>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

INTRAGAME (NetEnt) - Newsy i promocje !

Status
Zamknięty.
marasking 63

marasking

Użytkownik
co u nich z wypłatami , nadal tyle czekacie?? A cassapian chyba jest jak Stevi Wonder, że nie widzi tych postów o wypłatach tylko wkleje swoją propagande

marasking 63

marasking

Użytkownik
ale nie było też żadnych informacji o tym, że wypłaty są realizowane w przyzwoitym czasie (kilka dni). Od 4 lipca jak czekasz to znaczy ze sie nic nie poprawiło, nie ma sensu u nich grać. Nie wiesz jak jest z bonusem dla nowych klientów - czy obórt na każdeej grze liczy sie w 100% do wymagań ??

marasking 63

marasking

Użytkownik
Ruletka to wiadomo , ale teraz w kasynach najczęściej obrót liczy sie tylko na slotach, BJ, poker stołowy i video, inne gry stołowe nie liczą sie do obrotu, dlatego zapytałem jak jest w Intragame

bartek159 67

bartek159

Użytkownik
cassa a nie wiesz co się stało z turniejami ?
Dali jakieś 2 beznadziejne i na tym zostało już szmat czasu. Wcześniej były ciekawe. Za 1€ lub 5€ wejściówka i 2000 lub 5000€ na grę ;]

R 0

raszenko

Użytkownik
witam ja tez nie mam wyplaty czekam na nia juz 8 dzien roboczy i nic do puki ona nie przyjdzie bede robil intragame antyreklame gdzie sie da prosze o odpowiedz pytanie do cassapian

cassapian 108

cassapian

Użytkownik
witam ja tez nie mam wyplaty czekam na nia juz 8 dzien roboczy i nic do puki ona nie przyjdzie bede robil intragame antyreklame gdzie sie da prosze o odpowiedz pytanie do cassapian
a co ja mam ci odpowiedzieć?
czy ja jestem odpowiedzialny za wypłaty?
nie jestem pracownikiem kasyna, tylko luźno z nimi współpracuje...
ja ostatnio też nie mam z nimi kontaktu, podejrzewam, że zrobili sobie urlop, w końcu czas jest wakacyjny

S 0

sodi1008

Użytkownik
witam mam problem wplacilem 100euro 411zł przez place z ing (dotpay) i nie mam srodkow na koncie gracza, a wplaty dokonalem wczoraj, nigdy nie mialem takich problemow, dotpay odpisal mi ze pieniadze sa juz na koncie odbiorcy pisze do suportow i nic nie odpisuja

forin 450

forin

Użytkownik
witam mam problem wplacilem 100euro 411zł przez place z ing (dotpay) i nie mam srodkow na koncie gracza, a wplaty dokonalem wczoraj, nigdy nie mialem takich problemow, dotpay odpisal mi ze pieniadze sa juz na koncie odbiorcy pisze do suportow i nic nie odpisuja
kiedys mialem podobna sytuacje nigdy nie odzyskalem pieniedzy, ale to byla drobna suma wiec nie ubolewalem nad tym, a u Ciebie jest to nie mała suma.

kostek1916 237

kostek1916

Użytkownik
A czemu wpłacałeś akurat do intra skoro jest tyle innych dobrych kasyn Netent? A z intra problemy od początku były i nic się nie zmienia, a nawet jest gorzej :razz:

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom