>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Temat z analizami IV runda Ekstraligi

K 6,8K

KubaGdz

Użytkownik
Rybnik +30,5 kurs 1,75 sts
Jutro GP, więc myślę że każdy by dobrym wyniku odda bieg Banborowi czy nawet Jaworskiemu.

Czestochowa +18,5 kurs 1,94 STS
36 punktów po stronie Czewy myślę ze na pewno jest do zrobienia mimo świetnej jazdy Torunia na Motoarenie. Piotrek czy Doyle nawet Woryna jest w stanie powygrywac z seniorami Torunia.

S 61,1K

scrobek

Użytkownik
Dyscyplina: Żużel - Ekstraliga, I liga, II liga
Godzina: 20:30
Spotkanie: Apator Toruń - Włókniarz Częstochowa
Typ: Piotr Pawlicki over 7,5 pkt. (Liczą się wszystkie starty)
Kurs: 1,65
Bukmacher: Superbet
Post w dziale: Ekstraliga, I liga, II liga IV runda Ekstraligi
Analiza:

Dziś w Toruniu odbędzie się spotkanie IV rundy PGE Ekstraligi pomiędzy Apatorem Toruń a Włókniarzem. Na papierze faworyt jest bardzo mocny, jednak jak to miało miejsce w Lublinie możemy mieć do czynienia z wyrównanym spotkaniem

Moją uwagę zwróciła zakład na Piotra Pawlickiego, któremu Motoarena przypadła do gustu i dobrze sobie na niej radzi co potwierdza ostatni występ w barwach Falubazu gdzie zdobył 12 pkt, a w roku 2023 w barwach Sparty Wrocław 10 pkt., także uważam, że linia 7,5 pkt. jak najbardziej do osiągnięcia

Godzina: 18:00
Spotkanie: Motor Lublin - ROW Rybnik
Typ: Nicki Pedersen under 8,5 pkt. (Liczą się wszystkie starty)
Kurs: 1,65
Bukmacher: Superbet

No i zaczęły się schody, jeśli chodzi o trzykrotnego Mistrza Świata 48 latka z Danii. Przyjechał Toruń i Nicki już nie był taki szybki jak w dwóch pierwszych meczach. Dziś kolejny ciężki mecz bo przeciwnikiem jest Mistrz Polski, a dodatkowo mecz rozgrywany jest na torze w Lublinie. Za przeciwników Duńczyk będzie miał 4 zawodników z cyklu Grand Prix, Mistrza Świata Juniorów, więc przeciwnicy bardzo wymagający. Stawiam tutaj, że Nickie nie zdobędzie więcej niż 8 punktów

Ostatnia edycja:
karfus 132,1K

karfus

Użytkownik
#1 Bartosz Zmarzlik poniżej 11.5 | betclic | 2,25

Szykuje się jednostronne widowisko, to że Bartek lubi oddawać biegi to wiadomo, szczególnie, że na jazdę zasługuje dobrze ostatnio spisujący się Bartek Jaworski. Kurs fajny, byleby po drodze zgubił 1 punkt.

#2 Chris Holder over 5.5 | forbet | 1.72 (wszystkie starty)

Linia wydawałoby się śmieszna, ale ostatni występ Holdera nie był zbytnio optymistyczny. Ustawiony pod 4, teoretycznie najprostszym numerem, powinien over wpaść, duża szansa na 6 startów.

#3 H2H Przyjemski - Cierniak | 1 | 1.82 | betclic

Prostsze biegi, lepsza dyspozycja, fajny kurs.

#4 Kto więcej punktów? R. Lambert (-3.5) - K. Woryna (+3.5) (wszystkie starty się liczą) 1.72 | 2 | forbet

Dla mnie trochę bet dnia. Wiadomo, że Lambo w wyśmienitej dyspozycji, ale 4 oczka więcej od Kacpra jakoś mi się to za dużo wydaje, szczególnie, że Kacper może jechać dodatkowy bieg z RT. Przed rokiem solidny występ Woryny w Toruniu 10+1, a w przeszłości na tym torze notował również dobre wyniki, chociażby 3 miejsce na IMME. Wiadomo, że to jest nieadekwatne porównanie, ale poniżej punkty obydwu zawodników z tegorocznych występów Ekstraligi.

I runda Woryna 8 - 9 Lambert
II runda Woryna 6 - 7 Lambert
III runda Woryna 9 - 11 Lambert

W każdym występie, lepszy Lambert, ale daleko do przewagi 4 oczek.

Ostatnia edycja:
tedddy2060 12,8K

tedddy2060

Użytkownik
#1 Bartosz Zmarzlik poniżej 11.5 | betclic | 2,25

Szykuje się jednostronne widowisko, to że Bartek lubi oddawać biegi to wiadomo, szczególnie, że na jazdę zasługuje dobrze ostatnio spisujący się Bartek Jaworski. Kurs fajny, byleby po drodze zgubił 1 punkt.

#2 Chris Holder over 5.5 | fortuna | 1.72 (wszystkie starty)

Linia wydawałoby się śmieszna, ale ostatni występ Holdera nie był zbytnio optymistyczny. Ustawiony pod 4, teoretycznie najprostszym numerem, powinien over wpaść, duża szansa na 6 startów.

#3 H2H Przyjemski - Cierniak | 1 | 1.82 | betclic

Prostsze biegi, lepsza dyspozycja, fajny kurs.
Chyba coś Ci się pomyliło z Chrisem Holderem w fortunie bo tam nie obowiązują wszystkie starty a jedynie 5 pierwszych biegów!!

B 100,2K

bartek2701

Mistrz Tour de Ski
Lampart over 2,5 @1,57 STS

Wiktor zainponował w ostatnim swoim domowym meczu w Czestochowie zdobywając dwucyfrówke. Oczywiście dzisiaj jest to nie do powtorzenia ponieważ rywal o klasę lepszy. Lampart ustawiony w parze z Piotrem Pawlickim, dlaczego się zdecydowałem na over ? Liczę że forma nadchodzi na jego możliwości i zacznie regularnie te 4-5 pkt przywozić. Wiktor jezdził w Toruniu w zeszłym roku co prawda wyniki miał słabe ale może coś pomoże. W 3 biegu musiałby się zdarzyć cud aby zapunktował jedzie z doylem na Mikella i Emila. W6 biegu do pokonania będzie junior Lewandowski. Bieg 9 znowu potężny Dudek i Lambo, ale najbardziej liczę na bieg 12, gdzie jedzie na Kecha i juniorów i tu 2-3 pkt są bardzo możliwe. Myślę że w biegach nominowanych go nie zobaczymy, Kluczowy dla tego zakładu jest bieg 12. Ale w zużlu wiadomo upadki defekty taśmy, może uda się jeszcze jakiś punkt zdobyć.

S 61,1K

scrobek

Użytkownik
#1 Kto więcej punktów? G.Chugunov - R.Tungate (wszystkie starty się liczą) 1.90 | 2 | Superbet

Stawiam tutaj na pchełkę z Australii, a druga sprawa to kurs, który u innych buków jest na poziome 1,60 - 1,70, a w Superbet mamy 1,90. Forma dnia po stronie Rohana, który nie ma nic do stracenia i żeby utrzymać się w PGE Ekstraliga musi wszędzie jechać na 200% i tak na razie jest co widzimy po meczach z Gorzowem, Toruniem i w Grudziądzu. Gleb pojechał pierwszy mecz we wtorek z Toruniem i nie było źle, miał trochę pecha, jednak uważam, że lepszy w tej parze będzie Tungate

M 24,5K

murej

Użytkownik
#1 Kto więcej punktów? G.Chugunov - R.Tungate (wszystkie starty się liczą) 1.90 | 2 | Superbet

Stawiam tutaj na pchełkę z Australii, a druga sprawa to kurs, który u innych buków jest na poziome 1,60 - 1,70, a w Superbet mamy 1,90. Forma dnia po stronie Rohana, który nie ma nic do stracenia i żeby utrzymać się w PGE Ekstraliga musi wszędzie jechać na 200% i tak na razie jest co widzimy po meczach z Gorzowem, Toruniem i w Grudziądzu. Gleb pojechał pierwszy mecz we wtorek z Toruniem i nie było źle, miał trochę pecha, jednak uważam, że lepszy w tej parze będzie Tungate
Też to dałem z rana,ten sam kurs na Betclicku bez podatku.
Woryna 6,5 + 1,82 Betclic

B 58K

bosky

Użytkownik
Jeśli wychodzimy z założenia (prawdopodobnie słusznego), że dzisiaj pojeżdżą wszyscy z Lublina, to dużo rozsądniejsze niż branie pary Czugunow - Tungate wydaje mi się granie overa u obu żużlowców. Jeśli wylosuje się zestaw 1., to bardziej prawdopodobny wydaje się over Tungate'a (trafia na pola A,D,B,D), Czugunow z kolei ma bieg 12., który wydaje się łatwy i przyjemny. Popatrzyłem w historię i na torze w Lublinie jak na razie albo nie dochodziło do zmian liderów, albo nastąpiło to na pełną skalę w biegach nominowanych. Czy jest to jakaś wykładnia - trudno stwierdzić. Ja mimo wszystko już teraz spróbowałem mojego czarnego konia od początku sezonu.
Tungate over 7 @3,2 bet365

Dla porównania iforbet o. 7,5 jest po kursie 2.02

Dodatkowo podpisałbym się pod typami KubaGdz na handi na gości. Chyba zwłaszcza w Toruniu.

Ostatnia edycja:
C 1,2K

czubus2

Użytkownik
Jeśli wychodzimy z założenia (prawdopodobnie słusznego), że dzisiaj pojeżdżą wszyscy z Lublina, to dużo rozsądniejsze niż branie pary Czugunow - Tungate wydaje mi się granie overa u obu żużlowców. Jeśli wylosuje się zestaw 1., to bardziej prawdopodobny wydaje się over Tungate'a (trafia na pola A,D,B,D), Czugunow z kolei ma bieg 12., który wydaje się łatwy i przyjemny. Popatrzyłem w historię i na torze w Lublinie jak na razie albo nie dochodziło do zmian liderów, albo nastąpiło to na pełną skalę w biegach nominowanych. Czy jest to jakaś wykładnia - trudno stwierdzić. Ja mimo wszystko już teraz spróbowałem mojego czarnego konia od początku sezonu.
Tungate over 7 @3,2 bet365

Dla porównania iforbet o. 7,5 jest po kursie 2.02

Dodatkowo podpisałbym się pod typami KubaGdz na handi na gości. Chyba zwłaszcza w Toruniu, gdzie gdzieś tam wyczytałem, że miałby być status meczu zagrożonego (ale to tzw. info pewne KMO 100%)
W Toruniu mecz zagrożony gdzie jest dach ?

A 542,7K

adams235

Znawca - Żużel
Trudne mecze dziś do typowania ale coś sobie delikatnie skrobnelem
Ch.Holder over 5.5 kurs 1.7 Fortuna
Trochę liczę na więcej ambicji Chrisa ,pojedzie przeciwko bratu i myślę że trochę się pokaże i powalczy
W.Przyjemski over 7.5 kurs 1.65 Fortuna
Mały bet dnia,jeśli w takim meczu Wiktor nie pojedzie 4 albo 5 biegów to już niewiem,na miejscu zawodnika byłbym mega wk....
P.Pawlicki over 0.5 wygranych biegów Fortuna kurs 1.6
Czemu nie,5 szans i liczę że jeden bieg mu wyjdzie ,tu żadnej filozofii nie ma
K.Woryna over 6.5 kurs 1.75 Fortuna
Kto musi powalczyć w czewie i trzymać wynik,liczę że Kacper coś tam powalczy dzisiaj
Typy luźny w sumie bardziej pod 2 zestaw za drobne:
R.Thungate under 6.5 kurs 1.65 Fortuna
Jeszcze do dubla:
Czewa +20.5 kurs 1.47 Fortuna

Ostatnia edycja:
Do góry Bottom