>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Jak grać aby wygrać?

P 0

pusiek88

Użytkownik
Witam, wszystkim użytkowników forum.
Zakładami interesuje sie nie zbyt długo, ale już powoli wiem o co tak naprawdę chodzi w tej zabawie, więc postanowiłem opisać moje spostrzeżenia.

Krótko i na temat,
moim zdaniem najlepiej jest grać single (po kursie ok. 2), za wysoką stawkę.
Najlepiej jak najmniejszą ilość typów (np 5-6 tygodniowo).Nigdy nie kierować sie emocjami, uważnie przeglądac tabele, jeśli dany mecz mi nie odpowiada to go odpuścić oraz NIGDY nie odgrywać sie po przegranym meczy od razu (lepiej poczekać i ochłonąć).

Wiem, że pominąłem wiele żeczy, ale nie chciałem sie zbytnio rozpisywać.
Co sądzicie o tej krótkiej wypowiedzi, czekam na uwagi o komentarze:grin::grin::grin:

Pozdrawiam!

sylwek2012 1,1K

sylwek2012

Użytkownik
moim zdaniem najlepiej jest grać single (po kursie ok. 2), za wysoką stawkę.
Najlepiej jak najmniejszą ilość typów (np 5-6 tygodniowo).Nigdy nie kierować sie emocjami, uważnie przeglądac tabele, jeśli dany mecz mi nie odpowiada to go odpuścić oraz NIGDY nie odgrywać sie po przegranym meczy od razu (lepiej poczekać i ochłonąć).
!
Tak granie za wysokie stawki i na wysokie kursy (powyżej 4), jest bardzo opłacalną inwestycją jeżeli posiadasz choć trochę wiedzy i potrafisz analizować mecze. Powiem Ci że znajomy od ładnych paru miesięcy zaczął analizować mecze pod względem finansowym (opłacalność danego meczu) a nie tylko czysto sportowym i zainwestował 10K gra płaską stawką 400zł na każde spotkanie. Czesto siadają mu bardzo duże kursy nawet w granicach 7-8zł. Ogólnie zarabia ok 10-15K na czysto na miesiąc i przy jego umiejętnościach bankructwo jest praktycznie nie możliwe.
Niestety te jego analizy są skuteczne ale bardzo pracochłonne
Wysokość stawki nie zwiększa pewności typu, ani Twojej skuteczności. Zwiększa ona jedynie poniesione RYZYKO.
Granie za wysoki stawki przy odpowiednim dobraniu kapitału jest bardzo skuteczną metodą. Niestety żeby wygrać dużo trzeba dużo zainwestować.

T 22,7K

tadzin

Użytkownik
Tak granie za wysokie stawki i na wysokie kursy (powyżej 4), jest bardzo opłacalną inwestycją jeżeli posiadasz choć trochę wiedzy i potrafisz analizować mecze. Powiem Ci że znajomy od ładnych paru miesięcy zaczął analizować mecze pod względem finansowym (opłacalność danego meczu) a nie tylko czysto sportowym i zainwestował 10K gra płaską stawką 400zł na każde spotkanie. Czesto siadają mu bardzo duże kursy nawet w granicach 7-8zł. Ogólnie zarabia ok 10-15K na czysto na miesiąc i przy jego umiejętnościach bankructwo jest praktycznie nie możliwe.

Granie za wysoki stawki przy odpowiednim dobraniu kapitału jest bardzo skuteczną metodą. Niestety żeby wygrać dużo trzeba dużo zainwestować.
1,5k postow, zarejestrowany w 2007 roku i dalej pisze kursy w złotówkach.
niesamowite ????
pozostala czesc wypowiedzi na podobnym poziomie.

sylwek2012 1,1K

sylwek2012

Użytkownik
1,5k postow, zarejestrowany w 2007 roku i dalej pisze kursy w złotówkach.
niesamowite ????
pozostala czesc wypowiedzi na podobnym poziomie.
Pomylić się nie można ? Pozatym co twój post miał na celu ? :zoltakartka: za nabijanie postów i spam

T 22,7K

tadzin

Użytkownik
Pomylić się nie można ? Pozatym co twój post miał na celu ? :zoltakartka: za nabijanie postów i spam
mial na celu to iz czekam na kolejne rewelacje z twojej strony, dostarczaja mi one zaprawde niesamowitego funu. na takie herezje i glupoty rzadko mozna sie natknac po prostu

sylwek2012 1,1K

sylwek2012

Użytkownik
mial na celu to iz czekam na kolejne rewelacje z twojej strony, dostarczaja mi one zaprawde niesamowitego funu. na takie herezje i glupoty rzadko mozna sie natknac po prostu
:grin: LOL jeżeli posiadasz jakąś wiedzę to ją zabłyśnij bo takie trollowanie i bezsensowne nabijanie postów mija się z celem. Nie rozumiem co Cię śmieszy ?. Jeżeli czegoś nie rozumiesz albo z czymś się nie zgadzasz to napisz co konkretnie. Forum to miejsce do wymiany poglądów i informacji. Ja przedstawiłem swój punkt widzenia i swoją wiedzę.
Jeżeli uważasz że to co opisałem to głupoty to napisz konkretnie co jest głupotą i dlaczego tak uważasz.

sylwek2012 1,1K

sylwek2012

Użytkownik
:zoltakartka: myślę że admini również to widzą. Jak nie masz nic sensownego do powiedzenia to proszę Cie nie spamuj. Każdy tutaj liczy na jakieś konkretne odpowiedzi a bezsensowne nabijanie postów jest nie zgodne z regulaminem.
Jak się z czymś nie zgadzasz to się pisze konkretnie z czym i dlaczego a nie to co ty odwalasz ???? Kompletnie nic nie wnosisz do tego tematu. Moim zdaniem próbujesz wywołać zbędną dyskusję tylko po to żeby nabić sobie pare postów ????

T 22,7K

tadzin

Użytkownik
:zoltakartka: myślę że admini również to widzą. Jak nie masz nic sensownego do powiedzenia to proszę Cie nie spamuj. Każdy tutaj liczy na jakieś konkretne odpowiedzi a bezsensowne nabijanie postów jest nie zgodne z regulaminem.
Jak się z czymś nie zgadzasz to się pisze konkretnie z czym i dlaczego a nie to co ty odwalasz ???? Kompletnie nic nie wnosisz do tego tematu. Moim zdaniem próbujesz wywołać zbędną dyskusję tylko po to żeby nabić sobie pare postów ????
jesli sadzisz ze w twoim zdaniu ktore brzmi
granie za wysokie stawki i na wysokie kursy (powyżej 4), jest bardzo opłacalną inwestycją jeżeli posiadasz choć trochę wiedzy i potrafisz analizować mecze
ma chociaż krztę sensu to przykro mi.
granie niskimi stawkami po kursach &lt; 4 to w koncu debilizm c`nie. jesli w dalszym ciagu nie ptorafisz zrozumiec ze twoj caly post nawet nie kwalifikuje sie jako &#39;trashtalk&#39; to dalsza &quot;wymiana zdan&quot; nie ma sensu.

sylwek2012 1,1K

sylwek2012

Użytkownik
jesli sadzisz ze w twoim zdaniu ktore brzmi ma chociaż krztę sensu to przykro mi.
granie niskimi stawkami po kursach &lt; 4 to w koncu debilizm c`nie. jesli w dalszym ciagu nie ptorafisz zrozumiec ze twoj caly post nawet nie kwalifikuje sie jako &#39;trashtalk&#39; to dalsza &quot;wymiana zdan&quot; nie ma sensu.
Ostatnie zdanie w tym temacie. Twój poziom wiedzy jest naprawdę ubogi. Opisałem przykład sposobu gry. Mój znajomy tak gra i zarabia bardzo dużą kase i to nie są żadne bajki bo sam czasami mi podsyła swoje typy i wiem jak to wygląda jeżeli w to nie wierzysz to jest twój problem.
Przy kursach w granicach 4+ wystarczy około 30% skutecznośći żeby być na +. 30% skutecznosci to nie jest dużo jeżeli potrafisz analizować mecze.Analiza meczu nie polega tylko na ocenie gry danej drużyny ale również opłacalnosci spotkania każdy mecz to jest kasa gruba kasa z biletów reklam itp itd czasami lepszej drużynie opłaca się przegrać ze słabsza tylko po to żeby następny mecz grac u siebie i zgarnąć dużą kasę.
Sport to biznes a wiadomo że w biznesie najważniejsze są pieniądze. Nie wmawiaj mi że taka gra nie ma sensu skoro jestem naoczym świadkiem że taka gra może przynosić bardzo duże profity. Proponuje się trochę podszkolić i jak następnym razem chcesz coś wnieśc do tematu to pisz jakieś konkrety a nie tak ogólnikowo że nic nie można z tego zrozumieć.
A jak tak nie potrafisz to się nie wypowiadaj.
Zapamiętaj jedno jak się z czymś nie zgadzasz to przedstaw swój punkt widzenia. Nie wiem jak inni ale ja z twoich wypowiedzi nie rozumiałem kompletnie nic. Uważasz że opowiadam głupoty ? być może ale napewno część graczy doskonale wie o co mi chodzi. Jak chcesz pisać takie puste posty to znajdz inny temat. Pozdro kończę dyskusję. Powodzenia.
j dalsza &quot;wymiana zdan&quot; nie ma sensu.
Masz rację nie mam zamiaru się z tobą sprzeczać, mam tylko nadzieje że za te puste posty dostaniesz chociaż jakieś ostrzeżenie.

T 22,7K

tadzin

Użytkownik
Przy kursach w granicach 4+ wystarczy około 30% skutecznośći żeby być na +
wystarczy &gt;25%
ale ja tu juz sie znizam na tak zenujacy poziom ze to sie w mej glowie juz zaczyna nie meiscic naprawde, rewelacje nie z tego swiata rzeklbym ???? jak tu problemy sa z wyliczeniem prawdopodobienstwa majac kurs to zaprawde urzekla mnei ta historia ????
&quot;okolo 30%&quot; jebłem na ryj ????
ale przynajmniej smieszne bylo i jest w dalszym ciagu.
zeby byc na plus wystraczy aby
skutecznosc&gt;1/sredni_kurs
gdzie sredni_kurs - srednia wazona arytmentyczna wszytskich kursow z zagranych zakladow (jesli stawkuje sie wsyztsko plasko wystarczy zwykla srednia arytmentyncza)
to tak na marginesie odnosnie magicznych 30% ***** ????

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Widzę, że trwa zażarta dwuosobowa niestety jałowa dyskusja tak naprawdę nie wnosząca żadnej merytorycznej wartości w treść tematu. Ja pozwolę sobie, że się chwilowo wtrącę.
Szanowny Sylwku... Nie Ty jeden na tym forum (i nie tylko) pisał te wyimaginowane historie o posiadaniu znajomego który co to nie on, a Panie daj spokój! Ciągle wygrywa, gra grubo, kosi gruby hajs, kurs po 7,00-8,00 wchodzą! Nic dodać, nic ująć, typer ze złota, Święty Graal odnaleziony - tak miesiąc w miesiąc po 5, 10, 15... 20 koła! Tak się świetnie składa, że tylko Ty go znasz i masz do niego dostęp. Piszecie sobie na GG czy tam czymkolwiek innym o tym ile to w tym miesiącu nie wyjął klocków.
Co lepsze, skoro rzuciłeś wyzwanie to go podejmij. Jak sam napisałeś Twój znajomy podsyła Ci typy, a ja nie widzę najmniejszego powodu byś nie mógł otworzyć tematu i udowodnić wszystkim czytającym ten temat jego przedstawioną przez Ciebie wartość. Od razu ostrzegam abyś nie musiał się tłumaczyć, że nie masz czasu bądź Ci się nie chce, bo skoro masz czas na jałową dyskusję to powinieneś mieć też czas na wrzucenie jego typu w nowo założony temat. Po drugie jeżeli &quot;złoty typer&quot; wysyła Ci typy po meczu to od razu piszę - daruj sobie dalszy spektakl.
Wiesz bo ja też mogę napisać, że piszę sobie z Bill Gatesem czy Mateuszem Juroszka na GG, tylko co z tego wynika? No właśnie nic.
Ja w to nie wierzę z wiadomych powodów, a wiesz w co wierzę? W Twój marketing szeptany. Każdy kto ma choć odrobinę oleju w głowie może się domyślić po co to wszystko robisz...
Być może ja jestem w błędzie (jeżeli jestem to przepraszam), może się mylę bo nie jestem nieomylny jak każdy człowiek na świecie, ale ja bez konkretnych dowodów w to nie uwierzę. Za stary jestem na takie historie z cyklu &quot;mam znajomego który... (wpisz sobie co tylko zażyczysz)&quot;.
Powiem Ci że znajomy od ładnych paru
miesięcy zaczął analizować mecze pod względem finansowym (opłacalność danego meczu) a nie tylko czysto sportowym i zainwestował 10K gra płaską stawką 400zł na każde spotkanie. Czesto siadają mu bardzo duże kursy nawet w granicach 7-8. Ogólnie zarabia ok 10-15K na czysto na miesiąc i przy jego umiejętnościach bankructwo jest praktycznie nie możliwe.
Mój znajomy tak gra i zarabia bardzo dużą kase i to nie są żadne bajki bo sam czasami mi podsyła swoje typy i wiem jak to wygląda jeżeli w to nie wierzysz to jest twój problem.
Jedna z dziedzin psychologii (odnośnie marketingu/sprzedaży i nie tylko, dokładnie już nie chce mi się tego przedstawiać teraz z powodu dość później pory - dzisiaj zaćmienie księżyca swoją drogą) ;) mówi o takich zjawiskach typu, aby nie używać negatywnych zwrotów podczas przedstawiania swojej oferty jeżeli chce się kogoś zachęcić do kupna czegokolwiek. Poniżej znajdziesz kilka przykładów odnośnie wyżej poruszonego problemu podczas zwykłej rozmowy sprzedażowej - czego nie należy mówić:
- &quot;To auto nie jest kradzione.&quot;
- &quot;Ta lodówka nie jest zepsuta.&quot;
- &quot;Wcale nie jestem chory.&quot;
- &quot;Ja nie jestem złym analitykiem giełdowym.&quot;
Powiedz z ręką na sercu czy zaufałbyś osobie która sprzedaje Ci przykładowo telefon mówiąc teoretycznie: &quot;On wcale nie jest zepsuty.&quot;? Wtedy odbiorcy (czyli nam) załącza się w głowie od razu czerwona lampka - oznaka wykrycia zagrożenia przez co zaczynamy być coraz to bardziej podejrzliwi i nieufni wobec sprzedającego (taka już nasza prosta w działaniu ludzka natura) ...
Nie tędy droga... To taka lekcja na przyszłość.
@Edit:
do tego jesteś śmiesznym hipokrytą bo twierdzisz, że nie da się zarabiać na bukmacherce
Po co wkładasz mi do ust coś czego w ogóle nie powiedziałem? Nigdzie nic takiego nie napisałem, a jeżeli napisałem to proszę pokaż mi palcem... zacytuj.
https://www.youtube.com/watch?v=F-cUPKq8ImY

Otrzymane punkty reputacji: +11
J 159

jonaszdt

Użytkownik
Shakal ty serio masz coś z głową a do tego jesteś śmiesznym hipokrytą bo twierdzisz, że nie da się zarabiać na bukmacherce a sprzedajesz ludziom syf w postaci marnych typów na swojej żałosnej stronce.
To nawet na tym forum jest parę osób co nie muszą pracować na etacie. Wystarczy poczytać ze zrozumieniem kilka postów Zapały, Dawida400, Obserwatora, Malina, Fabrykakasiory.
Poważne granie nie polega na tym aby mieć wypłatę 2000zł tylko aby się ustawić w przeciągu kilku lat na całe życie.

Otrzymane punkty reputacji: +37
bukmacherd 537

bukmacherd

Użytkownik
Shakal ty serio masz coś z głową a do tego jesteś śmiesznym hipokrytą bo twierdzisz, że nie da się zarabiać na bukmacherce a sprzedajesz ludziom syf w postaci marnych typów na swojej żałosnej stronce.
To nawet na tym forum jest parę osób co nie muszą pracować na etacie. Wystarczy poczytać ze zrozumieniem kilka postów Zapały, Dawida400, Obserwatora, Malina, Fabrykakasiory.
Poważne granie nie polega na tym aby mieć wypłatę 2000zł tylko aby się ustawić w przeciągu kilku lat na całe życie.
Taki z ciebie czytelnik ze zrozumieniem a nawet nie skumałeś co Szakal miał na mysli...
Rozumie że ty jesteś jednym z tych graczy co to w kilka lat sie ustawiają do końca życia tak? Czy może jesteś jak Sylwek2012 i znasz kogoś kto sie ustawił? człowieku daje głowe że ponad 95% tego forum marzy o 2 tysiakach mięsięcznie ... Oczywiście że są rekiny które zarabiają kosmiczne pieniadze na zakładach ale to jest pewnie mniej niż 1%....
jonaszDT rozumie że ty grasz poważnie i 2 koła na miecha to nic dla ciebie tak?

Otrzymane punkty reputacji: +29
jessi 1,6K

jessi

Użytkownik
Powiem Ci że znajomy od ładnych paru miesięcy zaczął analizować mecze pod względem finansowym (opłacalność danego meczu) a nie tylko czysto sportowym i zainwestował 10K gra płaską stawką 400zł na każde spotkanie. Czesto siadają mu bardzo duże kursy nawet w granicach 7-8zł. Ogólnie zarabia ok 10-15K na czysto na miesiąc i przy jego umiejętnościach bankructwo jest praktycznie nie możliwe.
Czy ten złoty typer, nie ukrywa się czasem pod pseudonimem bruksel %%?
Odnośnie tematu, to opanowanie zarządzania swoim budżetem, wg mnie jest kluczem do tego czy coś tam będziemy zarabiać, czy będziemy latać po nowe &quot;pejsefy&quot; do marketu.

Otrzymane punkty reputacji: +29
J 159

jonaszdt

Użytkownik
To nie jest istotne kim ja jestem i ile zarabiam. Mogę być nawet na minusie. Podejdźmy logicznie do tematu.
W zakładach live można wsadzić kilkanaście kafli w jeden typ. Tylko trzeba mieć info.
Są mecze, które po prostu są lokatami. Przykładowo Medyk Konin z Katowicami albo Tychy z SMS-em w hokeju. Każdego dnia są takie typy, tylko jest jedno &quot;ale&quot; - trzeba mieć info.

sylwek2012 1,1K

sylwek2012

Użytkownik
Czy ten złoty typer, nie ukrywa się czasem pod pseudonimem bruksel %%?
Odnośnie tematu, to opanowanie zarządzania swoim budżetem, wg mnie jest kluczem do tego czy coś tam będziemy zarabiać, czy będziemy latać po nowe &quot;pejsefy&quot; do marketu.
Nie to nikt z forum po prostu znajomy potrafi bardzo logicznie i wnikliwie analizować spotkania nie tylko pod względem sportowym ale również opłacalnosci danego spotkania i tyle. Do Tadzin Szakal i innych niedowiarków po częsci macie racje &quot;NIE DA SIĘ I CHu...&quot;, tego się trzymajcie. Dla mnie osobiście taka postawa jest jak najbardziej pozytywna dlatego że im mniej osób posiadających odpowiednią wiedzę tym więcej pieniędzy można zarobić.
Shakal napisałeś żebym udowodnił. Jak mam to udowodnić skoro to nie ja gram i nie ja potrafie zarabiać na bukmacherce?. Jak byś mnie zapytał jak można zrobić majątek w kasynach czy grając w pokera to ewentualnie moglibyśmy pogadać ale na bukmacherce się kompletnie nie znam i nie mam do tego cierpliwosci. Róbcie swoje obyscie tylko mieli z tego satysfakcje i pieniądze. Nie wszystko jest dla wszystkich a wiedza niestety kosztuje. Ja wiem swoje wy wiecie swoje i tego się trzymajmy. Pozdro.

Do góry Bottom