IRLANDIA: Premier Division
Witam. Dzisiaj podam "suche" typy z jednym zdaniem opisu. Wszelakie zapytania proszę zadawać na priva.
Cork City-Finn Harps - TYP 1. Korek bez wygranej od 6 kolejek. Dzisiaj w obu ekipach mega szpital. Bez 6-8 zawodników z dwóch stron. Dla mnie rotacyjni zmiennicy dwa razy lepsi u gospodarzy. Mam nadzieję że Rebelsi przypomną sobie co to jest "Kocioł Czarownic" i chociażby wymęczą tą wygraną.
Derry City-Bohemians - TYP BTS. Cyganie czyli goście nie stracili gola od 3 kolejek. Derka to bramkostrzelna ekipa więc prolonguję wymianę ciosów. W obu drużynach brakuje po jednym zawodniku z podstawowego składu.
UC Dublin-Sligo Rovers - TYP 1X. Może BTS ? Studenci i Sméagole w pełnych składach.
Waterford-Dundalk - TYP 2. Gospodarze mają dobrze nastawione celowniki zwłaszcza u siebie i kąsają niemiłosiernie ale Drwale chyba już złapali formę. Zwłaszcza że The Blues bez paru zawodników. Kusił BTS po sutym kursie ale poszedłem na łatwiznę.
Shamrock Rovers-St. Patricks - TYP 1. The Hoops po dwóch porażkach biorą to spotkanie. Minus taki że to dwie najbardziej znienawidzone ekipy w Irlandii plus wysokie morale Patsów po 3 zwycięstwach z rzędu. Oba zespoły z paroma ubytkami będą gryzły trawę ale Shams wygryzie ją bardziej.