wojteksg
Użytkownik
Otrzymałem informacje bonusie lojalnościowym. Bo wypłaciłem od nich wszystkie środki bo mieli kiepską oferte na mundial (opisane jest to tutaj http://forum.bukmacherskie.com/f98/najlepsze-oferty-na-mundial-co-polecasz-45260.html
Wcześniej ograłem ich na 4000zł
Dostałem takiego maila:
Straciłem mnóstwo czasu.
Wystarczyło stworzyć prosty regulamin a wszystko było by jasne no i napewno bym nie skorzystał bo jest milion lepszych bonusów.
Kobieta z którą wcześnie rozmawiałem zanim zrozumiała z jaką promocją wysłali mi maila przelaciała po wszystkich z obrotem 1200zł;p
Ta ze screenów była bardziej rozumna.
Bardzo zraziłem się do firmy bet365, nie traktują poważnie klientów.
Wcześniej ograłem ich na 4000zł
Dostałem takiego maila:
Wpłaciłem 200zł więc maiłem 400zł. tzn nie miałem bo rzeczywisty obrót wynosi 1400zł czego chyba nawet bet365 nie wie. Nigdzie nie było informacji o tym jaki ma być ten pierwszy zakłąd żeby dostać bonus więc zagrałem na livie kurs 1,02 no i oczywiści się nie zakwalifikowałem. Więc postanowiłem wycofać z tej beznadziejne promocji.Witaj Wojciech
Zauważyliśmy, że już od jakiegoś czasu nie odwiedzałeś strony bet365 i z przyjemnością chcielibyśmy Cię powitać na niej ponownie. Jak zawsze oferujemy liczne promocje i chcielibyśmy Ci zaoferować darmowy bonus w wysokości 200 PLN.
Wystarczy, że złożysz depozyt w wysokości 20 PLN lub wyższej, a będziesz miał prawo 100% Bonusu od depozytu, od kwalifikującego się depozytu, aż do maksimum 200 PLN. Aby ubiegać się o bonus, wpisz kod oferty 86807R3I5N wybierając Użytkownicy, Oferty zakładów sportowych, a następnie Wprowadź kod oferty. Aby postawić za swój bonus, zagraj raz za kwotę depozytu w wybranych przez siebie sportach i rynkach. Nie zapomnij, że muisz zagrać za swój depozyt i bonus trzy razy przed dokonaniem wypłaty.
Straciłem mnóstwo czasu.
Wystarczyło stworzyć prosty regulamin a wszystko było by jasne no i napewno bym nie skorzystał bo jest milion lepszych bonusów.
Kobieta z którą wcześnie rozmawiałem zanim zrozumiała z jaką promocją wysłali mi maila przelaciała po wszystkich z obrotem 1200zł;p
Ta ze screenów była bardziej rozumna.
Bardzo zraziłem się do firmy bet365, nie traktują poważnie klientów.