>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

IV Runda El. LE: Rosenborg Trondheim- Legia Warszawa (rewanż) 30.08.2012

Status
Zamknięty.
lolnik 473

lolnik

Użytkownik
Ja czytałem o jakimś pudle Żyro, gdzie na pustaka trafił w jedynego zawdonika. Macie gilmik to pokazać? Bo w skrócie tego nie widziałem...

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Ja czytałem o jakimś pudle Żyro, gdzie na pustaka trafił w jedynego zawdonika. Macie gilmik to pokazać? Bo w skrócie tego nie widziałem...
To była już chyba 90 minuta. Bramkarz wypiąstkował trafiła do Żyry w polu karnym. Chyba do Żyry. W polu karnym leżał i bramkarz i obrońca. Strzelił mocno w róg po ziemii gdzie bramkarza nie było i nie interweniowałby, ale trafił akurat w leżącego obrońcę. Szkoda. W każdym skrócie to chyba pokazywali...

raiders 164

raiders

Użytkownik
Legła warszawa i to w kiepskim stylu bo fatalnej grze tak można podsumować ten mecz .
No ale czego się można było spodziewać po półamatorskiej drużynie z półamatorskiej ligi ?!! jak zawodnicy legi na wzajem sobie przeszkadzali ,zderzali się ze sobą ... potykali o murawę .
Tez zespół nie ma ducha walki .... a już najbardziej rozwalił mnie pomeczowy komentarz Urbana ...
Wstyd i żenada .... no ale zawodnicy dostaną swoje grubaśne pensje po 90tys i pełne luksusy po meczu (masaż ,klima w autobusie ,lot pierwszą klasą ... ) w każdej zachodniej normalnej lidze za takie występy ucieli by zawodnikom kontrakty o 50% a co nie którym podziękowali za współpracę . Taki jest fakt .

Otrzymane punkty reputacji: +3
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom