>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Internet w telefonie - ważne!!

C 0

cr7

Użytkownik
Witam. Mam pytanie. Chcialem sobie założyc internet w telefonie ale nie wiem jak to dokładnie wygląda (ile kosztuje, jak sie zamawia). Mam telefon nokie V3i w orange na karte. Chcialem miec neta ale takiego zeby np placic za tyle ile sie korzysta bo potrzebny mi jest tylko do tego aby powiedzmy raz dziennie na pare minut wejsc na neta i cos sprawdzic jak np jestem w szkole. Jak ktos mi moze pomóc to prosze o odzew to pogadamy. Z gory dzieki.

feever 5

feever

Użytkownik
po pierwsze to chyba pomyliles modele.. jest motorola v3i nie nokia :] Po drugie co chcesz sprawdzac? Pełne strony, wszystkie kolory itd? Jak tak to musisz się liczyc z tym, ze takie stronki duzo zajmuja... natomiast jak chcesz sprawdzac stronki wap (na przyklad wap.livescore.com) to bardzo malo kosztuje (u mnie w play&#39;u wejscie na livescore sprawdzenie wynikow z kazdej ligi to koszt okolo 20-30gr)

C 0

cr7

Użytkownik
Tak tak Motorole ???? Nie wiem czemu napisalem nokie ???? Chce sprawdzic np poczte lub wejsc do buka jakiegos i obst kupon. To wystarczy ze kupie pakiet play i juz moge z netu kozystac?? I jedno wejscie do netu kosztuje 20-30 gr czy to jest od czasu kozystania czy jak?? Mozesz to rozwinac?

feever 5

feever

Użytkownik
Zależy.. jak masz jakąś stronkę, która jest przystosowana do wapu to wtedy jest bardzo tanio bo mało jest pobieranych danych natomiast jak masz stronkę gdzie jest wszystko kolorowe i jest dużo grafiki to wtedy nie ma większego sensu korzystania bo ceny są astronomiczne ????Niektóre serwisy pocztowe oferują korzystanie z poczty poprzez wap to wtedy tanio wychodzi ale jakie to są to musiałbys poszukać tak samo z bukami ale wątpię żeby było pod wap..

sadam666 17

sadam666

Użytkownik
Zależy.. jak masz jakąś stronkę, która jest przystosowana do wapu to wtedy jest bardzo tanio bo mało jest pobieranych danych natomiast jak masz stronkę gdzie jest wszystko kolorowe i jest dużo grafiki to wtedy nie ma większego sensu korzystania bo ceny są astronomiczne ????Niektóre serwisy pocztowe oferują korzystanie z poczty poprzez wap to wtedy tanio wychodzi ale jakie to są to musiałbys poszukać tak samo z bukami ale wątpię żeby było pod wap..
W Erze mam 70 gr za 150 kb odebranych danych i spokojnie starcza, obstawiam sobie czasami na wykładach , odbieram pocztę na egzaminach ???? , ogólnie nieźle, 70 gr za 150 kb to chyba nie tak dużo ? Do tego Opera Mini i wszystko ładnie pięknie.

C 0

cr7

Użytkownik
A jaki masz telefon i jak trzeba zrobic zeby miec tego neta? Zamawia sie jakos? W motce V3i pojdzie ten net? A to 70gr to za jedno wejscie na neta tak?

PS. NAjbardziej mi chodzi o siec orange! Jestem juz dlugo w tej sieci i wolalbym nie zmieniac ale jesli bede musial to trudno... Moze ktos powiedziec jak to w orange jest??

kry19 0

kry19

Użytkownik
Najbardziej polecam do internetu sieć heyah. Można szybkim smsem wykupić pakiet 5 MB danych za 5 zł czyli przykładowo za 150 kB płacę tylko 15 groszy ! Poza tym zawsze wyłączam w telefonowej przeglądarce obrazki i można surfować praktycznie za grosze.

gorgol 0

gorgol

Użytkownik
a ja polecam wpmobi: http://wpmobi.pl/mobitransfer.html 150 kB(nie jestem pewien czy to są bajty, ale możesz się jeszcze tam spytać ich, ale nawet 6grx8 to 48gr) za 6gr to b.mało a poza tym masz za friko dostep na poczte wp i dużo innych bonusów na dolnej części witryny. i wcale nie musisz zmieniać nr... kupisz starter do samego surfowania po necie...ale o ile się nie mylę to wpmobi jest z orange, tak samo jak heyah z ery
pzdr.

ps. jeszcze jak tam kolega wyżej powiedział Opera mini i śmigasz aż miło ;-)

hooltay 32

hooltay

Użytkownik
Korzystanie z neta w Orange wychodzi bardzo drogo, i w Popie i w Go jest 25gr za 50kB. Do niedawna korzystałem w abonamencie z Orange Free, to się opłacało, bo za 60 zł mogłem korzystac praktycznie bez ograniczeń. Internet w ofertach na kartę najlepiej wypada chyba SIM DATA (czy jakoś tak) w Plusie, ale nie jestem tego pewien.

Do góry Bottom