S
22
Dalej uważasz że to bzdury? Co prawda 0:0 nie było ale chodziło głównie o remis w tym meczu. Dzięki temu zajmą 3 miejsce i zagrają z Chorwacją.tak i uważasz, że drużyna, która przyjechała tutaj jako 1 z faworytów będzie sobie grała na 0-0 i w każdym momencie będą mogli stracić bramkę? I awansują z grupy nie wygrywając żadnego meczu ???? Takich bzdur się nie da czytać????
Haha szczególnie końcowe 30 minut świetne.Jestem bardzo zaskoczony meczem Węgrów z Portugalią cios za ciosem, ten mecz to chyba będzie perełka wśród eliminacji wychodzenia z grupy.
Cieszę się, że są na tym forum jeszcze ludzie trzeźwo myślącyNie oglądałem meczu więc nie wiem o co chodzi z tą kartką ale na pewno nie kazał im trener grać na remis. To że Portugalia zajęła 3 miejsce w grupie okazało się dopiero po zakończeniu ich meczu bo Islandczycy strzelili zwycięskiego gola w 94 minucie i dzięki niemu wyprzedzili Portugalię. Gdyby w meczu Islandia -Austria było 1:1 to Portugalia zajęłaby 2 miejsce i grała z Anglią. Prędzej na kartce było napisane że tam jest remis i oni muszą wygrać by uniknąć Anglików.