:siata: NEC Red Rockets - JT Marvelous @ 1.35
:siata: Toray Arrows - FC Tokio @ 1.20
Kurs: 1.62 Bwin // Masakra .. outsider ligi bez problemu "zniszczył" solidnego średniaka. Śledząc wynik meczu można było dojść do tego, że mecz został oddany.
Nie spodziewałem się, aż tak dużego spadku kursów. Zagrałem w południe po 1.55, ale mimo to myślę, że warto zagrać nawet i po takim kursie lub dorzucić do dubla. Typ z rodzaju "pewniak"
???? Jerzy Janowicz - Igor Sijsling @ 1.50
Kurs: 1.50 Betsafe Od początku turnieju konsekwentnie stawiałem na Jurka, ale dziś nie widzę innej możliwości jak wygrana Holendra. Igor swoim poziomem odstaje dosyć znacznie od naszego rodaka.
???? Pioneros de Quintana Roo - La Union @ 2.18
Kurs: 2.18 Pinnacle // Chłopaki sknocili w ostatnich sekundach. Nie trafili wolnych w decydującym momencie i Pioneros wyrównało w ostatniej sekundzie.
:siata: Bank BPS Fakro Muszynianka -*BKS Aluprof Bielsko-Biala (+1,5s) @ 2.51
Kurs: 2.51 Pinnacle // Trzeci set przegrany, a powinny wygrać bez problemu przy przewadze 10:17.
:siata: VfB Fredrichshafen - Zenit Kazań (-1,5s) @ 1.50
Kurs: 1.50 Bwin Pewnie Pinnacle wystawi lepszy kurs, ale już nie chce mi się czekać.
// Pinnacle właśnie wystawiło kursy. Szału nie ma, bo "tylko" 1.56 i do tego limit 216.
:siata: Woori - Kepco @ 2.30
Kurs: 2.30 Bet365 Typ dosyć ryzykowny, bo przyjezdni ostatnio wydają się być pogubieni. Kurs zachęca, a rywal, jak najbardziej do ogrania.
Mecz za kilka minut.
// Po przegranym drugim secie pogubili się całkowicie i ostatecznie przegrali mecz.