>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Ja za 10 lat

patrolinho 143

patrolinho

Forum VIP
Gdzieś w kraju egzotycznym na odludziu ???? A tam mały domek, wszędzie zielono i dużo spokoju... Takie coś mi się marzy :spokodfhgfh: Nie ciągnie mnie jakoś do świata luksusów i przepychu ;)

baros 12,4K

baros

Użytkownik
Ja za 10 Lat:
- Czyli wiek 27 lat i już u rozwoju swojej kariery piłkarskiej w jakimś Znanym Klubie Piłkarskim
- Skończone Studia we Francji AWF
- Żona do której nie będę się bał wracać do domu, Jedno dziecko, która na mój widok będzie skakało aż pod sam sufit, A jako Praca no to Punkt pierwszy ;-)

To Wszystko jest Bardzo realistyczne ????

makaveli23 649,8K

makaveli23

Użytkownik
ja za 10 lat to nomanie sobie tak wyobrazam:
siedze se za lada w totomixie, oczywiscie play, laptop w zanadrzu zeby sobie przy okazji na necie obstawiac ;
przychodze po pracy jako kawaler nomanie wyciagam zimne piwko z lodoweczki i na TV oczywiscie kabloweczka ful wypas (teraz mam jakas biedna z eurosportem tylko :p ) nocka - NBA na NASN i wekeend z najlepszymi ligami europejskimi premiership na pierwszym miejscu - to jest kur... zycie ????

moldar 0

moldar

Użytkownik
Ja za 10 lat. Skończone studia, własne mieszkanie, wolny (szukający). Stała praca w dziedzinie informatyki/grafiki komp. + dorywcze zlecenia na strony www/grafiki. ????
Ogólonie zadowolony z życia, bumkacherkę traktuję jako hobby, ale z zyskiem. ????

Do góry Bottom