>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Fortuna bonus

Indie (temat zbiorczy)

S 17,4K

SieWie

Użytkownik
Jako, że nie ma jeszcze wystawionych kursów, to tak tylko czysto informacyjnie co do jutrzejszego meczu ćwierćfinałowego Durand Cup lajong - East Bengal.
Wydaję mi się, że bukmacherzy będą faworyzować gości, ze względu, że między obiema ekipami jest liga różnicy na korzyść East Bengal. Wartość obu zespołów też na pewno odegra w tym rolę.
Niemniej uważałbym na zbytnie kierowanie się w ich stronę, bo mają poważne absencje, głównie w defensywie. Zabraknie lewego obrońcy Nishu Kumar, prawego obrońcy Mohamad Rakip i dwóch środkowych obrońców Anwar Ali i Hector Yuste. Wszyscy to podstawowi starterzy.
Gospodarze bez problemów kadrowych. Jeśli chodzi o H2H to historia sprzed kilku lat, ale ostatnie 6 razy u siebie Lajong strzelił bramkę i przy takich absencjach w defensywie przeciwnika i oczywiście jeśli będą w miarę rozsądne kursy, można próbować zdobycz gospodarzy.

Edit:

Ciut się pospieszyłem. Gra środkowych obrońców jest niepewna...

Świetne kursy w okolicach 1.8 do gry i zaliczone w 8'. Over 1.5 w okolicach 5.0 również.
Pobrane czy nie fatygować się następnym razem ?

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +101
bfred 649,6K

bfred

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Indie ISL
Godzina: 15:00
Spotkanie: Mohun Bagan vs. Hyderabad
Typ: over 2,5 gola
Kurs: 1,59
Bukmacher: Fortuna
Analiza: Liga Indii. Gra lider z przedostatnim 12 zespołem. Gospodarze bilans bramkowy 26-13 2 pkt przewagi na 2 pozycją a goście cienko bo bilans 1-26 bardzo mało strzelają i dużo tracą (najwięcej w lidze). Gospodarze ostatnich 5 spotkań to trzy over 2,5 a goście tylko 1 raz ale mam nadzieję, że dzisiaj tendencja będzie inna. Ostatnich 5 meczy bezpośrednich to tylko 1 raz over 2,5 ale sądzę, że dzisiaj gospodarze będą chcieli podreperować swój dorobek bramkowy a goście również powalczyć o jakieś punkciki. Stawiam jakieś 3-0 lub 2-1 mecz powinien być zacięty ze wskazaniem na gospodarzy. Powodzenia:)

Otrzymane punkty reputacji: +2142
bfred 649,6K

bfred

Użytkownik
Spotkanie: Goa vs. Hyderabad
Kurs: 1,57
Analiza: I znowu Indie. Tym razem gra 3 drużyna z 12 w lidze. Gospodarze dobry bilans bo 25 pkt 7 pkt straty do lidera ale 1 mecz zaległy i można gonić. Bilans goli 27-18 też niezły. Na drugim biegunie goście tylko 8 pkt i bilans 10-29, najwięcej bramek straconych w lidze a skutecznością też nie grzeszą. Gospodarze w ostatnich 5 meczach 3 razy over 2,5 i ostatnie 3 właśnie to był taki wynik. Goście na ostatnich 5 spotkań osiągneli ten wynik dwukrotnie. Ostatnie 5 spotkań h2h to dwa razy over 2,5 ale bywało nawet 4-0 czy 3-1. Liczę ,że dzisiaj gospodarze będą chcieli nadgonić lidera i wygrać zdecydowanie a goście coś popróbują. Stawiam na jakieś 3-1. Powodzenia:)

bfred 649,6K

bfred

Użytkownik
Spotkanie: Mohun Bagan vs. Punjab
Kurs: 1,70
Analiza: Coś w końcu trzeba trafić i wydaje mi się, że ten mecz jest do tego dobry. Gra lider z 9 drużyną w tabeli. Gospodarze 43 pkt i bilans 36-14 a goście 23 pkt bilans 26-25 czyli w meczach tych zespołów pada trochę bramek. Gospodarze ze sporą przewagą nad 2 miejscem (9 pkt) a goście mają jeszcze szanse na play off więc będą się starali urwać faworytom jakieś punkty i strzelić coś. Ostatnie 5 spotkań gospodarzy to 1 raz over 2,5 ale za to w ostatnim meczu 4-0 a goście 2 razy i też w 2 ostatnich meczach. Zatem nadzieja jest. W ostatnich 5 meczach over 2,5 notowano 3 razy. Myślę, że oba zespoły nie odpuszczą i będzie ciekawie a ja podreperuje swoją marna statystykę. Powodzenia:)

Do góry Bottom