>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Inwestorskie granie

I 21

inwestujwsport

Użytkownik
Podsumowanie kwietnia:
ilość typów: 26
typy wygrane: 22
typy przegrane: 4
średnia stawka: 136.54 Euro
średni kurs: 1.32
łącznie postawiono: 3550 Euro
czysty zysk: 469 Euro
yield: 13.2 %
komentarz: jednak da się zarobić na przemyślanych i starannie wyselekcjonowanych typach pomimo ich niskiego zwrotu z inwestycji. Yield niski, czego można się było spodziewać po granych kursach, lecz czysty zysk w pełni satysfakcjonujący. Blisko 2000 zł w ciągu niecałego miesiąca grania to dobry wynik. Test zakończony. Przechodzę do grania za realne pieniądze.
PS Nie wiem czy będę dalej podawał tu swoje typy. Decyzję podejmę za jakiś czas.

Otrzymane punkty reputacji: +8
I 21

inwestujwsport

Użytkownik
Postanowiłem podawać typy na maj, jednak z pewnymi różnicami. Po pierwsze, nie będzie bukmachera, u którego gram dany zakład. Po drugie, wpisy będą dotyczyły tylko typów, więc nie będzie więcej informacji &quot; brak typów na... &quot; aby nie zaśmiecać tematu. Od maja gram za prawdziwą kasę, stawki jakie podaję w typach odpowiadają moim rzeczywistym stawkom na dany typ. Po raz pierwszy gram tak grubo na własne zakłady, więc będę się starał dawać tu tylko najbardziej przemyślane propozycje. Kto chce niech korzysta, jeśli wynik będzie na minus, będę dalej kontynuował wątek. Jeśli bilans będzie dodatni, to maj jet ostatnim miesiącem typów w tym temacie na długi czas ( nigdy nie mówię nigdy ???? ). Zapraszam do dalszego śledzenia mojego tematu...

Do góry Bottom