H 0 hasky Użytkownik Październik 20, 2009 #1 Nie moge znalezc jak tak grac ze dostajemy 15000 zl i sobie obstawiamy dla zabawy z tego co pamietam bylo to na expekt.com
Nie moge znalezc jak tak grac ze dostajemy 15000 zl i sobie obstawiamy dla zabawy z tego co pamietam bylo to na expekt.com
S 11 support75 Użytkownik Październik 20, 2009 #2 Witam, o ile się nie myle bet at home oferuje takie granie. Trzeba sie zalogowac jako gosc.
0 coocoocachoo Użytkownik Październik 20, 2009 #4 Ale robic kapitału wirtualnego, ze tak powiem nie da się ponieważ za każdym logowaniem wszystko jest restartowane. Pzdr
Ale robic kapitału wirtualnego, ze tak powiem nie da się ponieważ za każdym logowaniem wszystko jest restartowane. Pzdr
H 0 hasky Użytkownik Październik 20, 2009 #5 Heh szkoda . Wiem ze w expekt da sie tak grac i tam ma sie okreslona stawke do wydania ktora chyba sie nie resetuje ale nie wiem gdzie ta opcja jest
Heh szkoda . Wiem ze w expekt da sie tak grac i tam ma sie okreslona stawke do wydania ktora chyba sie nie resetuje ale nie wiem gdzie ta opcja jest
0 coocoocachoo Użytkownik Październik 21, 2009 #6 Hasky: Myślę, że z tej strony będziesz zadowolony - http://www.eurotip.pl/