Jak dla mnie, Polska liga przynosi największe zyskiPodziel sobie kapitał na 100 równych części i szalej ...
To nie jest kapitał z którym można coś zarobić (chyba że trafisz tasiemca jak byk), a najwyżej się pobawić. Pierwsza sprawa- masz 18 lat? Jak nie to nie graj, jak tak... to też nie graj Hazard uzależnia i tyle ????
Najlepiej grać single , ew. ako z dwóch meczy. Ligi - te na których się znasz. Odradzam Niemiecką i Włoską.No i Polską ????
"Najpewniejsze mecze z najwiekszych lig świata" jak ta bajka pięknie brzmi ???? Ale trzeba się obudzić bo wystarczy spojrzeć w kalendarz i w każdej kolejce jakiś "najpewniejszy" pląta się o swoje nogi i przegrywa bądź remisuje ???? Ja po wpłacie 10 zł podzieliłem na 2x 5 zł i oba kupony weszły z czego od razu mialem 72 zł ss'y poniżej:To może i ja się wypowiem, uważam się za eksperta Zawsze gdy wpłace ponad 50zł, nic mi z tego nie wychodzi. Z dziesiątaka robię prawie zawsze od 100 do 200zl. Jak to robie? Pierwsze 10 zł stawiam na weekend. Wybieram najpewniejsze mecze z najwiekszych lig świata, tworze ako 5... i stawiam całą 10. Potem już małymi krokami do celu. Co Ciekawe z 50zł które wpłacam a nie wygrywam, nic mi nie wychodzi.
Gadasz głupoty. Jeden buc czy się zaczyna z 10 zł czy 1000 zł. Mam nadzieje, że wiecie o co mi chodzi. Jeśli zaczynasz z tą dychą to graj normalnie jak byś miał tysiąc. Single, duble i powoli będzie coraz więcej kasy i będziesz mógł sobie pozwolić na wieksze stawki itd.najlepiej wypłać i kup sobie browary na to samo wyjdzie ????