>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Ile trwa przelew z banku do moneybookers

salva 22

salva

Użytkownik
Jak założe konto to w jakim czasie dojdzie mi kasa z banku na nie???
Czy płace cos kasy za uzytkowanie moneybrookers za miesiac czy jest w pelni darmowe??

uzytkownik-7288 4

uzytkownik-7288

Użytkownik
Jak założe konto to w jakim czasie dojdzie mi kasa z banku na nie???
Czy płace cos kasy za uzytkowanie moneybrookers za miesiac czy jest w pelni darmowe??
używaj opcji szukaj a nie zakładasz nowe tematy :!:
Jak zwykły przelew bankowy to jakieś 2-3 dni.
Nie ma okresowych opłat za korzystanie za MB płacisz tylko za przelewy ( 1% wartości transakcji) i przy wypłatach z MB na konto bankowe.

salva 22

salva

Użytkownik
dzieki
a i jeszcze jedno
jesli dzis zaloze konto to jutro juz moge na nie przeslac kase???
czy musze czekac na weryfikacje???
i tak przy okazji ile kosztuje przelanie z konta bankowego na moneybrookers przez przelewy 24??
lepszy moneybrookers czy neteller??

uzytkownik-7288 4

uzytkownik-7288

Użytkownik
tak możesz przelać, poczytaj jak to z tą weryfikacją bo to różnie bywa ale na początku możesz przesyłać kilka razy kasę, z konta bankowego nawet przez przelewy24 na Mb jest za darmo.
Ja preferuje MB.

rajdon 0

rajdon

Użytkownik
Nie będe zakładał nowego tematu a może ten ktoś zauwazy.
Czy pomoc elektroniczna działa w Sobote- Niedziele ??
Ostatnio wpłaciłem tam kase w czwartek dokładnie mi mi zablokowali konto;/ odrazu po wpłacie kazali przesłac dokumenty(komunikat na MB) to wysłałem natychmiast i teraz niewiem wysłałem juz z 4 meile i zero odpowiedzi stracili w moich oczach już sporo bo wczesniej wykonywałem transakcje i nie było problemów dokumenty rozniez juz wysyłałem wczesniej to niewiem o co im biega w tym momencie;/

ester 87

ester

Użytkownik
Z weryfikacją bywa różnie. Czasem odblokowują po paru godzinach, czasem czeka się nawet kilka dni. Podejrzewam, ze Tobie odblokują dopiero w poniedziałek, a kto wie, może i wtorek.
Druga sprawa to maile. Podobno każdy kolejny mail cofa Cie z automatu na koniec kolejki spraw do rozpatrzenia. Dlatego najgorsze co można zrobić to pisać po kilka razy, wiem z autopsji. Daruj już więc sobie kolejne monity, po prostu uzbroi się w cierpliwość. Mb nie jest firmą idealną, a rozrośli się tak mocno, że trochę sobie nie radzą w pewnych kwestiach.

R 0

rimini09

Użytkownik
Nie będe zakładał nowego tematu a może ten ktoś zauwazy.
Czy pomoc elektroniczna działa w Sobote- Niedziele ??
Ostatnio wpłaciłem tam kase w czwartek dokładnie mi mi zablokowali konto;/ odrazu po wpłacie kazali przesłac dokumenty(komunikat na MB) to wysłałem natychmiast i teraz niewiem wysłałem juz z 4 meile i zero odpowiedzi stracili w moich oczach już sporo bo wczesniej wykonywałem transakcje i nie było problemów dokumenty rozniez juz wysyłałem wczesniej to niewiem o co im biega w tym momencie;/

Mam ten sam problem,dopiero co mnie weryfikowali,teraz wpłyneła kasa i zablokowali kase co za pedały wredne no. a okurat chciałem coś zagrać.

Do góry Bottom