>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

IV liga i nie tylko

T 0

thiago11

Użytkownik
Witam postanowiłem sobie założyć temat, będę tutaj podawał typy z IV ligi południowej gdyż znam tam występujące drużyny, oraz mam paru znajomych w klubach.
Na początek

Grom Wolsztyn : LKS Ślesin
typ 1
kurs 1,7
stawka 50 zł✅

Grom po słabym początku ligi musi w końcu zacząć coś grać. Trener Leszczyński znany z boisk II ligowych musi po układać zespół bo potencjał w tym zespole drzemie. W ataku Grom posiada zawodnika który w przeszłości grał w I lidze mowa tutaj o Krzysztofie Piosiku, środek pomocy to Radosław Nolka mimo swojego młodego wieku występował w Polonii Warszawa, Grodzisku Grodzisk Wielkopolski, w obronie Grom posiada doświadczonych zawodników Biniakowskiego oraz Fórmaniaka, na bramce natomiast jest Paweł Kotlarski występujący kilka lat temu w Lechu Poznań. Grom posiada naprawdę fajna ekipę tylko trener musi tknąć w ten zespół trochę wiary w siebie niektórych zawodników. Do Wolsztyna przyjedzie LKS zajmują oni przed ostatnią pozycję w lidze, ostatnie mecze to seria porażek, wygrali mecz z Obrą Kościan chodź z tego co wiem to drużyna z Obry była stroną dominującą.
Reasumując Grom w tym meczu pokaże na co ich stać odnosząc przekonujące zwycięstwo przy swojej publiczności.
Mecz o 14 !! a na Tobecie maja że mecz o 17 !! więc po meczu dam info jaki wynik i można stawiać ????

✅35 zł

T 0

thiago11

Użytkownik
Biały Orzeł Koźmin Wielkopolski - Victoria Ostrzeszów
typ 2
kurs 2,2
stawka 50 zł
⛔50 zł

CKS Sparta Konin - Olimpia Koło
typ 2
kurs 2,8