Próbowałem założyć konto na ten NeroPay źe to niby coś podobnego do skrkilla że może mi tam wypłacą ale żądają przy rejestracji hu. wie co jakiś numer podatnika dowodu formularz na cały ekran i chyba tylko numeru buta nie trzeba wpisywać, Niby sie zarejestrowałem ale ani maila z potwierdzeniem ani nic, na czacie zapytałem co sie dzieje to kazaji przysłać skan dowodu jakis rachunek itd i dalej juz tydzień nic, strona to taka uboga nic nie wiadomo o co chodzi i nawet u wujka Google cieżko sie coś dowiedzieć co to wogóle jest , Oba te serwisy ecopay i neropay to niby angielskie a wszystko jest jakby dla turków wyjaśnione i coraz sie komunikaty po turecku wyświetlają, możę to wogóle ta sama klika co ten cały Intragame, banda złodziei nawet jak sie uda wypłącić to co potem z tym zrobić ? prawie żadne buki nie mają tego w opcji depozyru, zresztąjak wpłacisz i nagrasz surebetami jeszcze więcej to powstanie kolejny problem jhak wypłącić żęby za dużo nie stracić i urzędy sie nie odczepiły jak na konto, ale jak to mówią lepszy rydz niż nic nawet jak sie straci kilkanaście czy kilkadziesiąt procent to i tak lepsze to jak nic, tylko sobie człowiek by plił w brode jak za jakiś czas forma normalnie zacznie płacić z tu wypłącone tylko część bo resztę wcieło przy kombinowaniu "prawie surebetowymi" zakładami arbirażowymi żeby eyprowadzićkase z buka do buka