J
99
jan_kulczyk
Użytkownik
O sile Legii w meczu z Celtikiem świadczyło ich 5 meczy w LE. Kojarzysz może?O „sile” NK Maribor może świadczyć choćby poprzednia edycja LE i porażki z Rubinem Kazań (2-5) oraz Zulte Waregem (0-1) na własnym obiekcie. Także życzę wszystkim więcej rozsądku.
Pobożne życzenia co do rozsądku to zachowaj jednak dla siebie.
Na co wyciągać tutaj takie mecze z ligi szkockiej? Oglądałem fragment jednego jak bylo 0:0 i dałem sobie spokój. Ciekawe co wg Ciebie ma świadczyć o sile Celtiku?
Panowie za biurkiem? Ja nie stawiam na awans Mariboru po dwumeczu, ale nie liczyłbym na to, że Celtic po dwóch wygranych meczach super silnej ligi szkockiej akurat dzisiaj uniesie się w górę, a skrzydła już stracił - po dwumeczu z Legią.
A tu ciekawostka, UEFA obchodzi się z Celtikiem jak z jajkiem (Bereszynski ukarany absencją w 3 meczach, Ambrose ukarany absencją tylko w 1 meczu):
http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/liga-mistrzow/el-lm-uefa-rozwiala-watpliwosci-celticu-ws-efe-ambrose-a/8n29d
Coś mi mówi, że nawet jak dzisiaj Maribor wygra dwoma bramkami to awans Celtiku jest więcej niż przesądzony.