ja tam nie widzie nikogo ;d 1 stol na cashowce i 2 osoby na sit and go :dJest wypłacalny bo dużo osób gra tam na wysokie stawki chyba trzeba zrobić depozyt. Jack23 wszystko napiszę bo on ma najlepszy kontakt z support.
ja tam nie widzie nikogo ;d 1 stol na cashowce i 2 osoby na sit and go :dJest wypłacalny bo dużo osób gra tam na wysokie stawki chyba trzeba zrobić depozyt. Jack23 wszystko napiszę bo on ma najlepszy kontakt z support.
Chyba tylko Tobie, bo mi normalnie dziala i bonus tez dostalem.Nie macie co żałować, bo tam się nie da zagrać...
Co chwilę wyskakuje błąd i wyłącza pokera. A jak już byłem na stole to zabrało mi bb, ale jakiegoś kolesia rozłączyło i przez 15 min leciał mu czas...
a czy bez wpłaty, można wypłacić pieniądze na konto bankowe?Zrobiłem wypłatę na moneybookers i czekam , jak dojdzie to poinformuję. Wypłata na portfele elektroniczne jest możliwa dopiero po wpłacie i pieniądze idą na te konto , które użyto do wpłaty.
Jeżeli są jakieś problemy z rejestracje to tylko dlatego , że ktoś próbuje zakładać kilka kont, wtedy bonus code staję się nie aktywny