trii
Użytkownik
Przeglądam to forum już bardzo długo. Niestety nie znalazłem odpowiedzi jak powinna wyglądać poprawna gra.
Czy grać trzeba małymi stawkami na wysokie kursy czy może dawać wysokie stawki na kursy bardzo niskie?
Czy konieczne jest stawianie zawsze na faworytów czy może zwycięskie jest wyczuwanie niespodzianek i sensacji??
Grałem systemem zawsze na faworytów. Niestety efekty były mierne, więc zaczałem wyczuwać sensacje...było jeszcze gorzej!! Coś tu nie tak!!
A może najlepszym sposobem jest forsowna i bezkompromisowa gra progresywna ??
Albo...czy zyskowne jest dobieranie typów metodą prawie losową jeśli kursy są wyrównane?
Czy gra "na live" jest matematycznie zwycięska ? A co z metodą "surebets" Czy gwarantuje odpowiednie zyski?
Jaki sport i jaka liga są najbardziej przewidywalne ?
Czy właściwe jest analizowanie każdego meczu starannie i długo ?
Czy może najlepsze jest kierowanie się pierwszym wrażeniem ?
Jaki bukmacher oszukuje najmniej ? Gdzie są najbardziej godziwe kursy ?
Czy płatne typy to droga do sukcesu czy bankructwa ?
Dlaczego jest aż tyle firm bukmacherskich ? Czy to nie jest podejrzane?????
Jaki sens mają te tfuuu..handicapy azjatyckie czy jakoś tak...Zupełnie ich nie rozumiem.
I wreszcie co to jest ten trading...mnie to wyglada na zwykłe spekulanctwo...czy to ma racje bytu?
Czy grać trzeba małymi stawkami na wysokie kursy czy może dawać wysokie stawki na kursy bardzo niskie?
Czy konieczne jest stawianie zawsze na faworytów czy może zwycięskie jest wyczuwanie niespodzianek i sensacji??
Grałem systemem zawsze na faworytów. Niestety efekty były mierne, więc zaczałem wyczuwać sensacje...było jeszcze gorzej!! Coś tu nie tak!!
A może najlepszym sposobem jest forsowna i bezkompromisowa gra progresywna ??
Albo...czy zyskowne jest dobieranie typów metodą prawie losową jeśli kursy są wyrównane?
Czy gra "na live" jest matematycznie zwycięska ? A co z metodą "surebets" Czy gwarantuje odpowiednie zyski?
Jaki sport i jaka liga są najbardziej przewidywalne ?
Czy właściwe jest analizowanie każdego meczu starannie i długo ?
Czy może najlepsze jest kierowanie się pierwszym wrażeniem ?
Jaki bukmacher oszukuje najmniej ? Gdzie są najbardziej godziwe kursy ?
Czy płatne typy to droga do sukcesu czy bankructwa ?
Dlaczego jest aż tyle firm bukmacherskich ? Czy to nie jest podejrzane?????
Jaki sens mają te tfuuu..handicapy azjatyckie czy jakoś tak...Zupełnie ich nie rozumiem.
I wreszcie co to jest ten trading...mnie to wyglada na zwykłe spekulanctwo...czy to ma racje bytu?