ZDARZENIE / 57 / Data i godzina : 20.10.2017 godz 13:30 Dyscyplina : Tenis
Rozgrywki : ATP Sztokholm J. Sock vs F. Fognini
---------------------------------------------------------------------- Zwycięstwo :F. Fognini @2,30 x 70 PLN = 161 PLN
ZDARZENIE / 59 / Data i godzina : 20.10.2017 godz 14:00 Dyscyplina : Tenis
Rozgrywki : ATP Moskwa A. Seppi vs D. Dzumhur
---------------------------------------------------------------------- Zwycięstwo :D. Dzumhur @1,75 x 70 PLN = 122,5 PLN
ZDARZENIE / 61 / Data i godzina : 20.10.2017 godz 15:00 Dyscyplina : Tenis
Rozgrywki : ATP Sztokholm G. Dimitrov vs M. Zverev
---------------------------------------------------------------------- Liczba gemów :powyżej 22.5 @2,00 x 60 PLN = 120 PLN
1 set : M. Zverev @3,30 x 20 PLN = 66 PLN
Handicap : M. Zverev +1.5s @2,05 x 20 PLN = 41 PLN
Po 2 miesiącach i przeszło 30 dniach typowania chyba mogę sobie odpowiedzieć na pytanie zadane w temacie. Czy z zyskiem??
Jak widać na powyższych statystykach w portfelu zostało całe 155 złco przy inwestycji 6.100 zł jest wynikiem bardzo, bardzo słabym. Aby na tym " systemie " zarobić to nie wątpliwie trzeba byłoby zwiększyć stawkę lub mieć szczęście przy dokładnych wynikach, bo jak widać na płaskiej 100 PLN to yield wyszedł 2.54 %
Stwierdziłem po wielu przemyśleniach, że dalsze kontynuowanie tematu w takim stylu nie ma sensu. Cieszyć się można jedynie z tego, że wątek zakończył się z natomiast jakby odjął podatek to byłoby na granicy. Mam nadzieję, że ktoś czasem skorzystał z jakiś propozycji, bo niektóre typy były naprawdę niezłe, a temat starałem się prowadzić jasno i czytelnie. Powiem szczerze, że zamykam to ze smutkiem bo się " przywiązałem " do tych statystyk i tego wszystkiego. Bardzo fajnie czytało się miłe komentarze i wiadomości, jednak uważam, że nie spełniłem swojego zadania i jestem troszkę na to zły.
Ja jednak jestem człowiekiem, który się nie poddaje i wpadłem na nowy pomysł jak zawojować świat i podbić bukmachera. Zgodnie z regulaminem, pozwolę sobie otworzyć drugi wątek na który mam bardzo ciekawy pomysł. Będzie prowadzony w podobnym stylu jak ten z tym, że spróbujemy stawkować na 3 poziomach 1 - 5 - 10 [j] + zagrać z podatkiem. Częściej spotkają się Państwo z komentarzami/analizami z moich topowych sportów itp. Zresztą za chwilkę wszystko się ukaże w nowym wątku bo muszę uporządkować swoje pomysły, aby skutecznie zrealizować plan ???? Dzięki!
????