G
1,7K
gostek1989
Użytkownik
W Sts Jawiszowice jeszcze po 2,83
próbujemy, dzięki za typy
próbujemy, dzięki za typy
Zdecydowanie pobieram zwycięstwo Radomiaka II po 2.75 w Betfan.cytat z dnia 15 listopada 2019 19:28 przez oreqonOskar Przysucha-Radomiak II
Przysucha kurs:2.5; Radomiak 2.2
Wczoraj po sprawdzeniu kursów byłem za pewnym zwycięstwem Przysuchy.
Głównym powodem był jutrzejszy mecz 1szej drużyny w Tychach.
Teb artykuł wybił mnie z celu.
https://echodnia.eu/radomskie/mazowiecka-czwarta-liga-oskar-przysucha-zagra-w-sobote-z-radomiakiem-ii-radom-poczatek-tego-meczu-o-godzinie-12/ar/c2-14579215
pilka_radom co o tym myślisz?
Nie, nie wiedzą. Żyją w innej rzeczywistości i nie znają polskiego. Szok, że w przerwie na kadrę, kiedy "jedynki" nie grają piłkarze grają w drugich zespołach. No sensacja, a w Fortunie bankowo o tym nigdy nie słyszeli. ????????cytat z dnia 16 listopada 2019 11:50 przez ladziu91W Fortunie nie ma tego meczu, tak samo jak lech 2 Poznan . Czyżby wiedzieli wcześniej o spadach z pierwszych drużyn?
W każdym buku może zagrać bezproblemowo zresztą bodaj za więcej niż 200 i tak nie zagrasz bo to jest z góry opisane jeśli chodzi o nizsze ligi AKO 3 zdarzenia i max 200 zł - takie są warunkicytat z dnia 9 marca 2020 23:13 przez dzeko86Witaj pilka_radom. Widzę, że nie grasz po 5zł także poproszę Ciebie o odp: Gdzie polecasz stawiać 4 ligę polską jeśli chodzi o bezproblemową akceptację kuponów za większe stawki 100zł, 200zł oraz chciałbym się dowiedzieć czy poprzez odniesienie większej wygranej ze zdarzeniami 4 ligowymi któryś bukmacher założył Ci limity lub odrzuca Twoje kupony z 4 ligą? Pozdrawiam i czekam na odpowiedź.
Póki co takowych kuponów nie odrzucali mi w Betfan, Forbet, Superbet i STScytat z dnia 9 marca 2020 23:13 przez dzeko86Witaj pilka_radom. Widzę, że nie grasz po 5zł także poproszę Ciebie o odp: Gdzie polecasz stawiać 4 ligę polską jeśli chodzi o bezproblemową akceptację kuponów za większe stawki 100zł, 200zł oraz chciałbym się dowiedzieć czy poprzez odniesienie większej wygranej ze zdarzeniami 4 ligowymi któryś bukmacher założył Ci limity lub odrzuca Twoje kupony z 4 ligą? Pozdrawiam i czekam na odpowiedź.