>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Internetowe buki

K 0

kapi1

Użytkownik
Prosze wpisywa swoje propozycje bukow bo narazie gram w naziemnych ale wolalbym juz sie nie wluczyc tylko w kazdej chwili zagrac sobie ale nie iwem jaki jest najlepszy wiec wpisujcie swoje propozycje!!!!!!!!!!!!!

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Ja proponuje BAW jest naprawde baredzo dobrym bukiem ;) Gram tam juz 1 miech i jestem bardzo zadowolony, swietne zaklady live i bonusik nadal trwa polecam :!: ????

peja 1

peja

Użytkownik
Ja gram w BAH :mrgreen: Puki co jestem bardzo zadowolony, aha jeszcze jedno do tego buka dostaję się często darmowe bony :wink:

juanpablo 0

juanpablo

Użytkownik
Ja ze swojej strony polecam 2 buki:

Sportingbet - świetny support, przyzwoite kursy, bardzo szybka wypłata no i full promocji

Gamebookers - jedne z najlepszych kursów, dużo asianów, teraz promocja 100zł gratis

A jeżeli chodzi Ci o buka, w którym są najwyższe kursy, to najlepszy chyba jest Pinnacle.

T 9

tosterkm

Użytkownik
a ja ci nie polecam grac na necie, zaobserwowalem po sobie ze sie latwiej stawia, na necie z konta ubywaja ci tylko cyferki, a jak czujesz kase w dloni i masz ją postawic u buka to sie glebiej zastanowisz...
przynajmniej ja tak mam, duzo lepsze efekty mam u bukow naziemnych...

K 0

kapi1

Użytkownik
ok ja juz sie zarejestrowalem w BAH ale mozecie dalej wpisywac tu waszym zdaniem najlepsze buki w ktorych nie oszukuja sa dobre kursy i godne polecenia pomozecie innym uzytkownikom w celu wyboru buka internetowego.

grzegorz78 0

grzegorz78

Forum VIP
Kapi, ja jestem w BAW i jestem zadowolony ale szkoda trochę że zaniżają czasami kursy. Porównywałem kiedyś dwa meczyki u paru buków i wyszło że najlepsze kursy były w expekcie, ale to tylko dwa mecze, a jak będę miał czas to poprzeglądam oferty buków bo jak mi się skończy karencja na wypłatę bonusu to spadam z BAW i idę do innego po darmową kasiorkę ???? PZDR ????

daimler 14

daimler

Forum VIP
Na 100% zaufani:
Gamebookers
BAH
to sa 2 takie moje w których aktualnie gram i narazie nie sprawiaja mi rzadnych problemów
Pozdrawiam

juanpablo 0

juanpablo

Użytkownik
jterry - dla mnie najlepszy support, czy to live czy to przez maila, ma Sportingbet. Wolę uznane firmy.

grzegorz78 - BAW to jedni z największych ściemniaczy na rynku, już nigdy do nich nie wpłacę. A co do kursów, to, że Expekt wyszedł najlepiej to przypadek. Jak ja sobie porównuję kursy, to BAW i Ex mają właśnie najniższe.

T 9

tosterkm

Użytkownik
gram w betandwin e xpekt. i unibet
oto moja subiektywna klasyfikacja:
1. betanwin (baaaaaaaardzo duzo meczow, mozna stawiac na praktycznie wszystko, do tego CUDOWNY w porownaniu z innymi LIVE, jedyny minus to nienajwyzsze kursy - POLECAM!!!)
2. Unibet (niezly LIVE, duzo spotkan, kursy na poziomie, tez polecam)
3. exp ekt. (tu sie zawiodlem, malo meczow, nie ma nawet II ligi polskiej, za to mamy chyba wszystkie mozliwe ligi w skandynawii, NĘDZNY LIVE, kursy dosc dobre)

Do góry Bottom