>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Jak bet365 traktuje klientów

wojteksg 5

wojteksg

Użytkownik
Otrzymałem informacje bonusie lojalnościowym. Bo wypłaciłem od nich wszystkie środki bo mieli kiepską oferte na mundial (opisane jest to tutaj http://forum.bukmacherskie.com/f98/najlepsze-oferty-na-mundial-co-polecasz-45260.html
Wcześniej ograłem ich na 4000zł

Dostałem takiego maila:
Witaj Wojciech

Zauważyliśmy, że już od jakiegoś czasu nie odwiedzałeś strony bet365 i z przyjemnością chcielibyśmy Cię powitać na niej ponownie. Jak zawsze oferujemy liczne promocje i chcielibyśmy Ci zaoferować darmowy bonus w wysokości 200 PLN.

Wystarczy, że złożysz depozyt w wysokości 20 PLN lub wyższej, a będziesz miał prawo 100% Bonusu od depozytu, od kwalifikującego się depozytu, aż do maksimum 200 PLN. Aby ubiegać się o bonus, wpisz kod oferty 86807R3I5N wybierając Użytkownicy, Oferty zakładów sportowych, a następnie Wprowadź kod oferty. Aby postawić za swój bonus, zagraj raz za kwotę depozytu w wybranych przez siebie sportach i rynkach. Nie zapomnij, że muisz zagrać za swój depozyt i bonus trzy razy przed dokonaniem wypłaty.
Wpłaciłem 200zł więc maiłem 400zł. tzn nie miałem bo rzeczywisty obrót wynosi 1400zł czego chyba nawet bet365 nie wie. Nigdzie nie było informacji o tym jaki ma być ten pierwszy zakłąd żeby dostać bonus więc zagrałem na livie kurs 1,02 no i oczywiści się nie zakwalifikowałem. Więc postanowiłem wycofać z tej beznadziejne promocji.
Straciłem mnóstwo czasu.
Wystarczyło stworzyć prosty regulamin a wszystko było by jasne no i napewno bym nie skorzystał bo jest milion lepszych bonusów.

Kobieta z którą wcześnie rozmawiałem zanim zrozumiała z jaką promocją wysłali mi maila przelaciała po wszystkich z obrotem 1200zł;p
Ta ze screenów była bardziej rozumna.
Bardzo zraziłem się do firmy bet365, nie traktują poważnie klientów.

cala 37

cala

Użytkownik
Nie wiem kolego z czego robisz problemy bo jest tak jak napisala ci kobitka z supportu.W Bet365 zawsze byl obrot 3 razy niezaleznie jakakwote wplacales wiec nie wiem skad ci sie wzielo 1400 , a po drugie regulamin do kazdej promocji jest taki sam, wiec powinienes go znac juz w momencie rejestracji.

J 0

jalowiec

Użytkownik
Wczoraj zostałem wylączony z czatu dwa razy, wklejam czat nr. 3 z irytujaca baba. Pokazuje on tylko jak obsluga klietna traktuje nas. Teraz za kazdym razem jak widze kobiete na czacie sie wylaczam. Wciskala mi ze krecz w tenisie t zawsze zwrot pozniej gdy ją przylapalem na klamsktwie wykrecala sie i nie powiedziala nawet przepraszam, zreszta sami ocencie.

Dziękujemy za skontaktowanie się z bet365 z czatem na żywo. Wkrótce nasz doradca klienta skontaktuje się z Panem(-nią).

W tym momencie rozmawia Pan(-i) z Ewa P.

Ewa P: Witam w czacie na żywo bet365. W czym mogę pomóc?

Nik: witam, na wstepie prosba abys mnie nie wylaczala

Nik: bo napisze do anglikow skarge tak jak radza na forum

Ewa P: Szanowny Panie, informuje iż nie rozmawia Pan z kolega, nie jesteśmy na &quot;Ty&quot;, w związku z tym wamagane jest odpowiednie zwracanie się do pracownika Biura Obslugi Klienta bet365.

Nik: to jest czat a nie pisemna wymiana zdan

Ewa P: Jezeli nie zachowa Pan odpowiednich norm zachowania, czat zostanie zakonczony.

Nik: zostalem dwa razy wylaczony bez przyczyny

Ewa P: Nie, sam Pan sie wylaczyl.

Ewa P: Jakie ma Pan pytania?

Nik: a to nie jest jedyna firma ukmacherska, tylko chyba u was takie praktyki

Nik: wyslalem czat na maila i jest napisane sesja zakonczona przez bet365

Ewa P: Jakie ma Pan pytania?

Nik: Pytanie odnosnie tenisa; ktora wersja jest prawdziwa

Nik: ta ktora podala pani na poczatku ze zawsze sa zwroty przy kreczu czy ta druga gdzie juz apni tak nie mowi?

Ewa P: Informacje udzielone Panu podczas ostatniej rozmowy sa aktualne.

Nik: byly dwie sprzeczne

Nik: teraz tak zaloze konto, mam rozmowe z pania, okaze sie ze to nieprawda co pani napisala i co wtedy?

Ewa P: Jezeli postawi Pan na mecz, w przypadku kreczu jest zwrot, chyba ze zaklad zostanie wczesniej rozstrzygniety - patrz przyklad podany przez Pana, a wyjasniony przeze mnie.

Nik: napisala pani ze wszystkie aklady beda anulowane

Nik: mam te rozmowe na mialu

Ewa P: Jezeli postawi Pan na mecz, w przypadku kreczu jest zwrot, chyba ze zaklad zostanie wczesniej rozstrzygniety - patrz przyklad podany przez Pana, a wyjasniony przeze mnie.

Nik: czyli poplenila pani blad na poczatku, tak?

Ewa P: Czy jest coś jeszcze, w czym możemy pomóc w związku z tą kwestią?

Nik: chce zalozyc u was konto

Nik: i teraz nie zaloze jesli mnie pani tak traktuje

Nik: pomylila sie pani napisala cos bezsensownego i idzie w zaparte nie przyznajac sie do bledu

Nik: prosze podac adres angielskiej obslugi klienta

Ewa P: Nie ma Pan u nas konta, tak wiec prosze sobie otwprzyc strone po angielsku i stamtad wejsc na czat.

Ewa P: Czy jest coś jeszcze, w czym możemy dziś pomóc?

Nik: ************ ?

Nik: tak, najpierw tylko chce opisac obsluge klienta z polski

Ewa P: Bardzo prosze.

Ewa P: Czy ma Pa procz tego inne pytania?

Nik: to p naszej rozmowie

Nik: tak, inne zasady

Nik: krykiet

Nik: od czego zalezy tam czas meczu, spotkalem sie z tym ze graja po kilka dni

Ewa P: Wszystkie zasady odnosnie funkcjonowania dyscyplin sportowych znajdzie Pan na stronie i w internecie. Czat sluzy do udzielania informacji na temat postawionych przez klienat zakladow oraz konkretnych pytan na temat konta.

Nik: Tutaj jest opcja czatu na temat zakladow sportowych

Nik: to nie udzielacie takich informacji?

Ewa P: To jest czat sluzacy pomoca Klientom posiadajacym u nas konta, na temat ich kont oraz postawionych zakaldow.

Nik: czytam zasady i sa niezrozumiale

Ewa P: Bet365 nie oferuje ogolnej pomocy na temat ogolnych problemow i pytan.

Ewa P: Muai Pan rozwiac swoej watpliwosci we wlasnym zakresie.

Nik: czyli jak obstawie zaklad to nie moge sie tu spytac kiedy wygram jesli dana opcje zaznacze?

Ewa P: Tak, jak postawi Pan zakald, moze Pan spytac.

Nik: mam taki zaklad -1.5,-2.0 to jakis handicp?

Ewa P: Nie ma Pan u nas konta

Ewa P: wiec nie ma Pan zakaldu.

Nik: taale mysle nad zalozeniem

Nik: i taie cos chce obstawic

Nik: kiedy wygram kiedy przegram albo zremisuje

Ewa P: Nie, napierw konto, potem pytania.

Nik: tak??????????????????

Nik: to zachecacie klientow do zakladania kont ????

Ewa P: Decyzja nalezy do Pana.

Nik: to o bonusie mozemy chyba porozmawiac

Ewa P: Nie, napierw konto, potem pytania.

Nik: czy oprocz bonusu startowego cos oferujecie?

Nik: czyli mam otworzyc konto wplacic a pozniej pytac?

Nik: czytalem na forum o was ze polska obsluga klienta jest minimalnie slabsza od angielskiej i ????

Ewa P: Wszelkie informacje na temat oferowanych ofert znajduje sie w sekcji Promocje - lewy dolny rog strony glownej.

Nik: tak wszystko tam znalazlem, ale mam pytania do tych wyjasnien

Nik: 200 zl. dla polakow bonus, a zmieniam na english i jest 200 funtow, nie dosc ze mamy gorsza obsluge klienta to jeszcze i gorszy bonus?

Ewa P: Nie dostanie Pan 200 GBP bo dla Polakow jest maksymalnie 200 PLN lub 50 gBP.

Nik: wiem ze pani sie na tym nie zna co pani udowodnila w tej rozmowie i poprzedniej, ale przynajmniej powinna byc pani mila dla klientow, a sie czuje jak intruz ktory pania budzi w nocy

Nik: siedzi sobie pani w polsce w kapciach pije kakao i odstrasza klientow

Nik: ma pani konto w banku? prosze sobie wyobrazic ze idzie pani do tego banku a tam obsluga klienta mowi, otworz konto!!! dopiero wtedy ci odpowiem na pytanie

Ewa P: Czy ma Pan konkretne pytania zwiazane z zalozeniem konta?

Nik: nie, juz dziekuje, zaloze konto w innej firmie bukmacherskiej, pozdrawiam

Nik: milej nocy

Ewa P: Do widzenia.

Ewa P: Nawzajem.

Ewa P: Dziękujemy za kontakt z czatem na zywo bet365. Proszę wybrać opcję &#39;Zamknij&#39; aby ocenić otrzymany serwis oraz poprosić o zapis czatu.

bonk87 15

bonk87

Użytkownik
Chciałeś tym postem pochwalić się, jaki jesteś fajny? Moim zdaniem wyszedłeś co najmniej kiepsko i powiedziałbym, że Twój poziom jest żenujący, a wklejanie tego na forum to już w ogóle jakieś nieporozumienie.

M 0

mati1304

Użytkownik
Co do kreczu a zwrotu to mogła się pomylić.. Bo w sumie jeśli ktoś skreczuje to np w bet365 jest zwrot,a jeżeli ktoś obstawi pierwszy set lub pierwszy gem,a krecz nastąpi w 2 secie to zakład powinien być ważny.No i nie oczekuj pełnej kultury,jeżeli sam nie możesz tego zaoferować...

L 0

leonlox

Użytkownik
Ja właśnie zacząłem przygodę z Bet365 i co? Pierwszy zakład postawiłem na zwycięstwo w tenisie. Po czym gdy wygrałem to zmieniło się ze zwycięstwa na zwycięstwo 1 setu (oczywiście 1 set przegrany).

Do góry Bottom