>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Temat z analizami IV i V runda IMŚ - GP Wielkiej Brytanii w Manchesterze

karfus 172,4K

karfus

Znawca - Żużel
GP Manchester 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 dzień I
Ten weekend to dwie rundy GP w Manchesterze, dzisiaj zaczynamy pierwsze zawody.
H2H Dan Bewley - Fredrik Lindgren 1 | betclic | 1.48
H2H Jack Holder - Dominik Kubera 1 | betclic | 1.35

Osobiście gram takiego dubla, Dan to zawodnik miejscowego Belle Vue, można powiedzieć, że jest królem toru w Manchesterze, niesamowita średnia w poprzednich latach jak i w obecnym sezonie na tym torze 2,762.
Jack mocno objeżdżony w Anglii, obecny sezon to trzecia średnia ligowa, przed rokiem był najlepszym zawodnikiem ligi, nieco ponad miesiąc temu w spotkaniu ligowym zdobył tutaj 11+1 punktów w barwach Sheffield, dwa razy lepszy od Bewleya, rok temu 12 oraz 10 oczek. O Kuberze już wspominałem przy ostatnim meczu Motoru, coś jest nie tak, a ostatni występ ligowy to potwierdził.

#2 Najlepszy zespół fazy zasadniczej | Australijczycy(Kurtz+Fricke+Holder) | sts | 2.15

Trzech zawodników, którzy mogą dzisiaj namieszać. Kurtz podobnie jak Bewley to zawodnik miejscowego BVA, średnią ma niewiele gorszą 2,565. Jedyny mankament to powrót po upadku w GP Pragi.
O Holderze już wspominałem jeździ na co dzień w Anglii plus dobre występy tutaj. No i Max Fricke, który w Anglii notuje świetny sezon, póki co najwyższa średnia ligowa, a także przez wiele lat był zawodnikiem BVA.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +4259
mrybka 679

mrybka

Użytkownik
Nie wiecie gdzie free w necie można obejrzeć? Ja dzisiaj przeciwko doylcowi ;) i hukenbeca mysle przeciwko kvech

B 134,5K

bartek2701

Mistrz Tour de Ski
Fricke - Bewley 2 @ 1,65 Betclic

Stawiam na Bewleya,, jest w zdecydowanie lepszej formie i jedzie o wyższe cele w GP. Ponadto tor w Manchesterze jest jego domowym. Myślę że mamy taki kurs na Brytyjczyka ponieważ Fricke wygrał kwalifikacje co moim zdaniem jest niespodzianką mimo że Fricke wymiata w tym roku w lidze Angielskiej, ale tylko Angielskiej. Bedę mocno zdziwiony jak Daniel przegra w tej parze.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +3684
mrybka 679

mrybka

Użytkownik
Super zawody i widzę że w typowaniu kazdy pięknie ukuł.. ja na szczęście under doyla, wygrana kurtza z lingrenem na farcie i perelka win po kursie 3.5 Dana..takich zawodów powinno być więcej emocje mijanki do konca

Otrzymane punkty reputacji: +426
A 38,4K

Antongno

Użytkownik
Dzisiaj drugie zawody i ciekawe czy będzie podobnie jak wczoraj. Logicznie patrząc to wyniki nie powinny odbiegać od wczorajszych i znowu powinno być fajne ściganie. Co myślicie o dzisiejszych zawodach? Ja będę chyba szedł w kierunku Holdera, Bewleya. Lambert wczoraj mnie bardzo zawiódł. No i nie spodziewałem się, że Zmarzlik tak dobrze pojedzie. Wczoraj ewidentnie pole trzecie było najgorsze. Myślę, że dzisiaj powinno być podobnie.

miki19 11,9K

miki19

Użytkownik
Zakwalifikuje się do półfinałów (1-10) - Złapałem Vaculika po 1.5, już jest 1.35 ale chyba raczej "pewniak" ;)

Otrzymane punkty reputacji: +228
slomiany400 134,1K

slomiany400

Użytkownik
Bjuli top 3 1.70 Superbet dzisiaj dno DNA
Bestia wczorajszych zawodów, wczoraj wychodziło mu kompletnie wszystko, dzisiaj liczę na powtórkę

kvech - Wright 1 1.60 Superbet
Wczoraj jeden pkt więcej, wyglądał dobrze na torze, idę dzisiaj w jego stronę

Ostatnia edycja:
maniek81 560K

maniek81

Moderator
Członek Załogi
Lambert powyżej 8.5 pkt. 1.70 betclic / 1.75 forbet

Wczoraj Brytyjczyk poniżej oczekiwań, bowiem zdobył zaledwie 7 punktów, co dało mu trudne pole startowe w półfinale. I choć w tym półfinale z tego słabego pola nie było najgorzej, to do finału jednak wejść się nie udało. Dlatego dziś Lambo powinien od początku dobrze wejść w zawody, aby chociaż na półfinał trafić lepiej z polem startowym. Uważam, że dziś te 9 punktów jest jak najbardziej w zasięgu Brytyjczyka.

Ostatnia edycja:
B 134,5K

bartek2701

Mistrz Tour de Ski
Bewley poniżej 11,5 pkt @1,62 STS

Od razu zaznaczam że jestem fanem Bewleya od kilku lat a nie od wczoraj, dla mnie to w niedługim czasie medalista IMŚ. Chłopak przypomina mi Darcy Warda. Takich sportowych świrów świat żużla potrzebuję. Daniel wczoraj odjechał kosmiczne zawody. Dlaczego dzisiaj gram jego under w rundzie zasadniczej ? Czy jest wstanie to powtórzyć ? Oczywiście ale moim zdaniem to mu się nie uda. Jest młodym chlopakiem ale mimo wszystko taki wieczór kosztował go zapewne mnóstwo sił. Wczoraj po rundzie zasadniczej miał 11 pkt ale jak wczoraj ktoś oglądał w rundzie zasadniczej dwa razy rywale podarowali mu wygraną zostawiając mu krawężnik gdzie Dan jechał najlepiej z całej stawki i to poprostu wykorzystał. To że typuję jego under nie oznaczą oczywiście że nie może byc w finale. Ale będzie mu ciężko drugi raz tak się zmobilizować. Kurtz i Zmarzlik będą chcieli dziś wygrać i inni rywale też mieli czas oby wyciągnąć wnioski i się lepiej dopasow

Do kasy po 2 biegach

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +3068
N 182,9K

nemsik

Użytkownik
Panowie może mi ktoś wytłumaczyć jak to jest liczone ? Miałem taki kupon na betcliku w sobotę i odziwo jest wygrany.

Wczoraj zagrałem na Superbet cos takiego i jest na czerwono. Nie bardzo wiem jak to liczone

Załączniki

C 1,5K

czubus2

Użytkownik
Panowie może mi ktoś wytłumaczyć jak to jest liczone ? Miałem taki kupon na betcliku w sobotę i odziwo jest wygrany.

Wczoraj zagrałem na Superbet cos takiego i jest na czerwono. Nie bardzo wiem jak to liczone
Jest poprawnie rozliczone. Wyżej jest ten kto był wyżej w półfinałach, SF źle pokazuje.

Otrzymane punkty reputacji: +206
Do góry Bottom