>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

International Championship 2016 (23-30.10.2016)

Status
Zamknięty.
psotnick 967,2K

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Panowie co sie dzieje w spotkaniu Ding-Trump? jest przerwane juz 3godziny..
Już ci wyżej wyjaśniono, że nic się nie dzieje. Dłuższe mecze, np do 9 czy 10 frejmów są dzielone na sesje, po 8-9 frejmów,pierwsza sesja zaczęła się o 8:00 potem jest parę godzin przerwy i mecz będzie wzniowiony o 13:30. Wszystko jest w linku Format turnieju w pierwszym poście tego tematu.

quattro 98

quattro

Użytkownik
Dzieki za odpowiedz. Ale jestem swiezak w snookera, przewaznie ogladalem krotkie spotkania do 6 frejmow gdzie takich przerw nie bylo. Pozdrawiam

C 581

czajnol

Użytkownik
Mark Selby vs Ding Junhui
Typ - Mark Selby 1.80 bet 365 ✅✅✅
Ogolnie finalu mialem nie obstawiac Bo on bardzej do ogladania niz grania ale w zwiazku z tym ze moje bety gralem mocniej zagram final za lzejsza stawke.
Do meczu , spotykaja sie 2 najlepszych w tym momencie zawodnikow na swiecie , obaj przeszli polfinaly jak burza w imponujacym stylu grajac kosmiczny poziom , w sumie nie ma co przytaczac formy Bo kto ogladal to wie jak graja chlopaki , zgodze sie jednak z oddsmakerami ze leciutko mozna tu pofaworyzowac Marka ze wzgledu na jego spokoj w grze nigdy nerwowo caly czas cierpliwe dazy do swojego I tu jego przewaga nad Dingiem mentalnosc I tym sie kieruje typujac go jako zwyciesce ale mowie plasciutka stawka tylko po to by lepiej sie ogladalo ????

Otrzymane punkty reputacji: +41
psotnick 967,2K

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Ding Junhui v Mark Selby
Centuries w meczu: Powyżej 2.5 @ 2.00 ⛔ 0 setek.. i wynik 1-10 ..nie wiem co tam się stało, Ding nieobecny, zamknięty w sobie, nie walczył nawet jak miał 1 snookera straty..
Powtórka finału z Szanghaju sprzed paru tygodni. Wtedy dość pewnie wygrał Ding (10-6), ale nie wyciągałbym z tego zbyt daleko idących wniosków, choć w tym kon tekście faworyzowanie Anglika chyba trochę pochopne . W k aż dym razie dla mnie finał bez faworyta, dlatego wolę skupić się na pobocznych zakładach i setki do tego nadają się idealnie. Obaj jak wiadomo wbijać potrafią. Ding już 7 w turnieju, za to Selby w ostatnich meczach mocno poprawił swój licznik: z Perrym 2x, a w półfinale z Binghamem nawet 3, przy czym prawie wszystkie frejmy wygrywał jednym podejściem. Linia wystawiona tak samo jak przy pó ł finałach, a przecież w finale dystans meczowy jeszcze dłuższy, bo do 10 zamiast 9 frejmów. Do tego dwóch świetnych breakbuilderów w dobrej formie, kurs też bardzo zachęcający, więc czego chcieć więcej? Dla mnie over setek to dobra opcja na finał. Dodatkowo można zastanowić się nad przynajmniej 2 setkami Selby’ego, bo trudno przejść obojętnie obok jego gry punktowej w ostatnich dniach, a kurs chyba przesadzony.

Centuries gracza: Mark Selby - powyżej 1.5 @ 2.50 ⛔ 0 nawet się nie starał o setki bo nie musiał..

Kursy z bet365

kaber 184

kaber

Użytkownik
Po pierwszej sesji:
Ding Junhui vs Mark Selby 1:8

Ding już całkowicie pogodzony z porażką. Świadczy o tym choćby sytuacja z ostatniego frejma gdzie Selby pudłuje łatwą czerwoną bilę zostawiając całkiem dobry układ na stole. Ding ją dobija po czym pudłuje niewiele bardziej trudną czarną i ściska rękę rywalowi kończąc oddając frejma. Chińczyk poprostu dzisiaj nie istniał, zdominowany całkowicie przez Marka. The Jester jest dzisiaj nie do zatrzymania i sądzę że po przerwie szybko zakończyć to spotkanie oddając max jednego frejma Dingowi, choć pewnie zakończy wszystko 10-1 , bo u załamanego przeciwnika nie widać już żadnej woli walki.

Jak dla mnie dobry typ. Może ktoś jeszcze złapie przed początkiem drugiej sesji.

Typ: Poniżej 12,5 @ 1,72 ✅ bet365 Wynik: 1:10

Niestety Mark dzisiejszy finał zagrał sam ze sobą. Nie było Dinga. Za pewne on sam nie wie gdzie był. Miał kilka na prawdę dobrych okazji do zbudowania większego brejka, bądź wygrania frejma w jednym podejściu. Niestety nie był sobą i kolejny raz pokazuje, że nie radzi sobie z presją. Wielu widzi w nim przyszłego mistrza świata, ale jeśli nie popracuje nad psychiką to już na zawsze pozostanie tym który miał szansę na mistrzostwo.

Otrzymane punkty reputacji: +48
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom