W tym temacie wymieniamy się poglądami, informacjami na temat firm jak są rzetelne, jak rozliczają pomyłki, jak je często mają , z których dyscyplin najczęściej itp
To może ja zacznę, a potem Ted zrobi edit pierwszego postu, by najważniejsze rzeczy uchwycić.
Nie da się ukryć, że najłatwiejszym zarobkiem jest "inwestowanie" w znane wyniki. Kilka osób już widziałem, że tutaj to praktykuje, były niewiadome kto jak rozlicza, więc po to powstał ten dział. Sam lubię trochę się w to pobawić, ale często nie trafiam w buka. Oto moja lista, każdy może ma inne przypadki w nich, więc warto zawsze coś napisać. Warto napisać dosłownie o każdym buku, żeby w razie w tam zagrać. Betclick - bywa różnie, ale zawsze warto spróbować, nie zawsze się orientują co i jak, nie grać wysoką stawką, bo np przy graniu pod limit na dane zdarzenie szybko je obserwują (tak było w jednym z moich przypadków)
Bet365 - nie da się nic wyciągnąć
Bwin - często źle rozliczali, by później zrobić korektę (da rade wyplacic do tego czasu) i potem - stan konta, ale jak się do nich napisze robią 0.00
Betway - w moim przypadku ZAWSZE na + Bah - na +
Ladbrokes - ostatnio niestety rzadko coś się uda, ale niegdyś prawie zawsze na + (chyba, że bardzo wyraźnie źle wystawione np. linie) - zawsze warto spróbować Unibet - nie warto
Expekt - nie warto
Doxxbet - kiedyś pograne po meczu i rozliczone na + do tego MB w 5 minut i kasa jest ????
jutro dopiszę kilka buków
Bet365 - błedy na live cofane. Betclick - tzw. odwrócone kursy cofane Bah , 10bet, Paddypower - już rozegrane mecze rozliczają (halowka, tenis)
Tobet - rozegrane mecze cofane (nizsze polskie)
To z tego co pamietam i sam gralem.
Mały ruch tutaj, a liczyłem, że każdy coś doda.
BetUs - nie warto, dzisiaj pograna Llogostera po 2.85 (zamiast 1.85) i po jakims czasie mail z anulowaniem
Gamebookers - warto zaryzykować, bo czasami rozliczają pozytywnie
Boylesports - warto, linia błędnie wystawiona, a kasa wypłacona
Eurobet - rozliczaja pozytywnie rozne przypadki
Mybet - tak jak powyzej
Ias - mialem linie 1st half 70 zamiast 90 i dali zwrot, pozniej 6 zamiast -6 w koszu wloskim, na moje nieszczescie +6 i tak nie weszlo i mi rozliczyli jako przegrana
Paddy - 20E rozliczony kiedyś, 140E zwrot pare dni temu (różne dyscypliny) w "opóźnionej ofercie". Także zależy od dyscypliny albo stawki sam nie wiem
Milenium - "opóźniona oferta" zwroty 2 razy. Stawki 100 i 500 , więc nie ma co czasu tracić, żeby tam iść przy takich babolach ????
Widzę nikt nie wpisał, a na pewno większość już grała, ale tak czy siak warto:
BetCity - Póki nie złapie się limitów można troszkę oskubać bukmachera ze wschodu. Wypłata dość szybko, 0 problemów.
Mnie tam zlimitowali, ale wciąż mogłem grać po 20-25 euro na zakład. Przy babolach jakie wystawiali z PLKK to zawsze można było trochę kasy wziąć z tego.
Tylko z dupy, że nawet jak pograłem za 1 euro i nie zużywałem całego limitu to nie mogę pograć 2 raz tego samego meczu.
Trzeba będzie pomyśleć o kolejnym koncie, bo pewnie Beniu już swoje też zużył.
Ja też po dwóch kolejkach plkk dostałem tam limity.. ale kasę wypłacili bez problemu. Teraz mogę tam wysyłać zakłady do autoryzacji - przed wprowadzeniem stawki za zakład klikasz na buttona -> VIP zakład. Czekasz i czasami przyjmują ????
Ogólnie ostatnio miałem nieprzyjemną przygodę z fonbetem. Był to ostatni bukmacher który trzymał 3 tenisy - z challengerów, które były podejrzane o fix. Pograłem to u nich, wygrana wyszła w setkach euro i.... po wygraniu odczekali jeden dzień i dali mi zwroty. Na maile nie odpisują.
Az dziwne ze fonbet dal zwrot, oni maja wszystko w ofercie co fixuje i rozliczaja normlanie ale jak tak to chyba zaczynaja sie kumac ????
a betcity to vip chyba 10e przyjmuja o ile przyjma