To lecimy dalej... Początek 3 dnia bardzo udany... piękny kursik wszedł.
Niestety mecz
Chiny -
Argentyna już się rozpoczął ale zagrałem tam
Chiny +2,5 seta po dość niskim kursie 1,45 ale wydaje się być to dobrą opcją do dubelka i tak właśnie zagrałem.
1:0
Polska - Słowenia
Słowenia +2,5 seta 2,05
3:1
1 set/cały mecz Polska/Słowenia 15
Polakom wystarczy 1 set, oczywiście nawet i skład rezerwowy może wygrać to spotkanie 3:0 typ ryzykowny ale myślę, że Słowenia ma papiery aby powalczyć, drugi typ na zupełnego wariata.
Kamerun -
Australia powyżej 141,5 1,86
0:3
Kamerun pokazał się hmm z niezłej strony?
Australia naprawdę bardzo dobrze zagrała, wczoraj o mały włos a nie sprawili by sensacji bo wygrywali już 2:1 z Włochami, był to bardzo ciężki i długi mecz i na pewno mają go w nogach. Dziś już
Australia nie ma szans na cokolwiek, Kamerun dłużej odpoczywał i to być może będzie kluczowe. Nawet w 3 setach może być taki overek pokryty a nie wykluczone, że Kamerun wygra w końcu seta na tym turnieju.
Korea -
Belgia Korea +2,5 seta 1,53
Mocno mnie wczoraj
Belgia rozczarowała i dziś idę w stronę Koreańczyków. Rozegrali 2 dobre spotkania i liczę, że dziś coś ukąszą...
Serbia -
Włochy ...?
Serbia +1,5 seta 1,51
Naprawdę nie wiem jak ten mecz ugryść ale Włosi nie są w najlepszyj dyspozycji.. Można zagrać tutaj over, +1,5 seta na Serbów jak i ich zwycięstwo ale również Włosi mogą ten mecz wygrać. Ja jednak postanowiłem zagrać +1,5 seta na Serbów, uważam, że mają naprawdę duże szanse na zwycięstwo.
Póki co tyle.