>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

jak bezpiecznie wypłacić pieniążki

S 0

sparrco

Użytkownik
sorka że odświeżam ale pytanie małe ok. 15 koła mam na moneybookers , jak najlepiej to wypłacić? zlecić jednorazową wypłatę czy podzielić na kilka części i np. w odstępach czasowych?
Ja bym podzielił na 2 przelewy w odstępie kilku dni, ale nawet jak pójdzie jednym nie powinno być żadnego problemu (o ile mowa o walucie rodzimej).

Jeśli dobrze rozumiem to zakładam konto na tym moneybookers i dobieram sobie do tego kartę płatniczą a przelane środki z booka na moneybookers odbieram sobie w bankomacie. Zaden przelew do polskiego banku nie następuje a po mnie nie ma śladu. ???
Dobrze rozumiesz, nie ma śladu w polskim systemie bankowym. Ślad jest w MoneyBookers (UK), ale tam nasza skarbówka nie sięga.
Tylko za kartę płatniczą są opłaty:
- 10 EUR opłata roczna
- każda wypłata z bankomatu 1,80 EUR (dzienny limit wypłat 250 EUR)
- płatności bezgotówkowe za FREE (dzienny limit 1000 EUR)
- karta działa w necie

D 0

dokicz09

Użytkownik
dzięki sparrco ???? wygralem jeszcze troche więc jednak zdecydowałem się na kartę mastercard z moneybookers... ????

P 0

paprykm

Użytkownik
Witam, sorry, ze odswiezam, ale chcialbym sie dowiedziec jak wam idzie bizsnes z kasyn, bukmacherki. Przede wszystkim jak z wyplatami? nikt nie mial zadnych problemow?

przemek-1992 28

przemek-1992

Użytkownik
Ja też mam pytanie w tym temacie.Czy jak wypłacam z bukmachera bezpośrednio na konto bankowe kilkaset pln miesięcznie to ktoś może się przyczepić? Pytam bo niektórzy tak straszą tą skarbówką że sam już nie wiem.

feekus 1,7K

feekus

Forum VIP
Ja też mam pytanie w tym temacie.Czy jak wypłacam z bukmachera bezpośrednio na konto bankowe kilkaset pln miesięcznie to ktoś może się przyczepić? Pytam bo niektórzy tak straszą tą skarbówką że sam już nie wiem.
nie masz się czego obawiać ;)

P 10

petepistol

Użytkownik
Dobrze rozumiesz, nie ma śladu w polskim systemie bankowym. Ślad jest w MoneyBookers (UK), ale tam nasza skarbówka nie sięga.
Tylko za kartę płatniczą są opłaty:
- 10 EUR opłata roczna
- każda wypłata z bankomatu 1,80 EUR (dzienny limit wypłat 250 EUR)
- płatności bezgotówkowe za FREE (dzienny limit 1000 EUR)
- karta działa w necie
przecież karta mb jest imienna i jak ktoś wypłaca to za pośrednictwem polskiego bankomatu, więc nie wiem skąd masz taką pewność

Do góry Bottom