>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Temat z analizami IV runda Ekstraligi

Status
Zamknięty.
A 561,4K

adams235

Znawca - Żużel
Zaproponowane do wyróźnienia:
+1
Gdzie jest linia 7 na Lewiszyna??
Ja idę dziś w kierunku Falubazu kurs 4.24 na win na Fortunie napewno zaryzykuje bo to gruba przesada ale to za drobne,natomiast za większe stawki
Falubaz +6.5 kurs 1.55 Fortuna
Falubaz +4.5 kurs 1.88 Fortuna
H.Jablonski under 3.5 kurs 1.55 Fortuna
M.Vaculik under 10.5 kurs 1.8 Fortuna tu bardzo delikatnie
Liczę trochę na zmęczenie Stali po GP
K.Malkiewicz under 4.5 kurs 1.7 Fortuna
Wrocław +6.5 kurs 1.5 Fortuna
J.Lidsey under 6.5 kurs 1.84 Fortuna

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +3488
K 952

korfelo2@

Użytkownik
Typ na over Ratajczaka to jest dzisiaj dla mnie typ dnia. Z małym zastrzeżeniem, że sam Ratajczak uważa że nie lubi toru w Gorzowie, ale rzeczywiście świetnie na nim jeździ.
Ja od siebie dorzucam:
Kurtz +2 - Jepsen Jensen 1 1.9
Falubaz win @3.60

oraz z 1 ligi:
Lewiszyn under 7 @2.1

Brady jest po prostu w świetnej formie, w kujawsko-pomorskim są już teraz jakieś opady (nie wiem czy w tym momencie konkretnie w Grudziądzu, wiem że w Bydgoszczy). Jeśli spadnie deszcz, to tor może zaskoczyć gospodarzy. Nawet bez tego Brady powinien dzisiaj lekko zrobić dwucyfrowke. Podobnie jak Jensen, ale bardziej prawdopodobne 6 biegów Kurtza i dodatnie handi.
Dlaczego typ na Falubaz? Trzy podstawy: świetny w Gorzowie Ratajczak, Madsen który chyba musi się odbudować i Przemek Pawlicki, który bardzo lubi tor w Gorzowie. Do Hampela nie mam przekonania, ale to że w Gorzowie nie ma mijanek ewidentnie będzie mu sprzyjać. Oskar Hurysz zna gorzowski tor dobrze, no i Rasmus co do którego nie mam żadnych oczekiwań, ale kto go wie.
Co do kolegi pozwolę się nie zgodzić 😉 że Falubaz wygra w Gorzowie, formy czy problemów sprzętowym nie rozwiąże się w ciągu tygodnia, Gorzów pomimo porażki w Częstochowie u Siebie jest dosyć mocny, powalczył z Toruniem i myślę ze wygraja z Falubazem i to z handicapem (-5,5) kurs 1,80 na Gorzów oraz fajny typ tylko kurs niski 1,45 kto lepszy Thomson - Madsen typ 1

M 30,6K

murej

Użytkownik
Na betclicku jest 6,5 o punkt więcej niż u innych,co też jest dobrą opcją jak dla mnie.

maniek81 547,7K

maniek81

Moderator
Członek Załogi
Grudziądz - Wrocław [Kowalski powyżej 4.5 pkt] 1.95 forbet
Szkoda przede wszystkim pierwszego biegu

Linia nie jest jakoś wybitnie wysoka, a Kowalski w formie. Liczę na jego dobre starty, co przy wąskim torze w Grudziądzu powinno dać trochę punktów.

Ostatnia edycja:
B 112K

bartek2701

Mistrz Tour de Ski
Leon Madsen over 10.5 pkt 2.30 superbet

Leon ufam Tobie! Czy jako kibic Falubazu mogę być obiektywny? Mieliśmy walczyć o top 4, a póki co walczymy o to żeby wygrywać wyścigi. Bilans 0-3 a po dzisiaj niby 0-4 przecież to nie może tak być, a w dodatku za tydzień Toruń. Czyli będzie 0-5? Nie, nie!
Po ostatnim meczu Leon powiedział, ze koniec z tymi silnikami, no czas najwyższy szefie, a nie ze zawodnik, który tyle kosztował bawi się w testowanie silników podczas startu sezonu.

wczoraj kiedy śmietanka gorzowa walczyła w landshut, on mógł myśleć o meczu. Każdy bieg dla niego może być trudny, jest szansa na 6 biegów, bo to nie będzie łatwy mecz, żeby Falubaz od początku kontrolował

Typ na przełamanie dla Madsena, bo jak lider nie zacznie jeździć, to Falubaz spadnie, a to będzie mega niespodzianka,
Ja Ciebie panie nie chce martwić ale Falubaz pierwsze punkty zdobędzie w 7 kolejce z Rybnikiem u siebie :)

Otrzymane punkty reputacji: +197
K 952

korfelo2@

Użytkownik
Co do kolegi pozwolę się nie zgodzić 😉 że Falubaz wygra w Gorzowie, formy czy problemów sprzętowym nie rozwiąże się w ciągu tygodnia, Gorzów pomimo porażki w Częstochowie u Siebie jest dosyć mocny, powalczył z Toruniem i myślę ze wygraja z Falubazem i to z handicapem (-5,5) ⛔kurs 1,80 na Gorzów oraz fajny typ tylko kurs niski 1,45 kto lepszy Thomson - Madsen typ 1⛔ wygrana Gorzowa, niewiele zabrakło do wygranej z handicapem, tor ciężki aczkolwiek równy dla obu drużyn, niestety Falubaz czuję niedosyt, ponieważ lepiej odnajdywali się w trudnych warunkach, co do Thomsena gorszy mecz w jego wykonaniu, co do punktów niektórych zawodników, to jak wyszli ze startu tak dojeżdżali w tych ciężkich warunkach, czy Madsen był lepszy od Thomsena po punktach to widać, ale tak naprawdę miał też świetne starty jak Vaculik i to był ich atut. Myślę że w innych warunkach Thomsen mógłby poszaleć, ale suma sumarum typy na minus

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom