>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Jak grać systemem w toto-mix

O 0

okmn

Użytkownik
Witam wszystkich na forum jestem nowym użytkownikiem i bardzo prosze o wytłumaczenie mi w jak najbardziej łopatologiczny sposób jak grać systemami w toto-mix .
Np: w ekuponie mam coś takiego nr nazwa op kurs P a b c blok . Co oznaczają te literki a,b,c

A 2

areklipno

Użytkownik
P - tzw pewniak
a,b,c - są to literki systemów

przypuśćmy system a to 2 z 3

podajesz 3 zdarzenia i obok kazdego nich zaznaczasz a

a 1100 kurs 1,8
a 1200 kurs 1,5
a 1300 kurs 1,6

czyli jeżeli trafisz dobrze 2 mecze już masz wygrana (iloczyn kursów które wejda, stawki i podatku)

opłata za taki kupon wynosi stawka x ilość kombinacji (w tym przypadku (stawka 2 zł) 2 zł x3 = 6 zł )

O 0

okmn

Użytkownik
to jest to co wyświetliło mi się gdy wytypowałem 4z6 przy systemie a

czyli jak mam coś takiego to płace stawke czy wartość kuponu

stawka 10.00 zł

wartość kuponu 150.00 zł

liczba kombinacji 15 (zobacz)

przewidywana wygrana od 20.80 zł

przewidywana wygrana do 502.80 zł

kurs 55.87

termin ostatniego zdarzenia 2007/01/31 19:05

końcowa data przyjęcia zakładu 2007/01/30 19:05

A 2

areklipno

Użytkownik
tak liczba kombinacji sie zgadza wszystko pozostałe też

opłata wyniesie 150 zł dobrze (10 zł x 15 kmbinacji)

wygrana minimalna bierze się z pozbierania 4 najniższych kursów wymnożenia ich przez siebie później przez 0,9 (podatek) i stawke ( w tym wypadku 10 zł)

maksymalna jest zebraniem wszystkich wygranych cząstkowych (z tych 15 kombinacji) i jest naliczana wtedy gdy wszystkie zdarzenia wejda

jeszcze jedno jak masz ilość kombinacji to jest taka opcja zobacz gdzie możesz podejrzeć jak wygladaja wszystkie kombinacje

A 0

a927365@rppkn.

Użytkownik
A co jeśli mam 10 meczów. I ustawiłem np. 5 z 10
i wejdzie mi 7 meczów. To jak to się liczy? Zwyczajnie mnoży się stawki i kursy tych 7 meczów?

I jaka jest różnica we wzięciu kombinacji np. 3/6 a wzięciu kombinacji 5/6?
Chyba mniej kasy powinniśmy wygrywać biorąc kombinację 5/6, nie? A jest odwrotnie. Czyli im łatwiej tym więcej kasy do wygrania nam dają.

R 23

rutra

Użytkownik
5 z 10, wchodzi 7, nie chce mi się tego za bardzo rozbijać, więc powiem jak to jest przy 2 z 4 gdy wchodzi 3.

ABCD system 2 z 4
Wchodzą 3, nie wchodzi np. D
Wygrane kombinacje: AB, AC, BC, a wszystkich kombinacji jest 6.

Przy 7 system 5 z 10 jest ABCDE, ABCDF, ABCDG ... itd.

wincent 150

wincent

Użytkownik
A co jeśli mam 10 meczów. I ustawiłem np. 5 z 10
i wejdzie mi 7 meczów. To jak to się liczy? Zwyczajnie mnoży się stawki i kursy tych 7 meczów?

I jaka jest różnica we wzięciu kombinacji np. 3/6 a wzięciu kombinacji 5/6?
Chyba mniej kasy powinniśmy wygrywać biorąc kombinację 5/6, nie? A jest odwrotnie. Czyli im łatwiej tym więcej kasy do wygrania nam dają.
http://forum.bukmacherskie.com/f18/rozpiski-systemow-2-z-5-3-z-5-4-z-6-trixie-patent-itd-59.html

Granie systemami innymi niż X z X+1 ma sens tylko przy graniu wysokich kursów i to w sumie wszystko co potrzebujesz wiedzieć ...

Do góry Bottom