Nie było mnie tutaj ostatnio. Obowiązki... i człowiek nie ma czasu na solidne analizy. A szkoda, bo udało się nawet coś fajnego trafić w zeszłym tygodniu. P.S. nie wiem czemu nie mogę załączyć zdjęcia kuponów do postu.
Przechodząc do dnia dzisiejszego.
W
STS leci takie AKO systemem.
Prochowiczanka Prochowice (4 liga dolnośląska, zachód) @2.85
Włocławia Włocławek (4 liga kujawsko-pomorska) @1.85
Korona Ostrołęka (4 liga mazowiecka, północ) @2.40
Mazovia Mińsk Mazowiecki (4 liga mazowiecka, północ) @1.60
GKS Kowale (4 liga pomorska) @2.20
Gwarek Ornontowice (4 liga śląska, gr. I) @2.10
system 5z6 za 200 zł (rozbite 2 x 100)
Prochowiczanka na przełamanie. Z kim jak nie z innym beniaminkiem. Oglądałem ostatni występ Ruszowa z Orkanem. Ściągnęli jakiś szrot z zagranicy (3 brazoli + 2 anglików). Ogółem dramat w defensywie, goście powinni tam wjeżdżać jak w masło. Po takim kursie pobieram.
Włocłavia "pewniak" od kolegi z tamtych rejonów.
Korona Ostrołęka podobnie jak Prochowice na przełamanie. W dodatku wzmocnieni 2 nowych zawodników m.in. Damianem Słowikiem z Jagielloni Białystok. Ponadto gospodarze dużo lepiej wyglądają kadrowo od gości. Kursy wystawione "po tabeli".
Mazovia Mińsk Mazowiecki, tutaj do końca wahałem się czy wrzucać to na kupon. Liczyłem na lepszy
odds. Jednak rezerwy dziś mocno wykartkowane. W ostatnim spotkaniu z Ząbkovią bezpośrednie czerwone kartki ujrzeli środkowy obrońca Szymon Przystalski oraz najbardziej doświadczony Przemysław Rodak. 1 zespół gra dzisiaj, więc żadnych spadów nie będzie.
Kowale zawyżone w mojej opinii. Jak dla mnie warte max 1.85. Gospodarze to naprawdę solidny beniaminek. Goście przyjadą młodzieżowym składem.
Mogielanka Mogielnica z RegioBetów. Skąd oni tam wzięli @2.10 na gospodarzy? To jest warte ok. 1.75. Gospodarze (a zarazem wicelider tabeli) podrażniony ostatnią stratą punktów 3-3 z M.Radom (gdzie mieli 3-0 do 80 minuty!!!) powinni spokojnie wypunktować słabiutki na wyjazdach Zodiak (bilans 6-1-6, z zeszłego sezonu mówi sam za siebie). Mogielanka to spadkowicz z okręgówki. O ich kadrze pisałem wcześniej, bodajże przy okazji spotkania z MKS Wyśmierzyce (zatem nie będę się powtarzał).
Potrzebne są 3 kombinacje, więc dorzucam
MKS Piaseczno po 2.05 (dla porównania w sts 1.75). Widziałem Błonie w Przysusze, gdzie dostali 3-0. Zespół z kiepskim bramkarzem i mierną defensywą. Piaski ciekawa ekipa, prowadzona przez Igora Gołaszewskiego. Przed sezonem wyjęli ze Sparty Jazgarzew najlepszego grajka Bartosza Orłowskiego + odbudował się Kamil Matulka (niegdyś Korona Kielce) + a w ostatnim pojedynku w Kozienicach formą błysnął Zbyszek Obłuski (2 bramki, niegdyś napastnik Polonii Warszawa).
Na koniec dokładam wicelidera dolnośląskiej 4 ligi - Polonię Trzebnica. 1.85, bardzo przyjemny kurs (stsy płacą 1.47).
Orzeł Wałcz na
podbicie kursu! Goście to "trupy", czerwona latarnia ligi która w każdym spotkaniu zbiera worek bramek.
Mogielanka Mogielnica (regiobet) @2.10
MKS Piaseczno (4 liga mazowiecka, południe) @2.05
Polonia Trzebnica (4 liga dolnośląska, wschód) @1.85
Orzeł Wałcz (4 liga zachodniopomorska) 1.45
AKO: ~10, pograne 2 x 200 zł (na ominięcie dodatkowego podatku)
Sorki za chaotyczne analizy, ale czas goni. Dobrej SOBOTY i powodzonka!