panmam2
Użytkownik
tak trudno spojrzeć kilka postów wyżej?Promocja aktualna ???
tak trudno spojrzeć kilka postów wyżej?Promocja aktualna ???
jeśli się nie mylę w sieci Microgaming są limity wypłat chyba 150 e/$, więc raczej wszystkiego nie wypłacisz. Najlepiej tak jak pisał przedmówca udaj się na LC, sam nie jestem pewny co do tych max wypłat, jeszcze z MG nigdy nie wypłaciłemWczoraj zarządałem 470$ na MB, dzisiaj wchodze na konto w reverse withdrawal nie ma nic(There are currently no reversible withdrawals available.
If you want to query this, please contact our customer support desk). Wchodze w Cashier Withdrawals i tam też nic nie ma ???? nie wiecie może co się stało?? z góry dziękuje za odpowiedz.
Brednie, zalezy od kasyna, z Jackpocity, kosa wypłacił ponad 13 tysiecy pln z promocjii no-depositjeśli się nie mylę w sieci Microgaming są limity wypłat chyba 150 e/$, więc raczej wszystkiego nie wypłacisz. Najlepiej tak jak pisał przedmówca udaj się na LC, sam nie jestem pewny co do tych max wypłat, jeszcze z MG nigdy nie wypłaciłem
napisałem wyraźnie, że nie jestem pewny co do max wypłaty, być może w innym kasynie MG był limit 150e, nie pamiętam dokładnie jakie to było, skoro nie ma maksymalnego limitu to tym lepiej ????Brednie, zalezy od kasyna, z Jackpocity, kosa wypłacił ponad 13 tysiecy pln z promocjii no-deposit
dobra kosa juz przestan o tym pisac bo cie napadna jeszcze ... ; ]dokładnie i 13 tysiecy juz zostało wydane ????
wow jak to zrobiłeś ???? ???? napisz coś ?dokładnie i 13 tysiecy juz zostało wydane ????
A nie prościej przejrzeć temat?:-|wow jak to zrobiłeś ???? ???? napisz coś ?
pokazywał print screna z Moneybookers widziałemsory przejrzałem ???? i szczerze to nie wiem czy tak wypłacił te 3 k żadnego screena wpłaty nie pokazał żeby się pochwalić tylko słowa ???? )))))))))))))