>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Insider'owska strona bukmacherki!

L.MORETTI 61,4K

L.MORETTI

Użytkownik
Witam wszystkich bardzo serdecznie bo dłuższej przerwie. Ostatnie tygodnie spędziłem na budowaniu budżetu, głównie poprzez grę live siatkarskiej LN oraz kartek/bramek/wyników w futbolu. Założyłem sobie określoną kwotę jaką chcę uzyskać do 13.06 i totalitarnie skoncentrowałem się na wykonywaniu tego zadania. Chciałem w jakiś sposób publikować lub zrobić micro-challenge w tym temacie tutaj, w moim temacie, natomiast nie widziałem na to za bardzo sposobu i pomysłu samego w sobie, żeby kompaktowo było to oddane do Waszej dyspozycji. Udało mi się osiągnąć założony cel dwa dni przez Euro, i będę upubliczniał kupony z mojej ostatniej gry w temacie "pochwal się kuponem".

EURO rusza za parę chwil i będzie mnie na forum dość sporawo, bo masa typów, które zostały przezanalizowane i dobrze wyselekcjonowane jest aż nadto. Generalnie skupiam się podczas tych Mistrzow na maksymalnej skuteczności, którą podczas takich turniejów jestem w stanie wyciągnąć, czyli około 80-85% i dobrych wakacjach już po ;) Będzie sporo do zarobienia także na kartkach, bo linie kartkowe, które zostały wystawione są do gry już teraz, ale czekam do dni meczowych, bo w każdym będę wystawiałmecz z danego dnia. Zwłaszcza biorąc pod uwagę przepisy, które weszły i temperamenty paru ekip, które parekroć je naruszą.

Lecimy!

Typ #69

Liga: EURO 2024
Mecz: Niemcy - Szkocja
Typ: Powyżej 2.5 kartek (żółta - 1, czerwona - 2, 2x żółta dla zawodnika w konsekwencji czerwona - 3
Kurs: 1,80
Stawka: 20j (100 zł = 1j)
Bukmacher: 1xbet

Wynik:

Typ #70

Mecz: Niemcy - Szkocja
Typ: Powyżej 3 kartek (żółta - 1, czerwona - 2, 2x żółta dla zawodnika w konsekwencji czerwona - 3
Kurs: 2,20

Wynik:

Typ zostaje wygrany np. w momencie jeśli zawodnik otrzyma drugie napomnienie, liczone jest wtedy jako 3 kartki.
Linia niska jak na mecz otwarcia i warto w to pójść.
Rozumiem, że sędzia jest Turpin, który zawiódł mnie parokrotnie, ale jest bardzo przewrotny i w mało oczywistych meczach pod względem kartek jest w stanie pozytywnie zaskoczyć. Dodajmy, że nie wiadomo jak do końca sędziowie będą interpretować na boisku nowe przepisy, choćby to, że nie będzie można wdawać się w polemikę z arbitrem, a do dyskusji wyznaczony jest tylko sędzia. To jest gra i wielkie emocje, w których nie myśli się często o konsekwencjach, a protestów nie powinno zabraknąć.
Niemcy w roli gospodarzy, jak i faworyta - będzie to pewnego rodzaju parasol bezpieczeństwa dla grajków niemieckich i arbiter pewne akcje będzie interpretował "po swojemu".
Mecz na przetarcie szlaków pod względem kartek, ale jak najbardziej do gry. Linia 2.5, która uwzględnia również czerwone kartki? Nic tylko korzystać!

Przytoczę statystyki z eliminacji do gry na Euro Szkocji.

Szkocja:
#1 Szkocja - 2 żółte; Cypr - 2 żółte + czerwona pośrednia
#2 Szkocja - 2; Hiszpania - 4
#3 Szkocja - 4; Norwegia - 0
#4 Szkocja - 2; Gruzja - 2
#5 Szkocja - 0; Cypr - 3
#6 Szkocja - 3; Hiszpania 4
#7 Szkocja - 3; Gruzja - 3
#8 Szkocja - 1; Norwegia - 3

W każdym z 8. meczów eliminacyjnych Szkocji została pokryta linia 2.5. Z drużynami pokroju Niemiec, mowa tutaj o Hiszpanii, padły spore overy 6 i 7 kartek.

Otrzymane punkty reputacji: +210
L.MORETTI 61,4K

L.MORETTI

Użytkownik
Typ #71
Mecz: Węgry - Szwajcaria
Typ: Powyżej 3 kartek (żółta - 1, czerwona - 2, 2x żółta dla zawodnika w konsekwencji czerwona - 3
Kurs: 1,52

Wynik:

Typ #72

Mecz: Węgry - Szwajcaria
Typ: Powyżej 3.5 kartek (żółta - 1, czerwona - 2, 2x żółta dla zawodnika w konsekwencji czerwona - 3
Kurs: 1,85

Wynik:

Kolejna perełka w drugim dniu Euro. Wczorajsze typy weszły aż miło. Na kolejne dwa mecze wystawię typy po zakończeniu się tego meczu!

L.MORETTI 61,4K

L.MORETTI

Użytkownik
Typ #73
Mecz: Hiszpania - Anglia
Typ: Powyżej 2.5 kartek (żółta - 1, czerwona - 2, 2x żółta dla zawodnika w konsekwencji czerwona - 3
Kurs: 1,52

Wynik:

Typ #74

Mecz: Hiszpania - Anglia
Kurs: 1,72

Wynik:

Euro do tej pory 4/4, daje bardzo dobrze zarobić. Nie wstrzymujemy tempa. Taka linia na pierwszy mecz obu tych ekip jak złoto. W wyjściowym Yamal, Williams czy Pedri, którzy będą głośnymi prowodyrami spięć na boisku. Po drugiej stronie twarda chorwacka obrona. Jestem w szoku, że buki jeszcze się nie ogarnęły w tym temacie.

L.MORETTI 61,4K

L.MORETTI

Użytkownik
CHALLENGE !!! Od 5000 zł do 20000 zł !!!
Postanowiłem podjąć się challenge'u ilościowego i z racji, że EURO stoi u mnie na wysokim poziomie, chcę to wykorzystać w swoim temacie i zrobić małe wyzwanie dla siebie, ale też dzięki któremu inni będą mogli skorzystać. Wyzwanie podjęte z uwagi na osiągane wyniki i "luźniejsze" środki, które udaje mi się zbierać na live.
Zaczynamy!

Typ #75

Mecz: Turcja - Gruzja
Typ: Powyżej 4 kartek (żółta - 1, czerwona - 2, 2x żółta - 3)
Kurs: 1,80
Stawka: 50j (100 zł = 1j)

Wynik:

Na ten typ stawiam 7000 zł rozłożone na kilka kuponów, z racji na panujące u mnie limity. Kupony wrzucę, jak wszystkie uda mi się zagrać!
Uważajcie jak gracie na ruskich - są tam dostępne żółte kartki i kartki. Gramy zawsze kartki jeśli są te same linie.
Dla przykładu na 1xbet są dostępne aktualnie overy 3.5 żółtych po 144, over 4 żółtych po 1,65 i over 4.5 po 1,93.
Na over 4 kartek jest w tym momencie 1,65, gdzie liczą się nie tylko żółte, ale i czerwone mamy podobny kurs!!!
Grałem ten typ wcześniej po kursie 1,85.
Na over 4.5 kartek 1,89 w tym momencie.
Aktualnie zagrane za 5390 zł. Dokładam jeszcze do równych 7000 zł.
Powodzenia!

Zrzut ekranu 2024-06-18 o 17.04.42.png

L.MORETTI 61,4K

L.MORETTI

Użytkownik
Grube typy na over 1 kartki w 1. połowie Argentyna-Peru @1,78 i over 1.5 kartki w 1. połowie @2,90 (!!!)

Promocje pojawiły się od 23-2 w nocy. Na live do gry już tylko over 1.5 po kursach 2,6-2,9 (!!!)

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +748
L.MORETTI 61,4K

L.MORETTI

Użytkownik
Jestem w trasie, więc bez słów analizy. Trafnośc tego typu szacuje na 90%.

Typ #80 i #81
Austria - Turcja
Typ: Powyżej 1.5 kartek w 1. połowie @1,75

Typ: Powyżej 2 kartek w 1. połowie @2,35

Ładujcie to sobie. Pewniejsze niż over kartkowy w całym meczu, chociaż i ten można będzie dokładać po 1. połowie.

Otrzymane punkty reputacji: +842
L.MORETTI 61,4K

L.MORETTI

Użytkownik
Kolejne info będzie podane o około 20.30. Na telegramie już załączyłem, ale do tematu chce podać potwierdzone info, na razie można grać lżej, i dokładać o 21.

L.MORETTI 61,4K

L.MORETTI

Użytkownik
Typ #82 i #83
Argentyna - Torneo Federal
Argentino MM - San Martin Mendoza
San Martin Mendoza x2 @1,90
San Martin Mendoza 0.0 (zakład bez remisu) @3,10

Ładujcie sobie.

L.MORETTI 61,4K

L.MORETTI

Użytkownik
00.00 (mecz o północy)
Gremio - Fluminense
Powyżej 4.5 żółtych kartek @1,95 (20j)
Typ do stawiania na 1xbet.
Jutro podam więcej informacji co do typowania w kolejnych tygodniach oraz zrobię podsumowanie dotychczasowej gry.
Tymczasem ładujcie ten bet;)

L.MORETTI 61,4K

L.MORETTI

Użytkownik
Podsumowanie od 10.03 - 14.08.2024 r.

Podanych typów: 84
Wygrane: 58 / Przegrane: 19 / Zwroty: 7
Skuteczność: 75% (nie wliczając typów ze zwróconą stawką)

Średni kurs: 1,92

Prawie półroku jestem na tym forum, i mimo dobrych wyników, typy nie oddały jeszcze tego co powinny. Skutkiem mogło być to, że od początku roku do mniej więcej końca lipca testowałem program, który oparty jest na wyznaczaniu rentownych typów na podstawie linii wystawianych u bukmacherów i skuteczności ich powodzenia u tych, gdzie linie są zaniżone względem pozostałych firm, w których typy o wyższych liniach zachowują swoją skuteczność - co za tym idzie, mając w kieszeni typ u buka gdzie linia np. kartkowa jest zawyżona o 1-1.5, a mimo to skuteczność danego segmentu jest na poziomie 60-70%, to u bukmachera o zaniżonej linii skuteczność sięga do poziomu 80-90%. Była to głównie zachęta do tego, żeby założyć temat i publikować typy via system, i w około 80% przypadkach na tej podstawie zostały podane typy.

Zyski przez ten okres ukształtowały mi się na poziomie czystego dochodu około 55 tysięcy złotych. Mówię o całym okresie marzec-sierpień, a nie tylko o typach, które zostały tutaj podane i tylko je grałem, nie. Z tego tematu, i typów, które zostały przedstawione wyciągnąłem około 15-20 tysięcy. Te wyniki nie są aż tak duże w porównaniu do lat poprzednich, ponieważ kilkukrotnie za bardzo "podpaliłem się" na jakiś mecz związany głównie z Euro, wychodząc poza swoją harmonię gry i stawiać na przekór, aniżeli robię to zawsze w sposób usystematyzowany i bardzo roztropny. Przykładem jest na przykład mecz Turcji z Gruzją, w który wszedłem za blisko 8000 złotych, a zabrakło kartki. Natomiast był to budżet wcześniej ugrany i przeznaczony na ten typ, w żadnym wypadku 100% budżetu. W normalnych okolicznościach nastąpiłaby dywersyfikacja i kontrola typu na live przy wyjściowej stawce 1-2k.

Typy, które będę podawał będą od dzisiaj zróżnicowane - będą podawane typy via system, bo został opracowany do bardzo przyzwoitego poziomu, którego rentowność stoi na wysokim poziomie. Będę publikował swoje typy przedmeczowe, z live będzie trudniej - być może niekiedy pojawi się typ w drugim temacie w dzialce "kuponów", oraz typy z jeszcze jednego źródła.

Działamy... Typ o 16!

L.MORETTI 61,4K

L.MORETTI

Użytkownik
Zaczynamy sezon ligi hiszpańskiej od zacnej promocji. Według systemu szansa powodzenia na poziomie 80 % pierwszego typu i 87% drugiego typu.

Piłka nożna - Hiszpania, La Liga (21:00)
Mecz: Real Betis - Girona
Typ: Powyżej 4.5 kartek @2,20

Stawka: 10j

Piłka nożna - Hiszpania, La Liga (21:00)
Mecz: Real Betis - Girona
Typ: Powyżej 3.5 kartek @1,72

Będę przyglądał się spotkaniu między Bilbao, a Getafe, bo wygląda równie obiecująco, ale linie zawyżone do tej pory i mała rentowność. Jak pamiętam poprzednie lata to Bilbao niekoniecznie lubi w pierwszych meczach kartkować, znowu Getafe może być nieobliczalne w tym aspekcie. Najwyżej pojawi się jakaś perełka na live.

berserk 393,1K

berserk

Użytkownik
I skończyło się na jednej kartce … wydaje mi się że przynoszę Ci pecha . Udaje mi się grać od Ciebie akurat te typy na kartki które nie wchodzą :) już chyba piąty lub szósty przypadek że gram i jest wtopa :D kiedyś ktoś tutaj miał kilka typów z rzędu trafionych z Euroligi , zagrałem jego kolejny i była wtopa :D

L.MORETTI 61,4K

L.MORETTI

Użytkownik
I skończyło się na jednej kartce … wydaje mi się że przynoszę Ci pecha . Udaje mi się grać od Ciebie akurat te typy na kartki które nie wchodzą :) już chyba piąty lub szósty przypadek że gram i jest wtopa :D kiedyś ktoś tutaj miał kilka typów z rzędu trafionych z Euroligi , zagrałem jego kolejny i była wtopa :D
Nic się nie dzieje :) Ważne, że przewidziałem under w Baskach - 5 kartek, linia 6.5. Ale z racji że underów nie gram to nie stawiałem. Tutaj Ortiz dał popis na całego, bo minimum 4 kartki powinny być w moim mniemaniu. Dzisiaj poprawka.

L.MORETTI 61,4K

L.MORETTI

Użytkownik
Piłka nożna - Hiszpania, La Liga (19:00)
Mecz: Celta Vigo - Alaves
Typ: Powyżej 4 kartek @1,69

Stawka: 20j

Piłka nożna - Hiszpania, La Liga (19:00)
Mecz: Celta Vigo - Alaves
Typ: Powyżej 4.5 kartek @1,99

Piłka nożna - Portugalia (18:00)
Mecz: Santa Clara - Porto
Typ: Powyżej 4.5 kartek @1,82

#90 AKO
Celta Vigo - Alaves powyżej 3.5 kartek @1,46
Santa Clara - FC Porto powyżej 3.5 kartek @1,36
Kurs łączny: 1,99

Po meczu Celty z Alaves podam jeszcze jeden typ na wieczór, więc w okolicach 21 powinien być w temacie. Te typy oddadzą nam wczorajszy bet i wyjście na niezłą prostą.

Otrzymane punkty reputacji: +1705
Do góry Bottom