chciał bym ale troche się zagalopowałeś obrót w sumie jest 25x50 czyli 1250$ a ja mam w tej chwili 312$ na koncie wiec to jest 1/4 ???? do obrotu daleko mi ????WOW no to robisz obrót i nawet jak nie wejdzie zostanie ci 2000 $ ;] spytaj na LC jaka max wypłata z tej promocji. Gratulacje
jak to możliwe że tak mało masz, skoro:chciał bym ale troche się zagalopowałeś obrót w sumie jest 25x50 czyli 1250$ a ja mam w tej chwili 312$ na koncie wiec to jest 1/4 ???? do obrotu daleko mi ????
EDIT : no właśnie liczyłem tak samo jak endriu, więc teraz zgłupiałem całkowicie :| chyba masz ponad 3k $ i ja z Endriu mamy racjęchciał bym ale troche się zagalopowałeś obrót w sumie jest 25x50 czyli 1250$ a ja mam w tej chwili 312$ na koncie wiec to jest 1/4 ???? do obrotu daleko mi ????
Chyba on lepiej wie ile ma:jezora:EDIT : no właśnie liczyłem tak samo jak endriu, więc teraz zgłupiałem całkowicie :| chyba masz ponad 3k $ i ja z Endriu mamy rację
podwyższ ostro stawkę i obrót masz w kilka minut ;]taaaaaaaa? ponad 3000? naprawde? tez mi sie cos tak wydaje bo kasa mi strasznie wolno z konta idzie. Oj żeby nie było wałków przy wypłacie ze strony kasyna. Ja ze swojej strony 100% wiarygodnosci
Graty tylko zapewne nie bedzie tyle szło wypłacic sprobuj sie dowiedziec ile mozna max wyplacic :spokodfhgfh:macie racie to jest 3116.62 o masakra ????
tak, przełącz sobie na inny widok monet ziomuś :-Dmacie racie to jest 3116.62 o masakra ????
gadałem na lc i ponoc euro tez mozna grac. Muszę doczytac cały regulamin zeby nie mieli na mnie haka
nie czytałem reg. ale na pewno można, przecież jest to waluta Europejska, a my do niej należymy :spokodfhgfh:Mozna zakładać w euro w końcu czy nie? Moim zdnaiem mozna. Ten sam punkt regulaminu był w River Belle.
pewnie! podwyższ ostro stawkę...a na bank nie wypłacisz ????podwyższ ostro stawkę i obrót masz w kilka minut ;]
popatrz na start dostałęs 25$ = 2500 coins | 2500/100 = 25
tu wygrałes 306600 / 100 = 3066 ;]
ponad 3k $
Edit: mistrzAA przelicz sobie to zobaczysz kto ma rację ;]
Spróbować mozna. Ja tylko przytoczę fragment regulaminu:nie czytałem reg. ale na pewno można, przecież jest to waluta Europejska, a my do niej należymy :spokodfhgfh: