>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Jaką walutą gracie.

macready 56

macready

Użytkownik
Witam, jaką walutą gracie i dlaczego?
Zapewne większosc gra w PLN, ale zapewne znajdą sie osoby grajace np EUR lub USD, zapewne z roznych przyczyn takich jak np lepsza integracja z kontem Neteller, po wiele innych.
Jak jest u was i dlaczego?:)

ted 12,8K

ted

Forum VIP
Wiekszosc gra w PLN zeby nie tracic na przewalutowaniu z buka na mb/konto bankowe (i na odwrot), ci co graja w innych walutach tylko dlatego ze dany buk nie ma polskich PLN np williamhill

innej odpowiedzi sie nie spodziewam, chyba ze ktos lubi tracic niepotrzebnie hajs

kangur-60259 72

kangur-60259

Użytkownik
Wg mnie zależy jak kto traktuje bukmacherkę. Jeśli ktoś po prostu jako inwestycję w stylu, że dopiero wypłaci np. po roku (w sensie, że nie kiedy mu się podoba), a chce grać jak najwyższe kursy i mieć możliwość u wszystkich buków to może grać w twardej walucie i trzymać ją na MB/Neteller i w miarę znalezienie najwyższego kursu wpłacać bezpośrednio do buka (sam to robiłem, tyle, że w złotówkach). Wtedy przewalutowanie zrobi 1 - 2 razy w roku.

M 2

m4cko

Użytkownik
Ja osobiscie gram PLN poniewaz jest to najlatwiejszy sposob. Gram osobiscie na bet365 i jestem zadowolony z tego bukmachera

N 50

nikt

Użytkownik
Ja nie wypłacam regularnie kasy z buków, pół żartem pół serio traktuję raczej jako skarbonkę na przyszłość - tak jak napisano wyżej - w razie potrzeby wypłacę.

Na razie największa kwota jest w PLN, ale mam też konta we frankach szwajcarskich, funtach i jedno w koronie norweskiej.

Do góry Bottom