AJAX- DYNAMO KIJÓW
2 6.00
X2 2.38
HA Dynamo +1 1.79
HA Dynamo +1,5 1.46
unibet
Gram w tym meczu na Dynamo, główny typ i bezpieczny to
HA Dynamo +1 , uważam, że spotykają się wyrównane ekipy, Ukraińcy często bywają nieźli na wyjazdach, Ajax u siebie również, ale uważam że Dynamo Kijów to bardzo doświadczona drużyna w Europejskim graniu, od kiedy pamiętam występuje co sezon fazie grupowej
LM czy
LE, natomiast u Holendrów to głównie młodzież. Ajax rok temu odpadł w eliminacjach do
LE, co było sensacją żeby finalista odpadł tak wcześnie. Teraz przynajmniej
LE już mają pewną i uważam, że tam trafią. Dynamo z pewnością nastawi się w pierwszym meczu po pierwsze aby nie stracić bramki, uważam, że rozegrają ten mecz mądrze taktycznie, w Amsterdamie powinni zagrać solidnie w obronie co potrafią, ale również myślę, że z przodu też coś wpadnie. Ze Slavią w Czechach byli drużyną lepszą, zwycięstwo stracili pechowo w doliczonym czasie gry przez rzut karny.
Również bardzo ciekawie wygląda linia na żk, szczególnie na graczy Ajaxu bowiem z racji, że są wyraźnym faworytem według buków linie na kartki są zaniżone a kursy to zdecydowanie value i tak mamy:
Ajax over 1,5 ŻK 1.83
Ajax over 2,5 ŻK 4.1 !!! ( ta sama linia dla gości kurs 1.88 )
dla porównania poniżej kursy na kartki dla Dynama, i takie same linie bym wystawił dla graczy Ajaxu
over 2,5 ŻK 1.88
over 3,5 ŻK 3.65
Ajax młoda drużyna, stawka bardzo duża, rywal mocny, twardy i solidny, kartek mogą dostać więcej niż goście a kursy wskazują odwrotnie. Wczoraj puściłem podobne typy na kartki 2x na faworyta i raz na BATE na taki kupon za drobne i było blisko:
Benfica over 2,5 żk 2.63 - ( 2 ŻK)
Salzburg over 2,5 żk 3.45 +
Bate over 2,5 żk 1.86 +
Jak również mamy trochę lepszą linię niż we wczorajszych meczach na kartki ogółem,a w tym meczu też mogą się posypać. 4 kartki to pada praktycznie w 95 % meczy eliminacji
LM na tym etapie.
over 3,5 ŻK 1.46
over 4,5 ŻK 2.20
Sędzią meczu jest Clément Turpin, który według statystyk daje wystarczającą liczbę żk w lidze mistrzów, aby optymistycznie patrzeć na te typy.
Polecam też Dynamo over 3,5 rzuty rożne 1.76
linia naprawdę niska i choćby w przypadku prowadzenia przez Ajax bardzo prawdopodobna do pokrycia, ale i przy remisie bardzo możliwe do wejścia, kursy na Ajax ogólnie zaniżone jak wczoraj na Benfike
ranczo/ prosze podawac bukmachera z ktorego brane sa kursy