>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

IV runda eliminacji do Ligi Europy (20.08.2015)

Status
Zamknięty.
P 18

polonez

Użytkownik
Atromitos (Gre) - Fenerbahce (Tur)⛔
typ: 1x
Pinnacle: 2

Wszyscy dzis wala na Turków bo wzmocnienia, bo budzet. Tez sie zgadzam ze awansuja do rundy grupowej. Ale grecy wcale nie stoja na straconej pozycji, Atromitos to nie jest anonimowy zespoł, maja bardzo ciekawy sklad i juz we wczesniejszej rundzie z Aikiem pokazali ze grac w pilke umieja. A grecy jak to z turkami u siebie poprostu musza zapierdalac, bo nie jest to zwykły mecz pilkarski, gdzie oba kraje sie niecierpią. Ogolnie smierdzi x ale się podepre

w samej koncowce dostali :/

czarny_2pzr 117

czarny_2pzr

Użytkownik
Zylina-Bilbao
Zylina strzeli gola @ 1.70 williamhill✅

Co tu się dużo rozpisywać liczę na to że gospodarze strzelą choć jedna bramkę drużynie Athletic która będzie grała w mocno rezerwowym składzie

Odd BK-Dortmund
Dortmund strzeli w obu poł @1.666 sportingbet✅

W tym meczu bez wątpienia od samego początku będzie dominować BVB i kilka bramek w ich wykonaniu z pewnością zobaczymy a goście dziś maja siłę w ataku. Po takim kursie myślę że warto zagrać

Otrzymane punkty reputacji: +2
cosmozaza 3,6K

cosmozaza

Użytkownik
Rabotnicki vs. Rubin Kazan Czyste konto Rubin : NIE 1.80 Bet365, 1.86 jest na ComeOn

Patrzę na ten kurs i nie dowierzam.
Może zacznę od tego że Rabotnicki na swoim stadionie umie wygrywać. Ostatnie 5 meczów - same zwycięstwa, w tym z Trabzonsporem (którego wyeliminowali, choć nie byli faworytem). Goście z Rosji natomiast sezon zaczęli słabo, w lidze 4 porażki(!) i dopiero w ostatnim meczu wygrali, choć nie zagrali dobrego futbolu.

Patrzę na H2H, wyniki zdecydowanie przemawiają za strzeleniem gola przed gospodarzy. Mam na uwadze też to, że Rubin za 4 dni będzie grał mecz u siebie z Zenitem, a to zawsze prestiż grać z Mistrzem Kraju i może trener da kilku zawodnikom odpocząć, tym bardziej że Rubin potrzebuje pkt w lidze.
Tak przegladalem dzis rano forum i zaciekawil mnie twoj post,troszke poszperalem w necie i postanowilem zagrac.Dodalem jeszcze jedno wydazenie mecz Atromitos-Fenerbahce powyzej 0.5 gola dla Fener co dalo mi aku 2.16 i pogralem za wieksza stawke w Boylesport ,ale moge powiedziec ze malo zawalu serca nie dostalem Rabotnicki ???? w 54 min i dopiero w 85 :gool: a Fenerbahce :gool: w 90 min Van Persie,tak czy siak udalo sie...Dzieki za typek:spokodfhgfh:

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom