>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

jak grać aby zyskac 5-krotność wkładu

R 0

roberto5455

Użytkownik
Witam jestem raczej początkujący i zastanawiam się jak z 70zł zarobic 350zł. chodzi mi tutaj o porady jak stawiac. czy moze kilka tasiemców czy też grac raczje same single o kursach 1,5-2,5 czy wtedy stawiac cała kwote czy też nie. Zastanawiam się, bo w sumie do tej pory gralem tylko tasiemce 4fun i troche grosza na tym sie dorobilem ale to raczej kwestia szczescia, a chcialbym zaczac cos na powazniej i niewiem wlasnie jakim &quot;systemem&quot; grac

coldsex 15

coldsex

Użytkownik
Wybierz wyselekcjonowane mecze i odpowiednia stawkę do danych typów jak masz pewność 10/10 ale to chyba jak wiesz że jest ustawka wtedy można grać za wszystko;p
Ja preferuje maks 4 spotkania ako też takie średnie, meczy z kursem 1.3 nie tykam bo często nie wchodzą i mogą zepsuć cały kupon.
A najlepiej będzie jak będziesz grał to co na czym się znasz

R 0

roberto5455

Użytkownik
no to ligi mniejwiecej wiem. hiszpanska, angielska i F1 to jest głównie to co mam zamiar obstawiac. czyli proponujesz 3-4 spotkania na kuponie po w miare przyzwoitych kursach?

artsik 3

artsik

Użytkownik
Wybierz wyselekcjonowane mecze i odpowiednia stawkę do danych typów jak masz pewność 10/10 ale to chyba jak wiesz że jest ustawka wtedy można grać za wszystko;p
Ja preferuje maks 4 spotkania ako też takie średnie, meczy z kursem 1.3 nie tykam bo często nie wchodzą i mogą zepsuć cały kupon.
A najlepiej będzie jak będziesz grał to co na czym się znasz
Nie zgadzam się z tobą. Pewność 10/10 całe pieniądze?
Nigdy niema pewności 100%. Z kursami 1.3 też się nie zgodzę gdyż takowe częściej mi nie wchodziły niż po kursie 2. Niema co się sugerować kursami, bukmacherzy też są ludźmi i też mają prawa do błędów.
Najlepiej graj to na czym się znasz, nie graj na siłę, graj maksymalnie za 10% kapitału, sprawdzaj statystyki zespołów i informację o transferach,kontuzjach,składach.

Edit: No fakt , źle przeczytałem.

B 65

barylkaq

Użytkownik
ja gram tylko &#39;draw no bet&#39; i kilka razy z 200zl zrobilem 1000zl ;) i gram 2-3 mecze all in ;) System uważam za niezly, trzeba niezlego niefarta zeby faworyt gospodarz przegral u siebie. Jedna zasada: nie grać żadych dwójek.

coldsex 15

coldsex

Użytkownik
ja gram tylko &#39;draw no bet&#39; i kilka razy z 200zl zrobilem 1000zl ;) i gram 2-3 mecze all in ;) System uważam za niezly, trzeba niezlego niefarta zeby faworyt gospodarz przegral u siebie. Jedna zasada: nie grać żadych dwójek.
Jeżeli chodzi o ten system jest on bardzo dobry testuje go aktualnie i też (na sucho) mam dość duży zysk 1 mecz na 2-3 dni i duża kwota wpada np jutro takim meczem jest Chelsea którą za all bym zagrał i trochę zgarnął.
Co do pytania autora teraz też się zastanawiam jak tu grać.
Granie progresji sobie darowałem na starcie.
Grania 4z6 5z6 też darowałem sobie.
Granie 3-4meczy z ako średnio 3-5 za dajmy na to 15% kapitału też mało opłacalne 7kuponów i baj baj.
Wyszło mi na to że właśnie granie takich zdarzeń bardziej pewnych jak czy padnie gol w meczu czy nie będzie remisu jest bardziej opłacalne.
Ale jak raz przegramy to wszystko;/
I sam nie wiem co o tym myśleć.

darius010 1,3K

darius010

Forum VIP
co do tych kursów 1,3 to niema sensu się nimi sugerować, zresztą niema znaczenia czy stawiasz spotkanie po 1,3 czy 2,5, ważne jest to że byś to ty dzięki swojej wiedzy wytypował ,a nie sugerował się kursem:] dobra analiza, składów, ostatnich meczy danej drużyny, historii spotkań i własna ocena szans

K 1,2K

kukla

Forum VIP
Jak już dojdziecie do tego, jak łatwo 5-krotnie pomnożyć kapitał, to znajdźcie sposób dla mnie sposób na 50-krotne powiększenie:|

Jałowa dyskusja. Nie ma magicznych systemów, które zapewnią Ci taki zysk. Z takim kapitałem ciężko próbować grać surebety więc jedyne co Ci zostaje to SKUTECZNA gra.
Nie słuchaj żali, że kursy 1.3 nigdy nie wchodzą. Jakby tak było, można by grać zawsze przeciwko nim;)
Faktem jednak jest, że większy zysk osiągniesz przy 60% skuteczności i kursach 2.00 a 90% skuteczności i kursach 1.3
Przeszukaj temat systemy, potrenuj &quot;na sucho&quot; typowanie i stawkowanie a potem się zastanów co jeśli najlepsze dla Ciebie i czy są szansę na takie powiększenie kapitału

Do góry Bottom