value to niedoszacowane kursy widze ze kurs jest za wysoki w stosunku do tego co sie dzieje na boisku - jak gram na zywo a gram tak 99,9 procent typow - to gram. tak jak pisze zksstal nie kazde value musi wejsc. ale jesli grasz value i w twoim mniemaniu jest to nie wiem 20 procent niedoszacowania - zalezy jaka stopa zwrotu jest z kursow u danego bukmachera - w kursach lub wiecej to w dlugiej perspektywie czasu a raczej przy duzej ilosci typow na tym zarobisz. dlatego ciezej jest zarobic u ziemniaka, bo tam musi byc wieksze value zeby mialo to rece i nogi - patrz 12 procentowy podatek. to tak jakbys gral na gieldzie i akcje kupowal po wartosci nizszej niz rzeczywista. ja mam takie zdanie, ze bumacher tez czlowiek i wystarczy znalezc glupszego od siebie lub byc madrzejszmym od bukmachera oddsmakera, ktory wystawia kursy, grac i na tym zarabiac.nie dziala mi capslock i shift, przepraszam.
edit - przyklad value
portugalia capo verde do lat 19 ze goscie nie strzela pograne po 1,67 po paru minutach jesat 1,4. goscie raz wyszli z polowy po 20 minutach. jak nie wejdzie trudno za duzy kurs w stosunku do tego co sie dzieje na boisku.