wow, powinszowac tylko przyrostu jak z kosmosu ????Nie moja wina, że normalnie jem i nie siedzę przed kompem cały czas Rok temu miałem 162 - 41
to jakie ciezary na silce macie?A ja Wam niestety nie powiem ile biore bo nigdy na siłowni nie było wystarczająco dużo obciążeń ???? ???? ???? ????
nie zauwazyles ironii? :|to jakie ciezary na silce macie?
???? ???? ???? ???? ???? ???? ????nie zauwazyles ironii? :|
żeby coś zauważyć trzeba wiedzieć że coś takiego jest:jezora:nie zauwazyles ironii? :|
hmmm zdarzaja sie osoby co maja wlasna silownie z ciezarami max 80kg wiec na ironie nie ma co tu patrzec:kwasny4565::kwasny4565:???? ???? ???? ???? ???? ???? ????
jakie dokladnie sztuki walki przy takim wzroscie co trenujesz??Gram w tenisa i ćwiczę sztuki walki. Czasem ponad 200km/h uda się śmignąć z lewej (bo jestem leworęczny).
ja jakos po jego wypowiedzi poznalem. i jakbys przeczytal caly temat, albo chociaz ze 2 strony bys zobaczyl ze to nie pierwsza ironia michaua ????hmmm zdarzaja sie osoby co maja wlasna silownie z ciezarami max 80kg wiec na ironie nie ma co tu patrzec:kwasny4565::kwasny4565:
czytalem caly temat ale na jego wypowiedzi nie zwrocilem uwagi ???? teraz juz wiem ze to ironiarz:jezora:ja jakos po jego wypowiedzi poznalem. i jakbys przeczytal caly temat, albo chociaz ze 2 strony bys zobaczyl ze to nie pierwsza ironia michaua ????
co tak slabo?177cm i waga teraz na rzezbie 80 kg w zimie bylo 90kg na klatke rekord 115lg teraz 100-105 ???? ???? ???? ???? ????