>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Jak grać z 10zł na koncie?

W 0

wojtaseka

Użytkownik
Mam 10zł na koncie i nie wiem jak grać, żeby zarobić, a nie żeby je stracić. Dlatego pytam się was, czy grać single czy kombinacyjne? Jakie ligi są najpewniejsze i najłatwiej w nich trafić (wiem, że ile ludzi tyle opinii ale powiedzcie które waszym zdaniem!).

wincent 150

wincent

Użytkownik
Podziel sobie kapitał na 100 równych części i szalej ...
To nie jest kapitał z którym można coś zarobić (chyba że trafisz tasiemca jak byk), a najwyżej się pobawić. Pierwsza sprawa- masz 18 lat? Jak nie to nie graj, jak tak... to też nie graj ;) Hazard uzależnia i tyle ????
Najlepiej grać single , ew. ako z dwóch meczy. Ligi - te na których się znasz. Odradzam Niemiecką i Włoską.No i Polską ????

ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Stawka - 1zł i oczywiście single ew double. Powoli, powoli ale dojdziesz do celu. Najważniejsza to opanowanie w typowaniu i nie staraniu się wygrania od razu niewiadomo jakich pieniędzy. Kamień do kamienienia, cegiełka do cegiełki i będzie dobrze ;)

bukszpanns 68

bukszpanns

Użytkownik
Więc tak zaczynałem 2 tyg temu z kapitałem 10 zł żeby grać dla zabawy ???? obracało się obracało raz wtopy raz wygrane noi dąże powoli do celu teraz jest 85zł i wszystko zmierza w dobrym kierunku,nie napalam się na jakieś duże ako tylko powoli dążę do celu i będę zwiększać stawki ???? ,natomiast dokonałem potem wypłaty i 1 lutego zacząłem z kapitałem 20zł dzisiaj z tego jest 55 zł co możesz zobaczyć w moim temacie w kuponach ze statystykami :pP (Link w sygnaturze)

homel 918

homel

Użytkownik
jak bedzie mial farta to moze cos z tego zrobi :p ja zaczynalem od 10pln a doszedlem do 2000zl tylko ze na poczatku za to 10 zagralem kupon z ako 10 i tak 100 wpadlo fartem, potem kolejne kupony i udalo sie cos z tego zrobic, ale trzeba miec duzo szczescia. wojtaseka jak chcesz to sobie przejrzyj moje posty bo ta passe mialem odkad sie zarejestrowalem na tym forum i wrzucalem kupony. Najlpiej mie odpowiedni kapital, ale jezeli ktos nie pracuje to musi kombinować takimi smiesznymi stawkami :]

futro_z_kreta 41

futro_z_kreta

Użytkownik
Podziel sobie kapitał na 100 równych części i szalej ...
To nie jest kapitał z którym można coś zarobić (chyba że trafisz tasiemca jak byk), a najwyżej się pobawić. Pierwsza sprawa- masz 18 lat? Jak nie to nie graj, jak tak... to też nie graj ;) Hazard uzależnia i tyle ????
Najlepiej grać single , ew. ako z dwóch meczy. Ligi - te na których się znasz. Odradzam Niemiecką i Włoską.No i Polską ????
Jak dla mnie, Polska liga przynosi największe zyski ;);)
Jak już ktoś wspomniał- podziel sobie te 10zł na pojedyncze, najmniejsze jednostki ;)

kysu 8

kysu

Użytkownik
To może i ja się wypowiem, uważam się za eksperta ;) Zawsze gdy wpłace ponad 50zł, nic mi z tego nie wychodzi. Z dziesiątaka robię prawie zawsze od 100 do 200zl. Jak to robie? Pierwsze 10 zł stawiam na weekend. Wybieram najpewniejsze mecze z najwiekszych lig świata, tworze ako 5... i stawiam całą 10. Potem już małymi krokami do celu. Co Ciekawe z 50zł które wpłacam a nie wygrywam, nic mi nie wychodzi.

bukszpanns 68

bukszpanns

Użytkownik
To może i ja się wypowiem, uważam się za eksperta ;) Zawsze gdy wpłace ponad 50zł, nic mi z tego nie wychodzi. Z dziesiątaka robię prawie zawsze od 100 do 200zl. Jak to robie? Pierwsze 10 zł stawiam na weekend. Wybieram najpewniejsze mecze z najwiekszych lig świata, tworze ako 5... i stawiam całą 10. Potem już małymi krokami do celu. Co Ciekawe z 50zł które wpłacam a nie wygrywam, nic mi nie wychodzi.
&quot;Najpewniejsze mecze z najwiekszych lig świata&quot; jak ta bajka pięknie brzmi ???? Ale trzeba się obudzić bo wystarczy spojrzeć w kalendarz i w każdej kolejce jakiś &quot;najpewniejszy&quot; pląta się o swoje nogi i przegrywa bądź remisuje ???? Ja po wpłacie 10 zł podzieliłem na 2x 5 zł i oba kupony weszły z czego od razu mialem 72 zł ss&#39;y poniżej:

Więc trzeba po prostu dobrze przeanalizować mecze,znać się na tym i dobrze się wstrzelić a można nawet z symbolicznej złotówki się powoli dorobić.

G 0

gandixnl

Użytkownik
Postaw jeden kupon za 5 zł (dubelek) jeden za 3 zł (dubelek) i za 2 zł jakiegoś singielka. ;) Wystarczy dobrać odpowiednie meczyki ;]

futro_z_kreta 41

futro_z_kreta

Użytkownik
&quot;Więc trzeba po prostu dobrze przeanalizować mecze,znać się na tym i dobrze się wstrzelić a można nawet z symbolicznej złotówki się powoli dorobić.&quot;
Tym sposobem to się chyba każdym budżetem gra :p

M 4

michaszek250

Użytkownik
ja raz wplacilem do tobet 10 zl wtopa zostalo na koncie 1 zl i zagralem kupon z ako ponad 30 i wszedl miedzy innymi 1x na wyjazdowy mecz Anderlechtu kurs ponad 4,5 wtedy Wasilewski strzelil przy koncu mczu na 1:1 ale to byl fuks ten kupon
Poza tym grajac za mniejsze stawki gra sie tak jak mysli a nie ze Celtic z kursem 1,33 musi wygrac bo wsyscy tak pisza i tak musi byc
Bo majac do dyspozycji np tysiac zl czlowiek sobie mysli a zagram pewniaka barce albo chelsea przeciez musza wygrac mimo ze kurs 1,25 ale to zawsze 250 zl do przodu ale niestety nie jest tak

marnik 18

marnik

Forum VIP
Gra za wieksze pieniądze ma jeszcze jedna zalete, jesli grasz za duza dla Ciebie stawke to analizujesz mecz na wszytskie mozliwe sposoby, tak aby być pewnym swojego typu, bo zwyczajnie szkoda stracić te pieniądze na nieprzemyślanym typie.

kosa248 456

kosa248

Użytkownik
Jest taki system zwany piramidą.
Polega na graniu AKO ok, 2.5.
Po przegranym kuponie zwiększasz stawkę dwukrotnie, a po wygranym zmniejszasz, tylko raczej nie dwukrotnie, bo przy dobrej serii dojdziesz ze 100zł do 12,5 i troche szkoda bo mniej się wygrywa.
W praktyce wygląda to tak, że jak wygrasz to odrabiasz z nawiązką przegrane wcześniej pieniądze, a jak przegrasz to zostaje ci jeszcze troche zysku z poprzedniego kuponu.
Kiedyś miałem 12 zł i w tydzień przy skuteczności 50-60% podwoiłem kapitał i już można było coś ugrać.

pietra 5

pietra

Użytkownik
Ja również gram z 10 zł na koncie. Buk betsson polecam Ci grę singli - pewniaków. Może na początku zysk nikły, ale jak zarobisz kilka zł to stawiasz więcej, albo double. Nie najgorszym systemem jest też gra Live.

lionel21 191

lionel21

Użytkownik
Jak mi kiedyś zostało parę złotych na koncie to grałem all in za to i w pewnym momencie doszedłem prawie do 100 zł, ale przyszła wtopa i koniec. Za 10 zł nic raczej nie wygrasz ciekawego. ????

whydack 0

whydack

Użytkownik
najlepiej wypłać i kup sobie browary na to samo wyjdzie ????
Gadasz głupoty. Jeden buc czy się zaczyna z 10 zł czy 1000 zł. Mam nadzieje, że wiecie o co mi chodzi. Jeśli zaczynasz z tą dychą to graj normalnie jak byś miał tysiąc. Single, duble i powoli będzie coraz więcej kasy i będziesz mógł sobie pozwolić na wieksze stawki itd.

Jak się ma ogrywać buka to i z dychą można zacząć, miliony nie pomoga

Do góry Bottom