nie spamowac jak ktos nie wierzy to niech nie korzysta z tego tematu prowadze go dla siebie i dla ludzi którzy są normalni i nie węszą wszędzie spisku czyli dla ludzi ktorzy nie sa zazdrosni
Tu nie chodzi o węszenie spisku, tylko to po prostu mija się z celem i wprowadza w błąd w efekcie końcowym userów, którzy właśnie mogą korzystać z tematu. Grają np Twoje typy później zajrzą w statsy i coś im nie będzie grało, ale będą zawyżone przez podawanie kuponów po fakcie, więc no bezsensu ale jak tam sobie uwazasz.

M 9

maye

Użytkownik
Tu nie chodzi o węszenie spisku, tylko to po prostu mija się z celem i wprowadza w błąd w efekcie końcowym userów, którzy właśnie mogą korzystać z tematu. Grają np Twoje typy później zajrzą w statsy i coś im nie będzie grało, ale będą zawyżone przez podawanie kuponów po fakcie, więc no bezsensu ale jak tam sobie uwazasz.
Wiedzialem, ze tak bedzie po mimo tego co pisalem dlatego prosze Cię bardzo..
Szkoda nerwów było od razu tak zrobic.

Uploaded with ImageShack.us

M 9

maye

Użytkownik
Oczywiscie zeby zaraz nie zostac po raz kolejny zjechanym podaje tylko zaklady typowane przed meczowo a na LIVE nie ! Wiec te za 1000 czy 41 który tam widzicie to zaklad zawierany live

M 9

maye

Użytkownik
MALA ZMIANA ! Coś ugraliśmy więc probujemy szans na więcej !
Boston v New Jersey @ 1,769 ( Wygrana ) :hokej:
Stawka: 1 000 zł
Ew: 1 769,23 zł
✅ 769,23 zł
Odważnie ale typ który sam chcialem zagrac pojawił się własnie na forum co dodało mi wiele odwagi by go zagrac ! Tylko czekać na mecz ???? Jeżeli wejdzie bedzię ekstra ???? jeżeli nie, to mozna sie pocieszyć iz lepsze to niz przegrac kase na ruletce hehe ???? Jazda ????

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Wiedzialem, ze tak bedzie po mimo tego co pisalem dlatego prosze Cię bardzo.. Szkoda nerwów było od razu tak zrobic.
Ty człowieku dalej nie rozumiesz o co chodzi ;) Ja Ci wierzę, że zagrałeś taki kupon. Tylko sam przed sobą i przed innymi powiedz co to da, że dodasz go PO FAKCIE ? Wprowadzasz tym tylko w błąd userów, którzy mogą korzystać z tego tematu - chyba, że nie będziesz liczył tego kuponu do statystyk. Ale jak policzysz to wtedy wprowadzasz userów w błąd. Screenów wklejać mi nie musisz, bo mi to dynda i powiewa, tylko jeśli masz zamiar liczyć do statystyk kupon podany PO MECZU no to po prostu wprowadzasz innych w błąd i to by było na tyle.

M 9

maye

Użytkownik
Ty człowieku dalej nie rozumiesz o co chodzi ;) Ja Ci wierzę, że zagrałeś taki kupon. Tylko sam przed sobą i przed innymi powiedz co to da, że dodasz go PO FAKCIE ? Wprowadzasz tym tylko w błąd userów, którzy mogą korzystać z tego tematu - chyba, że nie będziesz liczył tego kuponu do statystyk. Ale jak policzysz to wtedy wprowadzasz userów w błąd. Screenów wklejać mi nie musisz, bo mi to dynda i powiewa, tylko jeśli masz zamiar liczyć do statystyk kupon podany PO MECZU no to po prostu wprowadzasz innych w błąd i to by było na tyle.
Po pierwsze, w zyciu nauczyle msie jednego, dbac o SIEBIE potem o innych, po drugie wrzucilem go dlatego zeby wlasnie liczyc go do statystyk, bo PROWADZE JE DLA SIEBIE, widze ze to jednak ty masz problem z czytaniem, bo pisalem to w poscie którym tłumaczyłem tą rzecz, więc jeżeli jeszcze masz cos do dodania, zapraszam na pw ????

M 9

maye

Użytkownik
White Star v RB Dour Borinage @ 1,40 ( over 0,5 HT )
KV Oostende v Eupen @ 1,61 ( Wygrana )
Eendracht Aalst v Molenbeek @ 2,05 ( W 2 połowie padnie więcej goli )

Stawka: 50,00 zł
Ew: 231,81 zł
✅ 181,81 zł

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
po drugie wrzucilem go dlatego zeby wlasnie liczyc go do statystyk, bo PROWADZE JE DLA SIEBIE
To prowadź je sobie w zeszycie albo wordzie bo tym sposobem wprowadzasz userów w błąd. Się dziwię tylko, że żaden admin nie robi porządku. Bez odbioru.

M 9

maye

Użytkownik
To prowadź je sobie w zeszycie albo wordzie bo tym sposobem wprowadzasz userów w błąd. Się dziwię tylko, że żaden admin nie robi porządku. Bez odbioru.
Jestes jak wsza, nie wiem czy tylko do mnie sie tak rzucasz czy o innych tez. Nie wiem o co ci chodzi skoro tlumacze po raz enty, ze chce liczyc wszystie kupony a to ze jeden dalem po fakcie, ale mam dowod na jego zagranie to jestem zly i wprowadzam ludzi w blad? Odejdz w pokoju czlowieku bo nie mam zamiaru sie z nikim klocic a tym bardziej z kims na kim mi nie zalezy.

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Nie wiem o co ci chodzi skoro tlumacze po raz enty, ze chce liczyc wszystie kupony a to ze jeden dalem po fakcie, ale mam dowod na jego zagranie to jestem zly i wprowadzam ludzi w blad?
Tak wprowadzasz ludzi w błąd licząc do statystyk kupon podany PO FAKCIE. Jeśli tego nie rozumiesz to jesteś po prostu upośledzony.
z kims na kim mi nie zalezy.
Mój świat w tym momencie się zawalił...
Może jakiś mod wytłumaczy temu typowi, ze podawanie kuponów po fakcie i tym bardziej liczenie ich do statystyk to totalna błazenada i wprowadzanie w błąd innych ?

Otrzymane punkty reputacji: +6
S 0

stasinho

Użytkownik
A niech sobie ku$%a liczy jak mu się tak podoba.. Zbawi Cię to jak mu się policzy ten kupon? Więcej tutaj kłótni niż to wszystko warte. Dajcie na looz. ;]

M 9

maye

Użytkownik
@dawczan wiesz swoje ja swoje, opusc ten temat i nigdy wiecej go nie odwiedzaj jak Ci nie pasuje ???? Bo nikt Cie tu nie chce, a juz napewno gospodarz ???? Zegnam

Do góry Bottom