#1 Bartosz Zmarzlik poniżej 11.5 | betclic | 2,25
Szykuje się jednostronne widowisko, to że Bartek lubi oddawać biegi to wiadomo, szczególnie, że na jazdę zasługuje dobrze ostatnio spisujący się Bartek Jaworski. Kurs fajny, byleby po drodze zgubił 1 punkt.
#2 Chris Holder over 5.5 | forbet | 1.72 (wszystkie starty)
Linia wydawałoby się śmieszna, ale ostatni występ Holdera nie był zbytnio optymistyczny. Ustawiony pod 4, teoretycznie najprostszym numerem, powinien over wpaść, duża szansa na 6 startów.
#3 H2H Przyjemski - Cierniak | 1 | 1.82 | betclic
Prostsze biegi, lepsza dyspozycja, fajny kurs.
#4 Kto więcej punktów? R. Lambert (-3.5) - K. Woryna (+3.5) (wszystkie starty się liczą) 1.72 | 2 | forbet
Dla mnie trochę bet dnia. Wiadomo, że Lambo w wyśmienitej dyspozycji, ale 4 oczka więcej od Kacpra jakoś mi się to za dużo wydaje, szczególnie, że Kacper może jechać dodatkowy bieg z RT. Przed rokiem solidny występ Woryny w Toruniu 10+1, a w przeszłości na tym torze notował również dobre wyniki, chociażby 3 miejsce na IMME. Wiadomo, że to jest nieadekwatne porównanie, ale poniżej punkty obydwu zawodników z tegorocznych występów Ekstraligi.
I runda Woryna 8 - 9 Lambert
II runda Woryna 6 - 7 Lambert
III runda Woryna 9 - 11 Lambert
W każdym występie, lepszy Lambert, ale daleko do przewagi 4 oczek.
edit: Zmarzlik oddał biegi zgodnie z oczekiwaniami, więc fajny kurs na
, Przyjemski dziś płatny komplet, aczkolwiek Cierniak jeden start więcej i ostatecznie
równo punktowo, więcej oczekiwałem od Chrisa, aczkolwiek to wykluczenie w pierwszym swoim starcie, mega dysusyjne
Woryna nieco słabiej niż oczekiwałem, ale +3.5 wystarczyło